סיכום שבועי

../images/Emo175.gifבטח שככככככן !

הכי קלללל ! מכיתה ז' עד עכשיו בתעודה היה לי בערבית - 100 . :][:

../images/Emo20.gifעונה ../images/Emo20.gif

שיר השבוע? מתוקה אל תידאגי פיני חדד לאט לאט ^^ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > סרט\סדרה\תוכנית TV?המפצחים ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?\ : שיגרה משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?חופש משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? \ : מה קניתם השבוע?בגדיים אדם השבוע?\ : אפ'חד ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"מה שבא בקלות הולך בקלות"

עונה

שיר השבוע?השיר ה י-ש-ן- של פרגי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? -- סרט\סדרה\תוכנית TV? תתשוקת הניצים+האולופה! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ערב כיתה משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שבעות,חוף ים, ואפילו יש מצב הופעה של הבויז משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן בהיסטוריה מה קניתם השבוע? 4 חבילות מסטיקים הכי אדם השבוע?זוהר {אחיינית שלי} אמא וכמובן נולי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?----- - שבת שלום - 3> טולי

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifעונההה

שיר השבוע? who do you think you are? של אס קלאב תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ראש גדול ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? התקבלתי לראש גדולל משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לספר לכל העולם חחחחחחח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בגרות באנגלית מה קניתם השבוע? מכנס אדם השבוע? יש הרבההה ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שלום קרן מדברת עדי מראש גדול 4 ברצוני להודיע לך כי התקבלת ולא לשכוח לשלוח את הטפסים!!!" חחח זה לא יוצא לי מהראששש אה וכמובן "s club for ever!!!"

SepteMber Lady

New member
קרן..

יאאאא כמה חמודיייייייייייים S CLUB 7 אני מתה עליהם !! זו תמונה מהסרט שלהם נכון??? איזה סרט !!

../images/Emo25.gifעוננההההה=]

שבוע?הבוקר יאיר 3> תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? --->>נכון אני מגעילה?!?חח סרט\סדרה\תוכנית TV?דרייק וג'וש=] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?משהו מיוחד?לאא נראליי חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?שיגרתי לחלוטין=/,,סתם,הכל בסדר...הודיעו לי שאני מקבלת נכשל בתעודה אם אני לא משפרת את הציון בצרפתית..חחח(כאילו נכשל בצרפתית) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?המיצב בחשבון!שיעבו כבר! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?המיצב בחשבון!!!בעצם?אני לא כל כך רוצה שהוא יבוא (אני סותרת את עצמי?חח)אבל אין לי מה לדאוג,,אני אף פעם לא מתכוננת למבחנים בחשבון ואני תמיד מקבלת בין 90 ל100 ,חחח,,ואני בהקבצה א'..(אבל בואו נגיד שבאנגלית זה לא כה,חחח) מה קניתם השבוע?בזוקה:][: אדם השבוע?אמא שליייי3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?מי שמעצבן אותי צריך לקפוץ גבוהה כדי להגיע לקרסוליים שלי=]

../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif בדיוק D=

יאלללה בנות אני הולכככתת ביי חולה עלייכן 333>

lililulu

New member
../images/Emo173.gifעונהה../images/Emo26.gif

שיר השבוע? Good Charlotte- Keep Your Hands Off My Girl, הנסיך הקטן- נינט וגם הביצוע של הזמר המקורי שלאדעת איך קוראים לו
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סקסיייי
סרט\סדרה\תוכנית TV? כל שבת שניהD= ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על קריסטין ומסודי ב-7 ימים חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמול היה נחמד עם החבר'ה...הגעתי למסקנה שיש לי חולשה לסרטים...גם אם אני הכי ירצה בעולם להישאר ערה בסרט אני לא יחזיק מעל רבע שעה מול המסךD: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? להודיע לאמא שהולכים לקנות נעליים חדשותD; סתם אממ...הטיול לגלילות, מקווה שלא יהיה שיעמום תחת :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בטח יש איזה מבחן שאני לא יודעת עליו ומישהו יודיע לי חצי שעה לפני חחחח ושהמורה שלי לתנ"ך תודיע לי שקיבלתי 59 במבחןD: מישהי ראתה את המבחן ואמרה ליD: מה קניתם השבוע? לא זוכרת אבל בטוח קניתי משהוD: אדם השבוע? חברה שלי, ועוד מישהו
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? משהו מאתמול בטח...היה מצחיק אני פשוט לא זוכרת כלום

למעלה