עונש מוות

טוב זהו סגרתי את הבסטה

אני לא רוצה להגיב לא רוצה להרוס פה את הקשר איתכם זהו!

Dynamo1929

New member
רצח, לרוב, הוא רק התוצר הסופי של

משהו ש"התבשל" הרבה מאד זמן. זה כמו הפאנצ'-לאיין בבדיחה-הוא לא שווה כלום אם לא יודעים את כל העלילה לפני.

Dynamo1929

New member
הגבתי כעקרון לכל הוויכוח הזה

על הגדרת הרוצחים כמפלצות או כבני אדם מעוותים.

Dynamo1929

New member
../images/Emo122.gif אויויוי יש כאן בלבול קטן :)

אבל בכל מקרה, הגבתי בכלליות גם פה ולא למישהו ספציפי. :)

eMiFrEaK

New member
בן אדם שרוצח הוא בנאדם לכל דבר!

דווקא דעות כאלו הובילו אנשים לא להבין אחד את השני.. מה שהוביל לחוסר תקשורת שהובילה לשנאה.... ואת התוצאות של זה את יכולה לראות בכל רגע נתון בכל מקום בעולם... ומי כמונו היהודים יודע את זה... אף אדם לא פועל ללא מניע כלשהו....בין אם זה במודע ובין אם זה פסיכוטי.. והמטרה שלנו זה להבין את אותו בנאדם ולפעול בהתאם.. (בשביל למנוע אי הבנות.. כי יש לי הרגשה שאנשים לא יבינו אותי כמו שצריך אבל אני פשוט לא יודעת איך לנסח את עצמי כמו שצריך בעניין הזה... ב"להבין" אני לא מתכוונת ל"להסכים" אלא בלהתמודד עם זה...)

אני לא חושבת שהמחבל הבן ז****

שרצח את דוד שלי במרץ לפני יותר משנה וחצי ועוד 20 אנשים שיהיו איתו באוטובוס בן אדם שהיה לו מניע לרצוח את דוד שלי ואותם אנשים .. אני באמת לו חושבת שהוא בן אדם... הוא מפלצת לא בן אדם
ואני באמת לא מבינה איך אתם מחשיבות את המחבלים לבני אדם באמת לא מבינה!

AeroSlash

New member
את מוכנה להסביר לי מה

עושה אותו למפלצת? זה שהוא פסיכופט מספיק להתאבד בשביל לרצוח? נכון, הוא פסיכופט, בעל מוח מעוות ודרכים להתמודד עם הדברים עוד יותר מעותות אבל הוא עדיין בן אדם!!! יש לו רגליים, עיניים, ידיים בדיוק כמו אצלך, הוא נולד בדיוק כמוך וגדל והתפתח ברחם אימו בדיוק כמוך!!! זה שמישהו בא והרס לו את הפסיכולוגיה טוטאלית לא אומר שהוא הפך אותו למפלצת...

AeroSlash

New member
אוקי

אני רואה שלא משנה כמה אני אנסה להוכיח לך את לא הולכת בכלל לחשוב על מה שאני אומרת.. לא משנה איזה טיעון אני מביאה לך את לא מוכנה לזוז מהעמדה שלך ולצאת קצת מהריבוע ולנסות לקבל מה שאחרים מנסים להגיד... אז אני רואה את הויכוח הזה כריק וחסר טעם..

Dynamo1929

New member
מה ההגדרה של מפלצת?

מה ההגדרה של בן-אדם? האם מחבל מתאבד, פסיכופט (כפי שציינת) הוא לא מפלצת? אז את אומרת שהוא בן-אדם עם פסיכולוגייה הרוסה, מעוותת, כלומר, אדם מעוות (מבחינה מוסרית-פסיכולוגית, כמובן). האם מגיע לו להקרא בן-אדם? לדעתי, זה ממש לא עקרוני אם תקראי לו פסיכופט, חולה רוח, מעוות נפשית או בשם הכ"כ מפחיד-מפלצת. הכל עניין של הגדרה.

the freaky girl

New member
../images/Emo45.gif

אבל לרוב "מפלצת" זה עניין דמיוני.. מה שמספרים לילדים קטנים.. פחדים קיטשיים.. ה"מפלצת" מייצגת משהו איתה.. משהו שדיי קשה לי להסביר אבל זה דיי קשור לעניין של ה"לא מציאותי".. הרי מי באמת ראה "מפצלת" אמיתית? לכן זה תלוי בהגדרה.. :]

למעלה