The End Is Here

אהההההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif../images/Emo7.gif;

לאאאאאאאא זה לא נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!11 לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך מרגש......מוקליה.....מקס וליז התחתנו...........וזה כל כך יפה............................... זהו אני הולכת להוריד את הפרק המלא....כל השעה וחצי מהרשת..

אממ... אין את זה ממש...

הפרק "המלא" כביכול לא זמין להורדה בינתיים (אני מקווה שזה רק בגדר "בינתיים" ולא "אף פעם"). הפרק האחרון בגירסת ה-DVD שמסתובב ברשת הוא מה-DVD של זון 2 - ב-DVD הזה לא היו תוספות מיוחדות או דברים מיוחדים - כלומר- הפרק הזה הוא הפרק שראית הרגע בערוץ 3. אני משער שב-DVD של העונה השלישית של זון 1 יהיו תוספות מיוחדות (כי גם באלה של עונה 1 ו-2 של זון 1 היו תוספות) ואולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי - ייכללו שם את הפרק במלואו. אבל בינתיים ה-DVD הזה עדיין לא יצא.

Elder

New member
אני מכריז על יום אבל לאומי!

רוזויל לא נשכח אותך!!!!

../images/Emo16.gif רוזוול לא תשכך בדורות!../images/Emo16.gif

כולנו חיינו דרכה.... היא לא תישכך... נאהב אותה לנצח... רוזוול תחייה לעד בליבנו (ובשידורים החוזרים)

../images/Emo10.gif נגמר... ולמרות שזה לא היה

הפרק הכי טוב שיש אני נהנתי מאוד
ולא משנה כמה שאתם חושבים שהפרק גרוע, סדרה שסיימו אותה עדיפה מסיימה שנקטעה וזהו... ליז יפה בשמלת כלה^^, וקייל ומריה היו לבושים היפיז (במיוחד עם הוואן ההוא
)... אני נהנתי
הסדרה הייתה מאוד מאוד טובה
יש לי פרקים להשלים, שזה מאוד כיף דווקא - ואין סיבה שהפורום ייסגר או ייעלם כל עוד נמשיך לדבר והכל, ויש המון חדשים בגלל השידורים החוזרים, ועכשיו יהיה את ספיישל סיום הסדרה, אז למה להתבאס כשאפשר להנות

dolca1

New member
it is'nt over

אני עדיין בהלם! אני עדיין לא קולטת שבאמת בשבת הבאה לא יהיה לי מה לחכות לא יהיה לי מה לדחות ליותר מאוחר בערב! אח שלי וההורים שלי ימשיכו להציק לי באותה שעה ולא כמו קודם ששתקו כשידעו שזה באמת חשוב לי! מדברי מיקל- dead, kaput ,finito Michaelito זה נגמר! אבל זה לא יכול להיות! זה בלתי אפשר! זה לא נגמר אני יודעת שזה לא נגמר! הפרק מדהים במילה אחת מ-ו-ש-ל-ם! כמה קטעים עצובים! לא שמח חוץ מבסוף.. אייי הסוף מה שמזכיר לי שזה לא יכול להיות שזה בלתי אפשרי כי זה לא נגמר זה לא נגמר!

רגע,רגע,רגע......../images/Emo12.gif

כשקראתי (לא זוכרת איפה) היה כתוב שליז ומקס יתחתנו אחרי שישכבו ....זה לא היה....מה זה בגרסה המלאה?!..?1??1? + או מי גאד........מייקל המתוק....הוא האמין באהבה.... למה לעזעזל לא קיבלנו נשיקה של מוקליה לפרדה?!?!?

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifThe End. . .

זהו, זה נגמר.
התוכנית ה-א-ה-ו-ב-ה עלי בעולם- נגמרה.
אז לפני שאני אתחיל לדבר על הפרק (שדרך אגב היה באמת חביב
מושלם
סוגר מעגל
ויפה
אני חייבת להגיד שלמרות שזה ישמע מוזר
(נו טוב, תראו באיזה פורום אנחנו נמצאים
)
רוזוול לימדה אותי המון
אני לא אפרט. . . אני פשוט מקווה שתבינו לבד
ושתסכימו איתי
ועכשיו, על הפרק:
אהבתי את כל הקטעים עם ליז ומקסס
לא יכלו למצוא זוג כל כך מתאים כמוהם ושחקנים כל כך מתאימים כמוהם, שפשוט אי אפשר לא להאמין שבסדרה הם באמת אוהבים אחד את השני
ולא יכולים זה בלי זה
אהבתי איך שמייקל דיבר, ואיך שדווקא בסוף החליטו שהדמות שלו תהיה קצת אוהבת ונאהבת (אני לא אומרת שהיא לא הייתה בשאר העונות כזאת
אלא רק בזמן האחרון
) חבל לי שלא עשו להם איזה נשיקה לפני סיום. . .
האמת, אני קצת מצטערת שג'סי לא נסע איתם, אבל איכשהוא.. זה נותן לי טעם של עוד, שכאילו אני אקווה שהיא באמת תחזור אליו
אבל רק בדמיון שלי
אהבתי שהוא נתן לה את הטבעת
והבנתי אותה שהיא אמרה לו שהוא חייב ליסוע לבוסטון
זה אומר שהיא אוהבת אותו כ"כ שהיא לא מוכנה שהוא יסע איתם ויסתכן...
פרק מעניין... מותח קצת... אבל זה טיפשי להכניס שוב ת'יחידת בילוש הזאת, ציפיתי לתוכן אחר
ציפיתי לאיזה משהו מהכוכב שלהם
היה חסר לי שיראו מהם הכוחות של קייל
ושיעשו איזה צירופי קטעים יפים וחשובים מכל העונות, שנזכור
ובעיקרון זהו
הפרק היה מ-ה-מ-ם ואני ממש עצובה שזה נגמר
אבל מה שבטוח זה שאת השידורים החוזרים אני לא הולכת להפסיד וגם את ה-די.וי.די של העונות
זה הזמן להיפרד מהחייזרים האהובים עלי בעולם
למקס השוווההה
למייקל השקסיי
לאיזבל היפיופה
ומשאר בני האנוש. . . ליז המהממת
ומריה המותתק
ומ- טס, נסדו, ולנטי, ג'סי, ההורים של ליז, של מקס ואיזבל, פירס, הרעים, הטובים וכל הדמויות
היה כיף, היה נעים, להתראות

T a l14

New member
אני חושבת שלא עשו נשיקה בין מריה למ

ייקל כדי להראות את השינוי שכל אחד מהם עבר במשך העונה השלישית... בעיקר מריה...
...

dolca1

New member
היום ה-11.12.2004 מוכרז כיום אבל|נר

אם הפורום הזה יחזיק מעמד כעוד שנה והלאה נזכור כי היום הזה הוא מונצח לסיום רוזוול! מסכימים?.

batelush161

New member
מאיפה אפשר...?

מאיפה אפשר להוריד את הפרק או איך אפשר?! אני חייבת ליראות את זה עוד פעם זה היה מהממם למותתת!!! הם כאלו מעלפיםםםם!! למה לא עשו פרומוים או משהו?!

הפרק הכי יפה בעולם!!! + קצת לשרי

לשרי- יפה מה שאמרת! ריגש אותי מחדש!.... הסדרה הייתה יפיפה....האהובה עלי....הייתי רוצה באמת סצנת נשיקה אחרי החזרה של מוקליה והאמון של מייקל באהבה.... הסדרה השאירה באמת טעם של עוד...כאילו אפשר לדמיין פרים שלמים ..... ואני גאה לומר שאני מעדיפה 3 עונות יפות ,מעניינות ומושלמות שניגמרו בצורה מושלמת...וסגרו מעגל מאשר הרבה עונות שמתחילות לשעמם....אם סיום לא מוצלח...

dolca1

New member
אני בעיקרון גם אומרת שיכול להיות

שאם היו ממשיכים אולי אבל רק אולי יהיה בקושי משעמם! אבל אני בטוחה שגם לעונה רביעית יש מקום בליבנו הרחב לרוזוול!

T a l14

New member
את צודקת...

לפעמים צריך לפרוש בשיא... אני לא יודעת למה... אבל אני...די...בסדר...אפילו...די...שמחה...
...עכשיו אין ספק שאני מוזרה...

למעלה