The End Is Here

אלונהה1

New member
יאאא

איזה פרק מדהים!!! לא מאמינה שנגמר! מה אתם חושבים על הפרק?? וסליחה שלא שירשרתי.....

T a l14

New member
למה באמת לא שירשרת?../images/Emo11.gif

זה באמת מתחיל לעצבן... אני מבינה שעכשיו בגלל הפרק האחרון שהיה אתמול, יש עומס על הפורום וכל זה...כ"כ מציק לכם שהפורום שלנו מסודר אז אתם חייבים לפתוח הודעה חדשה? ל-מ-ה? למה לא ל-ש-ר-ש-ר ?

h e n y

New member
אהמממ קצת באיחור

למרות שראיתי את הפרק הזה מיליון ואחת פעמים... תהרגו אותי אבל לא ראיתי אתמול הייתי בנסיעה והיה מסיבה וכול המסיבה אני יושבת ככה וחושבת על זה שאני מפסידה פרק אחרון של רוזוול.....
*מתביישת בעצמי*

Nitzan122

New member
../images/Emo7.gifנ../images/Emo7.gifג../images/Emo7.gifמ../images/Emo7.gifר../images/Emo7.gif

זה היה כל כך עצוב (למרות שזאת לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה) למה האנשים המפגרים ביטלו את רוזוול???? סתומים! אהבתי את כל הקטע אצל המגדת עתידות "פיניטו מייקליטו"
והקטע שהוא דיבר עם מריה כשהוא נפרד ממנה זה היה כל כך יפה... ועצוב... היה ממש חסר כל הקטעים שחתכו הם פשוט שמו הרבה יותר מדי דברים בפרק אחד וזה די הרס.... אבל זה עדיין היה ממש ממש יפה

T a l14

New member
את צודקת..

לדעתי שני הפרקים האחרונים היו כ"כ עמוסים, והכל קרה כ"כ מהר וזה הוריד מהאיכות של הפרקים...

Nitzan122

New member
אה ו...

אני היחידה שחשבה שליז קיבלה יותר מדי טוב את כל הקטע של ראית העתיד?

freaky duda

New member
אההההההההההה../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה!!! איך זה יכל להיות הפרק האחרון?????? אווווווווווווווווווף רציתי שיהיה תינווווווווק ויותר נשיקות!! מה זה?!?!?! בושה!!!! פשוט בושה!!!!! אבל חוצ'מזה היה פרק מושלם! חחח =)I LOVE ROSWELL

למעלה