עונש מוות

eMiFrEaK

New member
סוניה... דבר ראשון.. תרגעי...

אני מבינה שזה קשה לך... ואת באמת צודקת.. זאת מציאות יומיומית לצערי שחייבים להתמודד איתה... אז כן.. גם לי יצא להיות כמה פעמים קרובה למקום פיגוע... ואני מבטיחה לך.. שביום שהייתי בחדר מיון של שערי צדק רק כמה דקות אחרי הפיגוע בגבעה הצרפתית וראיתי את כל מה שהלך שם.. הכל נכנס אצלך לפרופורציות.. אבל הם בכל זאת אנשים.. אם תרצי ואם לא... את מנסה להחשיב אותם כמשהו שלא משתווה אלייך כי את בורחת מזה... הם מפחידים אותך ואת חושבת שאם תפחיתי בערך שלהם את תרגישי יותר טוב... זאת השיטה שלך.. סבבה.. אבל אל תברחי משום דבר... כי זה רק יהיה יותר קשה אח"כ... ובכלל אני מצטערת אם אמרתי משהו שפגע בך.. אני יודעת עד כמה את רגישה ובדיוק בגלל זה אני חושבת הרבההההההה לפני שאני רושמת לך תגובה... באמת סליחה.. לא התכוונתי..

זה לא עושה לי יותר טוב בזה

שאני חושבת שהם מתנגים כמפלצות... זה לא משנה אצלי כלום!!!!!!! לא פגעת בי..אבל קצת התעצבתי שאתם חושבים שמחבלים הם נחשבים לבני אדם.. אבל לא משנה נירגעתי הכל בסדר לא נעלבתי ולא נפגעתי!!!!! אנה רק שתידעי אני לא ילדה קטנה שנעלבת מכל דבא ונפגעת מכל דבר.. אולי אני לשנייה מתעצבנת או נעצבת אבל אני בהחלט לא נעלבת על כל דבר למרות שזה ככה ניראה.. סתם לידע כללי

the freaky girl

New member
סוניה

קצת התעצבתי שאתם חושבים שמחבלים הם נחשבים לבני אדם.. אבל לא משנה נירגעתי הכל בסדר לא נעלבתי ולא נפגעתי אין צורך להתעצב כי מישהו אחר חושב אחרת ממך, זו לא דרך לחיות.. קשה ככה.. מחלוקת יש הרבה ובאמת לא צריך לקחת ללב.. :( הם באמת בני אדם, מעורערים בנפשם, אבל עדיין..:| את צריכה לקבל את זה למרות שזה קשה שמישהו, כל אחד, יכול לעשות דברים כאלו.. :(

the freaky girl

New member
hehe..../images/Emo25.gif

אישתך גם צריכה לעשות דוח בפיזיקה עם שוסטרמן שנזכר להירדם.. :|

the freaky girl

New member
ממממממממממממהההההההההההההההה?

חחחחחחחחחחח...............
אנשים אחרים לא מבינים.. חחחחחחחחחחחחחח.... בדיחה פרטית.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בכל מקרה, אני כנראה עושה לבד, הוא לא מרגיש טוב או משהו.. דיברתי עם אמא שלו, מרינה..

AeroSlash

New member
את לא עושה לבד...

הוא התקשר אלי עכשיו וביקש את מספרך דארלינג :] שוסטרמן לא נוטש בצרה

eMiFrEaK

New member
סבבה...

אני גם לא זוכרת שאמרתי את זה... אמרתי אם.. למקרה.. שנעלבת....

the freaky girl

New member
!!!

כמו שאמרו פה הבנות לפניי, גם רוצח הוא בן אדם, הוא אף פעם לא מפסיק להיות בן אדם, זה הכל בראש. המוח המעוות, הפסיכולוגיה, החינוך.. הכל מעצב את האופי, אבל כולם בני אדם. ניתן דוגמא מעולם החי.. את רואה כלב ברחוב קוקל ספיינל, ועוד אחד, לברדור, ועוד אחד, פינצ'ר.. קיצר, לא משנה.. ההבדל (נגיד) בינהם הוא בדרך ההתנהגות שלהם.. כלב כזה עושה ככה, כלב שני עושה אחרת.. זה אפילו לא משנה!! עדיין, את מסתכלת עליהם ואומרת "אלה כלבים".. בני אדם גם הם בני אדם.. בכל התנהגות שהיא..

למעלה