The End Is Here

הידעתם...../images/Emo35.gif

הפרק האחרון היה אמור להיות באורך של שעתיים (כולל פרסומות - יענטו: פרק כפול - אם זה היה קורה אז בארץ זה כאילו היה שעה וחצי), אבל UPN אמרו להם "לאלאלאלא! לא רוצים ולא רוצים!" אז חתכו הרבה חצי מהפרק בערך כדי להתאים אותו למשבצת שידור של שעה (שוב: בארה"ב זה כולל פרסומות). אני ממש מקווה שכשייצא ה-DVD האמריקאי (זון 1 - זון 2 כבר יצא) של העונה השלישית, ייכללו בתוכו את הפרק עם כל הסצינות שנחתכו...

שמעתי גם:

שהם חתכו סצינה מאוד מאוד מאוד חשובה!!! שאני מצפה לראות כבר כל העונותתתתתתתתתת לא יודעת אם זה ספולייר או לא...אבל בכל זאת נזהר... ספולייר שמקס וליז אהמ-אהמ ממשים את אהבתם...בוא נגיד ככה, גם שמעתי שזה צולם בסאט סגור..משהו כזה...אוףףףףףףףףף את הקטע הכי שולט הם הורידווווו

i l a n a7

New member
../images/Emo2.gif איך הם יכלו לעשות את זה!!

למנהלים ברשת אין לב!! ככה להתעלל במעריצים.... כמה אני ציפיתי!!!! כמה אני חיכיתי!!

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifסתכלי...../images/Emo58.gif

על התמונה שהיא שמה
שם הוא מציע לה נישואים והם מתחתנים בסוף

../images/Emo41.gifהפרק האחרון ../images/Emo41.gif

מצד אחד אני שמח,הכל מסתדר.. מצד שני זה כזה עצוב ....תוכנית מדהימה... מקווה שתשרשרו לפה את תגובתכם לפרק האחרון שישודר עוד מעט..

dolca1

New member
../images/Emo7.gifאני לא שמחה בכלל!!

אני עצובה מאוד.. הם לא חשבו שזה ישפיע לא רק עליהם גם על כל אלו שואהבים את התוכנית?? מה הם לא בני אדם?? הם חייזרים??- גם לחייזרים יש רגשות.. עוד שעה זה נגמר!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אויי מיי גד,למרות שראיתי את הסופ כבר לפני איזה חצי שנה,אני שוב בוכה,אלוהים למה למה למה ????? אוי כמה שהסופ יפה ועצוב כמה דמעות יורדות לי כרגע זה לא פר העולם לא פר!

אלוהים תהרגו אותי!

הי אני חדשה! אז לפרק- אמא אמא אמא פרקר מושלם,מצחיק וענייני... היה פרק כל כך יפה. יש עונה 4? *מחזיקה אצבעות*

לא לא לא לא!!!! אני מכחישהההה

אוחחחחחח הלכתי להטביע את יגוני במקלחת אהבתי אתכם. בי.

אה ורק רציתי להגיד

שלא יודעת מה איתכם אבל אותי הכי הצחיק שמייקל אמר: "הכדור בדולח הזה שלידי אמר שכולנו נלך למות" חחחח

QueenMaria

New member
למה לשרשר לפה../images/Emo35.gif|עידו|../images/Emo187.gif

הרי אתה לא שרשרת בכלל למקום הנכון.

QueenMaria

New member
זה לא שרשור פרידה.|עידו|../images/Emo187.gif

זה שרשור לפרק, כמו שאני עושה כל שבוע. מאז ומתמיד. ולשם משרשרים תגובות. כל שבוע. מאז ומתמיד.

את לא חושבות

שלסיום התוכנית מגיע כמה שרשורים? חוצ מזה .. על מה הויכוח...? התוכנית נגמרה ! זהו יום אבל ! אךךך כואב לי

QueenMaria

New member
לא.|עידו|../images/Emo187.gif

זה שזה סיום התכנית לא אומר שצריך להיות כמה שרשור על אותו הנושא.

אבל יש מסורת ששירי פותחת

זה אמדו לא נחמד, ובכלל אם הוא יתקפל לך תלחץ על 'אופן צפייה' > 'עם תגובות'....

מייקל האמין באהבה!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הוא הציל אותם......ולמה לעזעזל לא קיבלנו נשיקה לפרדה?! (מוקליה) אבל הפרק הזה היה כלכך יפה!!!!!!!!!!!!!! אוייייייייייייייייייייייי אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה סרט................................... אהההההההההההההההההה

batelush161

New member
פרק...

זה היה דווקא רק מדהיםםם!!! למרות שזהו זה נגמרר!!! למה הם לא מוצאים סרטט?!?!<אוףףף> אני פשוט לא מאמינה שזהו זה ניגמררר

למעלה