The End Is Here

../images/Emo46.gifלאאאאאאאאא

איזה רעים הם! למה הם לא יכולים לעשות עוד עונה? יש מלא סדרות שמגיעות עד עונה שביעית ויותר. מה יש? ואחרי העונה השניה שמשדרים בבוקר תהיה שוב עונה שלישית? העצב
העצב

STA1

New member
רק באתי להגיד דעה על הפרק!!!

היה פשוט פרק מ-ע-ו-ל-ה!!ואני צפיתי בסדרה בין לבין והפרק הזה פשוט היה הכי מעניין מכל הפרקים של כל העונות!!!!ושאלה..בעצם כל הסדרה התבססה על היומן של ליז ורק בסוף כולם גילו את כל העניין שהם חייזרים??ושאלה מה כל הקטע עם הכוח של ליז והכוח החבוי של שכחתי איך קוראים לו הבן של השריף...ומה קרה עם טס..תנו לי תקציר על מה שקרה בפרק הקודם לפני האחרון!!!

Lotzifer

New member
יש לי שאלה

הבנתי שיש המשך לסידרה בפאנפיקים, זה רשמי? ואם כן, אפשר קישור?

מיסוד המילה פאנפיקים זה לא דבר

רשמי... fan fictions - אני אבחר לתרגם את זה כך: הזיות מעריצים
...

PopPy

New member
כמו ששקד אמר בדרכו המיוחדת,

פאנפיקים זו יצירה של מעריצים (fan), כך שהם לא רשמיים.

L i l A L o

New member
../images/Emo7.gifזה נגמר../images/Emo7.gif

היה פרק יפה. ועצוב. אני בכיתי. בד"כ אני לא בוכה בסדרות. אר. לא מהפרקים היפים יפים האלו, אבל בהחלט, כפי שכבר אמרו פה, סוגר מעגל. אני אוהבת את הסיומים האלו שתמדי עושים, שרואים אותם בסוף ומספרים מה עבר עליהם. הקטע עם המכתב של ליז לאבא שלה..והחתונה שלהם.. זהו. נו רוזוול אנימור.

../images/Emo7.gifלמהההההההה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אויש כזה עצוב......אבל היה פרק מדהים מייקל ומריה ליז ומקס....
טוב שהיה והיה טוב

את צודקת בהחלט...

כתבתי את זה בתגובה שלי
... ועוד דבר, החתימה שלך, כתוב: "עוד עדיין שם" זה נשמע קצת מוזר לא
או שזה באמת רק אני

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

זה פורום קצת מוזר אז גם החתימה קצת מוזרה...

T a l14

New member
לא זו לא רק את...../images/Emo8.gif

אבל אפחד לא רוצה להגיד טוב שהיה... את מבינה...

הפרק...

פרק יפה מאוד והולם מאוד לסיום הסדרה. למרות שהיו כמה קטעים שהרגשתי די מאוכזב, אבל כשאני חושב על זה - נראה לי שכל האכזבות האלה נבעו מהעובדה שקיצצו חצי מהפרק.... משהו שצרם לי זה שלא שמעתי את השם "אלכס וויטמן" בכל הפרק... איזכור קטן היה יכול להיות נחמד... תסתכלו על חצי הכוס המלאה - פחות פורום אחד שצריך להשתמש בו באייקון
.

למעלה