007, סינגלס 007!

tkuihehr

New member
גם לי לא (חפירה, עזבו ,אל תקראו)

אני עברתי שני, למרות שעשיתי שם את כל הטעויות שבעולם: עברתי את הקו של העצור אחרי עצירה שכחתי להוריד לראשון, והמשכתי לנסוע בשני, האוטו לא נכבה וזה עבר נכנסתי לאיזה כיכר שאחרי ירידה ישר נכנסתי לאותה כיכר בהילוך שלישי לא הצלחתי לחנות ברוורס, 3 פעמים: פעם אחת הייתי קרוב מדי למכונית ליידי, פעם שניה לא לקחתי מספיק אחורה ,פעם שלישית בכלל הייתי עקום, באתי לבקש שוב, הטסטרית [כן כן טסטרית] אמרה לי לא משנה, תמשיך... ולמרות כל זאת עברתי את הטסט הזה!! [לעומת בטסט הראשון שהיה מושלם אבל הטסטר אדיוט] שיהיה לך בהצלחהההההההה. את קרובה... כשיהיה לך תגידי לנו [או שגם תוסיפי לחתימה כמו הרבה כאן "החל מ_/_/_ גם לי יש רישיון, ואז נעשה לך שירשור מזל טוב]

tkuihehr

New member
ועד היום אני לא יודע לחנות

אני תמיד מחנה כמו בטסט!! אגב, הטסטרית שלי העבירה 3 נבחנים מתוך 16 שהיו לה באותו היום, ככה שלא הייתי נורא... [בערך, אולי זה רק אני שמחמיר עם עצמי]

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif

אם ככה אתה היית, אני לא רוצה לנסות לדמיין מה האחרים עשו
סתם נו אם עברת כנראה שאתה בסדר
במפגש תעשה לנו סיבובים ונצחק עליך מנסה לחנות ויהיה כיף!

RJlake

New member
חיחיחיחיחי אז לי ב-7 דקות טסט

היה ממש ממש טוב חוץ מהבלימה הממש לא נחוצה שהוא דפק שם! מטומטם! ותודהההה אגיד לכם!

tkuihehr

New member
איזה מטומטם

בראשון הם מחפשים בכוח. בשני את עוברת, עלי.. [למרות שאם תעברי עלי, בטח שוב הטסטר יכשיל אותך, כי אסור לעבור על אנשים כשנוהגים
]

RJlake

New member
../images/Emo6.gif בשיעורים הייתי כמעט דורסת אנשים

על ימין ועל שמאל והייתי בטוחה שאני עוד שניה בכלא אבל דווקא בטסט כולי עצרתי להולכי רגל והיה מאוד נחמד הפתעתי את עצמי

ady18

Well-known member
ערב טוב

מישהו יודע מתי מירי מסיקה תהיה בראשון?

אאוצית20

New member
לקח לי שעה להבין לאיזה מירי אתה מתכ

וון בשרשור הקודם. מירי חברה שלך שאתה קורא לה ככה?

אאוצית20

New member
חוצמזה שהיא קוראת פה..

ומירי מסיקה לא. אז מן הסתם זה ברור שמתכוונים אליה. יש לך עוד משהו חכם להגיד?

למעלה