גם ימבה זאת מילה ישנה אבל מ86...
L limors2 Well-known member 28/2/07 #82 הנה השיר של יוני בלוך שוב../images/Emo12.gif אהה לא, זאת פוטטו החלטתי שאני שונאת אותה!
T tkuihehr New member 28/2/07 #135 אז גם תפוז טיפשים, למה מיצי? ולמה לכלב לא עושים |רקסי|.. השם לאייקון הזה טיפשי בכלל..
R RJlake New member 28/2/07 #106 אוחחח גוון../images/Emo99.gif אחד השירים המוצלחים לאחרונה ושלה בפרט.
R RJlake New member 28/2/07 #177 פורים מסתבר...../images/Emo12.gif אבל זה מחר לא? בכל אופן לכבשה שחורה....
T tkuihehr New member 28/2/07 #232 וואי! ענק! חברה שלי חולה על כבשים שחורות, אוהבת אותם, ושנה שעברה גם היא רצתה להתחפש לזה אז [כשהיינו ביחד רק איזה שבועיים ] טיילנו בכל העיר כדי למצוא דברים לתחפושת הזאת, ובסוף היא לא התחפשה לזה בכלל, אבל הטיול היה כיפי..
וואי! ענק! חברה שלי חולה על כבשים שחורות, אוהבת אותם, ושנה שעברה גם היא רצתה להתחפש לזה אז [כשהיינו ביחד רק איזה שבועיים ] טיילנו בכל העיר כדי למצוא דברים לתחפושת הזאת, ובסוף היא לא התחפשה לזה בכלל, אבל הטיול היה כיפי..
R RJlake New member 28/2/07 #244 למה לא?../images/Emo2.gif זה יצא ממש מגניב אעלה לפה תמונה אחרי פורים וזה אני כבשה שחורה וחברה שלי כבשה לבנה אז זה מגניב כזה
למה לא?../images/Emo2.gif זה יצא ממש מגניב אעלה לפה תמונה אחרי פורים וזה אני כבשה שחורה וחברה שלי כבשה לבנה אז זה מגניב כזה
T tkuihehr New member 28/2/07 #251 כי הלכנו כל היום יד ביד וזה מוזר ללכת עם כבשה באמצע ביצפר.. <אני כבר לא זוכר למה היא לא התחפשה לזה בסוף> ומאגניב, נשמע נחמד, יאללה, אחרי פורים נעשה שרשור העלאת תמונות, קלטתי כמה אנשים פה ,אני לא יודע איך הם נראים בכלל
כי הלכנו כל היום יד ביד וזה מוזר ללכת עם כבשה באמצע ביצפר.. <אני כבר לא זוכר למה היא לא התחפשה לזה בסוף> ומאגניב, נשמע נחמד, יאללה, אחרי פורים נעשה שרשור העלאת תמונות, קלטתי כמה אנשים פה ,אני לא יודע איך הם נראים בכלל
A AdamINC New member 28/2/07 #120 יופי.. עכשיו ישחיתו את שרון חזיז למרות שאני לא מתנגד לשמוע אותו כמה פעמים ביום...