סיכום שבועי

SepteMber Lady

New member
רותם........

קודם כל תמונה מ=ו=ש=ל=מ=ת!!!!!!!!!! באמת!! שנית אם את לא סובלת את ברק יצחקי ואם את גם לא סובלת את בית"ר אז ברוכה הבאה למועדוווווווווווווווןןןןןןן!!!!! רק תגידי את אוהדת של מי!!

lililulu

New member
אל תקשיבי להD:

היא רוצה שתהיי אוהדת של הפועל ת"א
רותם את לא רוצה לעשות את זה נכון??????????????? חחחחחחחחחח

SepteMber Lady

New member
חחחחחחחחחחח עמית!!!!!../images/Emo46.gif ../images/Emo3.gif

מה את רוצה?!??!?!?!? חחחחח ברור שאני מחפשת עוד אנשים פה שיהיו איתי לא רוצה להיות לבד חחחחחחחחחחחחחחח במקרה שתחליטו להתחיל מלחמה נגדי!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מקווה שאהבת את התמונה ששמתי לך חחחח

SepteMber Lady

New member
מסכמת!!

שיר השבוע? ממממממ I SWEAR שיר ישן אני יודעת!! תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? GHOST WHISPERER ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1!! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מממ כלום!! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? בגרות באנגלית משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מממממ מגן במתמטיקה:S מה קניתם השבוע? חולצות אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

SepteMber Lady

New member
טעות בתגובה שלי!! סורייי

חוויה שעברתם השבוע(אם בכלל): הפועל תל אבבבבבביייייייייייבבבבבבבבבבב מחזיקת גביע המדינההההההההההההההההה

אייככס הפועל! מכבי שולטיםם!

ומה קורה בנותתת?! סורי שלא נכנסתי בכלל לפורום מלא מבחנים..המחשב מטומטם...וגם תפוזבל נותן לשלוח הודעות פעם בשנה..

SepteMber Lady

New member
איפה נמצאים מכבי תזכירי לי? שכחתי שהם קיימים!

ועמית....לא יפה כך !! לא אמרתי איכסה על ברק יצחקי ( למרות שאני לא סובלת אותו בכלל) !!! אז לא לומר איכסה על סלים ווואליד!!

SepteMber Lady

New member
אולי בעונה הבאה!!

אבל לאיזו מכבי את מתכוונת חיפה או תל אביב ........ חחחחחח כאילו שזה ממש משנה אני לא סובלת את שתיהם!!

ShuSha9

New member
עונהה../images/Emo13.gif

שיר השבוע? Christina Milian ft. Young Jeezy-Say I תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?"כי ככה אמרתי" סרט מאוד יאפההה!!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? =/ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?זכיתי במדליה אומנם מקום שלישי אבל גם טוב =] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שבועותת!!!! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשוןן לימודים =/ מה קניתם השבוע?גופיה מפוקס ופיג'מה מאפרודיטה
אדם השבוע?אמא ודודה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אממ...אין...=/

למעלה