007, סינגלס 007!

redgirl2

New member
קצת זה גם משו לא?! ../images/Emo3.gif

אני עייפה ומדברת הרבה שטויות..אבל אתם תסלחו לי..נכון?!

tkuihehr

New member
כן

ככה זה תמיד בשרשור הזה, ובכלל בפורום הזה, בואי והתפרעי [כי כמה מופרעת את כבר יכולה להיות]

tkuihehr

New member
עברה השעה הראשונה

נורא מהר כשמגיעים אליה רק לחצי שעה.. בשעה השניה יהיו לפחות: אריק ברמן ביונסה הכנסייה רובי אינקבס קייזר ציפס ושוב רובי [הדר אמרה פעמיים מה]

redgirl2

New member
היום גם אני כאן ../images/Emo9.gif

למרות שאני עייפה בטירוףףףףףףףףףףף ויש לי חוסר שעות שינה מטורףףףףף אבל אני מרוצה
וגם התגעגעתי
מה שלום כולם!? איך עבר השבוע?!

tkuihehr

New member
עבר

עכשיו תנסי לעקוב אחרי השרשור הזה, הוא אובר 300... איך אצלך?

redgirl2

New member
משתדלת לעקוב..אני איטית מהרגיל היום

בגלל העייפות
ואממ תסתכל בתגובה לליאורה..רשמתי שם טחירה רצינית על התקופה שלא הייתי כאן.. ד"א ראיתי שרשמת שנגמרו הלימודים! אז מזל טוב
ובהצלחה בבחינות!!! ואממ מה קורה עם הצבא? ממרם רוצים אותך!?

tkuihehr

New member
ממרם לא בחנו אותי

כי נכנסתי לי"ג ברגע האחרון... אם נדבר על זה פה ירביצו לנו

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif..יש בזה משו! בכל מקרה..

אני גם התייאשתי ממחשבים ברגע שלא שלחו לי מיונים לזה.. אבל בסוף הכל לטובה כי קיבלתי משו יותר מעניין לדעתי (מאבחנת פסיכוטכנית) ועכשיו אני מרוצה לי...חוץ מזה להתחייב ל-6 שנים מעכשיו..מה אני משוגעת?!
בכל אופן שיהיה בהצלחה עם הצבא! תהנה מהחופש בינתיים

redgirl2

New member
אל תנסה! תהנה! חופש זה כיף ../images/Emo9.gif

היה סופשבוע ארוךךךךךךךך ארוךךךך בזכות השביתה של המורים..וזה בא ממש בטוב!!
עד שהגיע יום שני וכל אזור ת"א וגוש דן שבתו ואז אמרו לנו שאנחנו צריכים להגיע לבצפר!
מי האדיוט שהחליט שראשון היא לא בגוש דן?!

redgirl2

New member
ליאורההההה ../images/Emo99.gif

וואי התגעגעתי מלאא לפורום..כל הזמן קראתי פה ושם בחטף..לא היה לי זמן לכלום בתקופה האחרונה! השבוע עבר בטילללללללל..נטול שינה (או לפחות שינה שמספיקה לתפקוד נורמלי
) אבל העיקר שסיימנו את כל הכיתוב לספר מחזור ועכשיו ירד טיפה הלחץ.. בין לבין היו לי מבחנים בחיבור ובספרות שבקושי הספקתי ללמוד (לספרות..כי לחיבור מי לומד?!
רק מקווים לקבל ציון טוב) ואממ הספקתי אפילו להתייבש קצת בסופשבוע ולהתחיל את כל הפרויקט שלי מאפס!
ואממ זהו נראלי..אני בעיקר צריכה לישון ולהשלים שעות שינה..ואני לא יכולה לא לבוא מחר כי יש פגישה בקשר לספר מחזור אז חייבת לבוא
בכל מקרה..התגעגעתי מלאאאא ואני מרשה לעצמי לטחור המוןןןןןןןןןןן כדי להשלים חוסרים!
וראיתי בסטטיסטיקות שלמרות הכל עדיין הייתי בחמישיה אז נחמד לי
ואממ זהו..נגמרה לה הטחירה הגדולה ביותר!!

למעלה