סיכום שבועי

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifעונה מחר מומוווו =]

שיר השבוע? הבוקר יאיר -שירה גבריאלוב זה כבר חודש שיר השבוע שלי חיחיחי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?--- סרט\סדרה\תוכנית TV?--- ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הייתי היום בבית מלון חחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?היום הולדת שליי יום ראשון =] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?מבחנים =\ מה קניתם השבוע?מחר אני קונה נעלי אדידס אדם השבוע?בר ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אמממממ....... =אוהבת=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ברצפההההההההההההההההההההההה

עונה \; @

שיר השבוע? כשהיא רוקדת-אילן נורי D= !!!! תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין בכוחי. xP סרט\סדרה\תוכנית TV? נאמ,כוכב נווולד [: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות. ~ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נולדה לי בת דודה,כפרה עליה. ( = !!!1 משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת לראות אותה שוב ^^ שבועות ,, ^ ( = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שום דבר. [: ! # מה קניתם השבוע? משחת שיניים. אדם השבוע? ליזי,שירן. !!! 3 > . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? 'הוא רוקד כמו לסבית' . XD $

lililulu

New member
את בטוחה שאת אחות של רותם?!D:

יש 2 אפשרויות: 1) את מאומצת 2) רותם מאומצת D= אתן לא דומות בשיט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לי עוד אח ערס,שאני לא דומה לו בכלל בכלל בכלל. גל עוד בסדר,איכשהו.><

lililulu

New member
שתקי! אם הוא אח שלך הוא חתיך!

אני דורשת תמונה שלו ומידD=

כולם יצאו יפים,חוץ ממנו XD

ירש ת'יופי של סבאD: סתם,כפרה על סבא שלי [: חחעהח אם את רוצה תמונה תפתחי אייסי :) לפורום אני לא מעלהD:

lililulu

New member
אאווחח כבר דיברנו על זה!

בשביל מה פתחת מסן בשביל שאני יפתח אייסי?! ת ח ש ב י ב ה ג י ו ן

למעלה