חחחחחח תטחרי עוד מלא, יש לך הרבה טחירות להשלים! הנחמדות שלך הייתה חסרה פה
L limors2 Well-known member 28/2/07 #196 חחחחחח תטחרי עוד מלא, יש לך הרבה טחירות להשלים! הנחמדות שלך הייתה חסרה פה
R redgirl2 New member 28/2/07 #220 הוו ליאורה ../images/Emo24.gif העברתי אובר נחמדות לשלומית היא השלימה את חסרוני אני מטורפת על הילדה הזאת!! מה יהיה שאני אתגייס?..בסופ"שים אני אבוא לעשות שמח! ואממ כן יש לי הרבה טחירות להשלים..אני אעשה זאת!
הוו ליאורה ../images/Emo24.gif העברתי אובר נחמדות לשלומית היא השלימה את חסרוני אני מטורפת על הילדה הזאת!! מה יהיה שאני אתגייס?..בסופ"שים אני אבוא לעשות שמח! ואממ כן יש לי הרבה טחירות להשלים..אני אעשה זאת!
R redgirl2 New member 28/2/07 #246 אני אבוא!! מבטיחה!! כבר החלטתי ש שכשאני אהיה בקורס אני אתקשר לקולות החיילים ואקדיש גם לכם שיר! נדאג לפרוטקציות אצל אסף או משו!! ואני אודיע לכם מראש ויהיה כיף ומגניב
אני אבוא!! מבטיחה!! כבר החלטתי ש שכשאני אהיה בקורס אני אתקשר לקולות החיילים ואקדיש גם לכם שיר! נדאג לפרוטקציות אצל אסף או משו!! ואני אודיע לכם מראש ויהיה כיף ומגניב
R RJlake New member 28/2/07 #187 ../images/Emo99.gifממש! אגב ליאורה בגללך ובגלל האובססיה שלך להגיית מילים של אמנים\שירים נכון אז ממש התעצבנתי על טל פריצקר שעיוותה להם את השם וקראה להם בשם מוזר ולא ברור!
../images/Emo99.gifממש! אגב ליאורה בגללך ובגלל האובססיה שלך להגיית מילים של אמנים\שירים נכון אז ממש התעצבנתי על טל פריצקר שעיוותה להם את השם וקראה להם בשם מוזר ולא ברור!
L limors2 Well-known member 28/2/07 #202 פריצקר עשתה את זה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif כמה לא מתאים לה ויופי, האובססיההזאת טובה
פריצקר עשתה את זה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif כמה לא מתאים לה ויופי, האובססיההזאת טובה
R RJlake New member 28/2/07 #210 כן כן והיא חזרה על זה שוב ושוב ושוב וכאילו זה כבר בלתי אפשרי להתעלם....
L limors2 Well-known member 28/2/07 #214 פפף מזל שאני לא שמעתי הייתי אוהבת אותה הרבה פחות אם היא מתחילה לטעות, מה יקרה לכל השאר?
T tkuihehr New member 28/2/07 #164 תנו לי לשתותתתתתת../images/Emo99.gif תנו לי לשכוח את עיני אהובתי...
T tkuihehr New member 28/2/07 #176 איך אפשר לרחוץ באור ירח? בטח היא מה זה מסריחה, גם אלכוהוליסטים וגם לא מתקלחת במים נורמלים?
T tkuihehr New member 28/2/07 #269 זהו, זה אותו בניין, כמה קשה זה כבר כולה להוסיף מצלמות גם באולפן של גלגלצ..
R redgirl2 New member 28/2/07 #273 וואי זה יכול להיות מזהההההה מגניב!! למה אין מצלמות גם בגלגלצ באמת?!
L limors2 Well-known member 28/2/07 #178 רובירובירובירובי!!!!!!! אני ככ אוהבת תשיר הזה והגרסה שיש לי במחשב הרבה יותר שווה, יש שדרנית עם מבטא בריטי מושלם שמדברת בהתחלה ובסוף של השיר
רובירובירובירובי!!!!!!! אני ככ אוהבת תשיר הזה והגרסה שיש לי במחשב הרבה יותר שווה, יש שדרנית עם מבטא בריטי מושלם שמדברת בהתחלה ובסוף של השיר