בעבודה..
R RJlake New member 28/2/07 #60 לא חבל?../images/Emo2.gif זרוק עטים! ככה גם הסיכוי להוציא להם עין גדול
L limors2 Well-known member 28/2/07 #63 כן כן תזרוק עטים זה יותר טוב../images/Emo123.gif או תנעץ להם אותם בגרון!
R RJlake New member 28/2/07 #67 אבל אז יאשימו אותו ברצח בכוונה../images/Emo2.gif הוא יזרוק וזה יפגע בעין ואם שואלים אז הוא יגיד שהוא בסך הכל מסר להם את העט וזה שהם לא יודעים לתפוס זו בעיה שלהם....
אבל אז יאשימו אותו ברצח בכוונה../images/Emo2.gif הוא יזרוק וזה יפגע בעין ואם שואלים אז הוא יגיד שהוא בסך הכל מסר להם את העט וזה שהם לא יודעים לתפוס זו בעיה שלהם....
T tkuihehr New member 28/2/07 #160 אבל אז יצטרכו עטים ולאן את חושבת יבואו האנשים המציקים [מציקים לאדם - מציקים בכלל] לקנות עטים חדשים? ומי תצטרך לשרת אותם?
אבל אז יצטרכו עטים ולאן את חושבת יבואו האנשים המציקים [מציקים לאדם - מציקים בכלל] לקנות עטים חדשים? ומי תצטרך לשרת אותם?
R RJlake New member 28/2/07 #167 ../images/Emo6.gifספק אם הם יבואו מאילת עד ירושלים בשביל חבילת עטים זוהרים...
A AdamINC New member 28/2/07 #69 אני לא ברדיו, אני בעיתון הדבר היחיד שאני יכול לזרוק פה זה דפים וכאלה..
L limors2 Well-known member 28/2/07 #72 אז מטוסים מחודדים! שידקרו אותם בעין! או עטים, זה עדיין מתאים לשם. אפילו יותר!
A AdamINC New member 1/3/07 #316 יום אחרון בעיתון.. כי זהו.. סיימתי לעבוד כאן ברדיו אני עוזב עוד שבועיים.. בטח אף אחד לא יקרא את זה גם ככה
יום אחרון בעיתון.. כי זהו.. סיימתי לעבוד כאן ברדיו אני עוזב עוד שבועיים.. בטח אף אחד לא יקרא את זה גם ככה