סיכום שבועי

האא אני רוצה להוסיף שמנמנות אני שכחתיי

חוויה שעברתי השבוע: ביום ראשון נסעתי לבאקה אל גרביה [זה קרוב ללמושב מאור ו..לפרדס חנה P: אני כזה כל הדרך טוב איך מגיעים מפה למושב מאור??] ובדרך באוטובוס מזה היה מצחיק עם חברות שלי ההסתומות האלהD: וואייי ואתן לא מבינות איזה כבוד יש לערבים שםםם-יש שני צילצולים בשיעור,חמש דקות לפני הסוף כדי להתארגן ולחכות למורה הבא והשני לסיום וגם כשאנחנו עוברים הם עומדים כזה בצד ונותנים לנו יאווו איזה מנומסיים והבצפר שלהם מזה יפה וגם הבתים מאוד מושקעים!! חוץ מזה הכל מכוער.. וציטוט/משפט השבוע: זה פחות אבל אני כזה שואלת את חברה שלי מה המצב? אז היא עונה לי סבבילה וכל השבועע צחקנו על זה חחח ואני כזה מתכתבת עם חברה שלי אחרת ושואלת אותה במקום "מה קורה?" "מה מתרחש?" ושתינו מתפקעוותתת XDD

נזכרתי במשו נוסף חחח

חוויה שעברתי השבוע: היה לי שיעור ראשון ברכיבה על סוסיםם..היה מפחיד בהתחלה איזה גובה וואייי

../images/Emo85.gifעונה :) 3>

שיר השבוע? הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מחרר D: סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה 2 :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמ , יום ירושלים , והיו לי 2 צעדות השבוע S: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון :| מה קניתם השבוע? מכנס בפוקס , 2 זוגות גרביים ומקדולנס D: אדם השבוע? אושרי 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " אהיה מאושרת שאהיה ר-ק איתו " 3>

../images/Emo175.gifעונה לדי../images/Emo23.gif ,, [:

חחחחחחחחחחחחחחח סתם . xD שיר השבוע? אליירך שר - הראלוצ''' סקעת , ואאאאמ כל שיר שנראלכם . D; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמממ .. [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמממממ .. P= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חופפפפפש שבועות ! [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום שני - מבחן בספרות . |: מה קניתם השבוע? חולצת ביצפר , ועוד משו , חע . D; אדם השבוע? הראליקקקק , 3> ברק יצחקי , [: ניר נחום , P= בית"ר ירושלים , [
] הפועל אצ'''קלון . [
] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אלייך שר - הראליק -
# - לא מבטיח כלום , רק מבט שקט - רגע מנוחה . היו הרבה מאושרים , שלא הצליחו לעשות אותך שמחה . בואי כמו שאת , צוחקת לעברי בפנים רכות , אני אוהב את המילים - אך בעיקר אני שומר את השתיקות . וכשיכאב והעולם הוא מבפנים , אני אוהב גם את הפצעים הישנים . ומבטך , גשם מלטף , עצב מטפטף , תמיד הכול עד הסוף , וכשהסתיו ישיר שלכת דאגה , אני כוכב כל הלילה חושך ואגע , אלייך שר , כמו בהתחלה , בלי לומר מילה . אלייך שר - לך ואני שר . לא מבטיח כלום , רק כתף רכה - משענת ללבך , היו הרבה מאוד ידיים מלטפות , שלא מחו גם לדמעה בכאבך . רק הישארי , בלי לומר סליחה , אני זוכר מילים , אני נפצע מכל משפט - אך בעיקר אני נשבר מהצלילים . וכשיכאב מהעולם ומבפנים , אני יאהב גם את הפצעים הישנים , ומבטך , גשם מלטף , עצב מטפטף , תמיד הכול עד הסוף , וכשהסתיו ישיר שלכת דאגה , אני כוכב כול הלילה חושך לא אגע , אלייך שר , כמו בהתחלה , בלי לומר מילה , אלייך שר – לך ואני שר . תמיד הכול עד הסוף , וכשהסתיו ישיר שלכת דאגה , אני כוכב כול הלילה חושך לא אגע , אלייך שר , כמו בהתחלה , בלי לומר מילה , אלייך שר – לך ואני שר לך , אלייך שר . - # 3 \ > שבת שלום . [:

lililulu

New member
איזה שיייר:][:

אחד היפים שלו! ברקי אדם השבועעע! אהבתיP= בית"ר ירושלים

../images/Emo175.gifכן , שיר מדהים . ../images/Emo23.gif

חיחיחי ברררררררק . 3> בית"ררררררררר . P= אההה ובאיש השבוע גם מאור זהר , זה שהחטיא ת'פנדל ,,, מסכן . :[

../images/Emo204.gif עוננה P:

שיר השבוע? מושיק עפיה - אין היגיון באהבה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אניייי :] סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופפפה!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי באירוע P: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שבועותת!! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן ארצי בערבית =\ מה קניתם השבוע? נעלי SEKTOR אדם השבוע? ראובן המלאך ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo175.gifאיזזזזזזזה שיר יפה ,, ../images/Emo23.gif

וישןן !
ערבית הכי קל ,,,, הייתי אמורה ללכת למגמה של ערבית - אבל בסוף לא . P=

למעלה