כן, אני מביאה פאה לבנה מתולתלת! איזה מכוערות הפאות האלה
R RJlake New member 28/2/07 #136 ../images/Emo6.gifלמה זה גדול! באלי אבל משפט סטייל אלי מקביל! אז אני אביא את ג'ון! ואת את פיש! אני מתגעגעת לאלי מקביל
../images/Emo6.gifלמה זה גדול! באלי אבל משפט סטייל אלי מקביל! אז אני אביא את ג'ון! ואת את פיש! אני מתגעגעת לאלי מקביל
L limors2 Well-known member 28/2/07 #142 אני אביא את לייזה באמפ../images/Emo99.gif אבל משפטים של מקבילית המוחות הם על תביעות עם אופי מיני! לא גזענות
אני אביא את לייזה באמפ../images/Emo99.gif אבל משפטים של מקבילית המוחות הם על תביעות עם אופי מיני! לא גזענות
א אאוצית20 New member 28/2/07 #68 ההתחלה של יוני בלוך לקוחה משיר משנות ה-80... לא זוכרת איך קוראים לשיר, אבל יש בו תמילים דה דה דה ואז תצליל המוזר הזה שיש לו בהתחלה..
ההתחלה של יוני בלוך לקוחה משיר משנות ה-80... לא זוכרת איך קוראים לשיר, אבל יש בו תמילים דה דה דה ואז תצליל המוזר הזה שיש לו בהתחלה..
A AdamINC New member 28/2/07 #73 נכון.. ואני עדיין תוהה איך גלגלצ לא השתמשו בו כדי לעשות לעצמם איזה ג'ינגל עם הקטע הזה. כי זה יכול להתלבש בול!
נכון.. ואני עדיין תוהה איך גלגלצ לא השתמשו בו כדי לעשות לעצמם איזה ג'ינגל עם הקטע הזה. כי זה יכול להתלבש בול!
א אאוצית20 New member 28/2/07 #78 לפחות אני לא לבד..חשבתי שאנלא זוכרת נכון וזה לא הצליל מהשיר הזה בכלל... זה צליל מטריד.
מ מרקס New member 28/2/07 #79 נכון!! היה פעם פרומו בערוץ שתיים... משהו כמו "חמישי זה יום מושלם, דוד לא פראייר בבת ים..." על המוזיקה הזאת... רציתי לשיר את זה עכשיו אבל ידעתי שאף אחד לא יכיר...
נכון!! היה פעם פרומו בערוץ שתיים... משהו כמו "חמישי זה יום מושלם, דוד לא פראייר בבת ים..." על המוזיקה הזאת... רציתי לשיר את זה עכשיו אבל ידעתי שאף אחד לא יכיר...
L limors2 Well-known member 28/2/07 #87 לא מכירה../images/Emo12.gif מתי זה היה? בעברי הייתי מכורה לטלווזיה, וראיתי מלא ערוץ 2 כי זה בערך כל מה שהיה
לא מכירה../images/Emo12.gif מתי זה היה? בעברי הייתי מכורה לטלווזיה, וראיתי מלא ערוץ 2 כי זה בערך כל מה שהיה
A AdamINC New member 28/2/07 #75 רק בגלל ההקדשה של אקסום... אין בעיה שהשיר הזה יושמע שוב.. למרות שהוא ישן טילים
T tkuihehr New member 28/2/07 #83 נכון, ההקדשה נחמדה רק שלא יתחילו איתו עכשיו כשיר חדש לגמרי רק בגללה,
R RJlake New member 28/2/07 #77 הדר כשאת אומרת בתחילת התוכנית "יהיו ימבה דברים חדשים וטעימים..." הכוונה לשירים מ-2006?