ראיתם?

Lara F

New member
כאילו שיראק לא אנטישמי...

תעשה לי טובה, כאילו הוא לא הצהיר שהוא יתן לכל החאמסניקים שבמנוסה מקלט, וכאילו הוא לא טען שהוא מעדיף ערבים טרורוסטים על פני יהודי כלשהו, וכאילו שצרפת היא לא אחת מהמדינות הכי אנטישמיות עכשיו, שמעת על האישה והתינוקת היהודיות שרצחו במטרו בצרפת..??? אההה... לא... זה לא אנטישמיות... זה היה "הגנה עצמית" כן? כדי שהתינוקת חס וחלילה לא תפגע באותם אנשים, צריך להתגונן....

Russia 4 Ever

New member
../images/Emo6.gif

שיראק אנטישמי? אז למה הוא כל כך התעצבן מהנסיונות של ישראל לשכנע את יהודי צרפת לעלות לארץ? יש אנטישמיות בצרפת אבל רובה באה מצד המהגרים הצפון אפריקאים. ואני לא יודע עד כמה את מעודכנת אבל תקיפת האישה והתינוקת במטרו התבררה כהמצאה של האישה האומללה.

Lara F

New member
המצאה?... לא נראה לי...

והוא התנגד דווקא בגלל שהוא אנטישמי... וגם אם הוא לא כ"כ אנטישמי יש לו מדינה שלמה שהרוב בה הוא אנטישמי- והם "קצת" יותר חשובים לו מהמיעוט היהודי....

Russia 4 Ever

New member
כמו שאמרתי: את לא מעודכנת

סרקו את כל ההקלטות שנעשו במטרו ולא מצאו זכר למקרה, אף אחד מה"נוכחים" לא בא להעיד לטובתה, בדקו את מיקומה לפי הסלולרי וגילו שבאותה שעה שבה "תקפו" אותה היא כלל לא היתה במטרו. חקרו את האישה, היא נשברה והודתה שהמציאה את הכל ועכשיו היא צפויה לעמוד לדין בשל תלונה שקרית.

Dynamo1929

New member
אם כבר הזכרת כדורגל, אז זה פשוט

אבסורד... כשבמשחקים בין לאומיים יש טעות שיפוט, הטענות הראשונות הן "השופט אנטישמי"-מגוחך. " לא נתנו לישראל לארח משחקי כדורגל בארץ בגלל המצב הביטחוני? אנטישמים!" מגוחך. ע"ע טורקיה אשתקד, פיגוע באיסטנבול, קבוצות טורקיות אירחו את משחקי הבית שלהן בגרמניה. לכדורגל הטורקי יש הרבה יותר מוניטין מלישראלי ובכל זאת אופ"א נקטה בסנקציות כלפיהם... אז הטענות "אינטישמיים" במקרה כזה פשוט מגוחכות...

Lara F

New member
בסדר, אם לא אכפת לך,

לא דיברתי על כדורגל, אבל אם כבר- לגבי אנטישמיות בכדוררגל- עוד לא נחשפתי לזה... מודה... ומקווה גם לא להחשף... השופט בד"כ אמור להיות ניטרלי, למרות שזה לא תמיד ככה- לא שמתי לב לשופט מסוים שנהג בצורה אנטישמית...

חיפאית34

New member
וואלה.....זה פשוט רעיון גאוני../images/Emo62.gif

להיפטר מהפארנויה....כמה נפלא!!!! אז אם האישה הזו אמרה שהיהודים ערמומיים ויודעים איך לעשות הרבה כסף.... היא בסה"כ התכוונה לאמר שאנחנו מאוד אינטיליגנטיים.... נהדר!!! ואם אומרים שלכל היהודים יש אף ארוך...אז בעצם...בעצם מתכוונים לרמוז שהם מאהבים נהדרים....כי אתם יודעים מה אומרים על גברים עם אף ארוך...... וואוו...זה ממש נפלא!!! ואם בצרפת גוזרים לאישה את השיער רק בגלל שהיא יהודייה.... אז זה לא היה אקט אנטישמי....הם בסה"כ רצו שתיראה טוב יותר. תודה....תודה....תודה russia.....תודה שהארת את עיניי.... אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב... ושוב תודה

Lara F

New member
כן...חחח.. למה לא?

אולי כולנו צריכים ללכת לפסיכולוג, כל היהודיים המשוגעים, ולטפל בפארנויה שלנו..?

Russia 4 Ever

New member
אל תעוותי את דבריי

יהודים רבים יחסית הגיעו לתפקידי מפתח ברוסיה ויהודים רבים יחסית התעשרו וזו עובדה. פשוט היהודים ברוסיה חונכו ליותר הישגיות ולהשכלה גבוהה תמיד ניתנה חשיבות גדולה במשפחות יהודיות. היהודים ברוסיה הגיעו להרבה הישגים ולא בושה להודות בכך: מי שאומר שהיהודים חכמים ושהם יודעים לעשות כסף אינו בהכרח אנטישמי.

Lara F

New member
אבל מי שטוען שיהודים גוזלים את

כספי הרוסים, ושהמצב הכלכלי במדינה מסוימת הורע רק בגלל שהיהודים "גזלו" את כל התפקידים משאר תושבי המדינה, ושהאבטלה היא בגללם, זו אנטישמיות... תסלח לי, חלק ממסע התעמולה של ג'וזף גבלס בתקופת השואה נגד היהודים הייתה הפלת השפל הכלכלי של גרמניה על העובדה שהיהודים עמדו בהרבה תפקידי המפתח בגרמניה.

Russia 4 Ever

New member
אלה כן ביטוים אנטישמיים

יהודים הם אזרחים לכל דבר וזכותם לשאוף למקסימום הישגים: זכותם להגיע לתפקידי מפתח וזכותם להתעשר (כל עוד זה נעשה בדרכים כשרות, כמובן).

boris5

New member
וכאן יש את אותם הביטויים כלפי עולים

אנטישמיות ברוסיה היא גנון לעומת הגזענות כאן. ולא, אני לא רוצה לחזור לשם, כי באתי מאוקראינה. ומותר לי להעביר ביקורת על המדינה, בה שירתתי בצבא, עובד ומשלם מיסים.

חיפאית34

New member
הם לא היו מעוותים מלכתחילה../images/Emo35.gif.....

הרי כשאישה רוסייה זקנה אומרת שיהודים הם ערמומיים ויודעים כיצד לעשות כסף בלי לעבוד....זו אנטישמיות למהדרין. הרי עבודה ברוסיה הקומוניסטית היתה ערך עליון- הלא כן?... והאישה הזו מין הסתם חיה את מרבית שנותיה תחת שלטון קומוניסטי ומאמינה בערכיו.....אז איך עוד אפשר להבין את המשפט שאמרה? ברור לחלוטין שההערה שלה באה להציג את היהודים כאוכלי חינם, כאלה המרוויחים כסף מבלי שיעבדו בשבילו דבר שהוא בלתי מוסרי בעליל עבור כל קומוניסט טוב.

Russia 4 Ever

New member
אל תעוותי את דבריי

יהודים רבים יחסית הגיעו לתפקידי מפתח ברוסיה ויהודים רבים יחסית התעשרו וזו עובדה. פשוט היהודים ברוסיה חונכו ליותר הישגיות ולהשכלה גבוהה תמיד ניתנה חשיבות גדולה במשפחות יהודיות. היהודים ברוסיה הגיעו להרבה הישגים ולא בושה להודות בכך: מי שאומר שהיהודים חכמים ושהם יודעים לעשות כסף אינו בהכרח אנטישמי.

Elanora

New member
על נוצרים ואריאל

אני גרה באריאל, לפני כשנה משלחת של נערים ונערות כבני 15, טסו לארה"ב למעין מחנה קיץ, בתרומתיהם של נוצרים מארה"ב, שאוהבים מאוד את ארץ ישראל ותורמים לעיריית אריאל. לאחר שחזרו הנערים שעורריה קמה באריאל, שהנוצרים ניסו לנצר את היהודים, הטיפו להם על ישו, הכריחו אותם ללכת לכנסיות, ושטפו את מוחם העילג בהטפות מיסיונריות, וישו המשיח הגדול... כל תושבי העיר, החלו לגדף את הנוצרים הארורים, קראו להם נבלות, קראו לעם היהודי להתאחד, ולהתגונן יחידו מכוחות הרשע הנוצריים, לרגע קט שכחו מהתרומות, והתמיכה העצומה... והאם בכלל הילדים הודו שכך באמת קרה? לא!!!! השנה הייתה צריכה לצאת משלחת של נערים ונערות שרוקדים בחוג למחול מצליח מאוד והופיעו בארה"ב בקהילות יהודיות וייצגו את ישראל בכבוד, והמארחים הנוצרים, אספו תרומות לכרטיסי הטיסה. אך ראש העיר היקר החליט שהדבר יפגע במונטין של קמפיין הבחירות שלו, ולקח את כספי התרומות לעצמו [אומנם לא לכיסו הפרטי ] אחרי כל השעורריה, שבה התערבו רבני העיר.. כשמחפשים אנטישמיות עמוק מתחת לאדמה מוציאים אותה...

Angel lips

New member
גם אני מסכימה איתך אבל זה לא קשור

רק ליהודים, לכל אדם נוח יותר וקל יותר לחיות בקבוצה לה הוא משתייך...

חיפאית34

New member
זו בדיוק הנקודה.....

אנחנו לא נמצאים בארץ הזו מטעמי נוחות אלא מתוך אילוצים הסטוריים....עקב אנטישמיות שפרצה כל גבול והביאה בסופו של דבר לרצח של 6 מיליון יהודים בשואה. נכון שהרבה יותר נוח לחיות בקבוצה הומוגנית... אבל לולא האנטישמיות אני מאמינה שהרבה יהודים היו בוחרים שלא להישאר כאן....בטח לא במצב הכלכלי שהמדינה נמצאת בו. וזה משהו שאסור לשכוח.... אנחנו כאן לא כי זה נוח....אלא כי זה הכרחי. כך לפחות אני מרגישה.

Lara F

New member
את לא היחידה, ואני בטוחה

שלחיות פה כל יום בצל הפיגועים האינסופיים ובמצב הכלכלי הרעוע זה לא בדיוק מורה על נוחיות מוגברת... אבל מצד אחר- זאת מדינת היהודים, איני רואה שום מקום אחר בו הייתי רוצה לחיות, לנו דווקא, כשעברנו לישראל הייתה בחירה, הייתה לנו ויזה לארה"ב, ובחרנו במדינת היהודים- כיח אנחנו יהודים, וכי להורים שלי נמאס לסבול מאנטישמיות בארץ זרה, ואז אנחנו מגיעים לכאן, והפלא ופלא--> "ג'ידים מסריחים" בישראלי? זה כבר הזגמה..! וחוצפה שאין כדוגמתה...

למעלה