עונש מוות

eMiFrEaK

New member
../images/Emo26.gif עונש מוות ../images/Emo36.gif

בשנת 1985 הציעה הח"כ גאולה כהן להטיל את עונש המוות בעקבות רציחתם של 4יהודים בשנת 1984..... בסופו של דבר, ההצעה לא התקבלה.. חצי שנה מאוחר יותר..שוב עלה הצורך הדחוף בהפעלת עונש מוות למחבלים חברי ארגוני הטרור העוינים לישראל, שנתפסו במעשי רצח, חטיפה והתעללות אכזרית.. בעד ההצעה הצביעו 16 ונגד ההצעה 21, ושוב ההצעה לא התקבלה. מה אתם אומרים? בעד או נגד? לפני שאתם עונים..אני ממליצה לקרוא..(הוספתי קישור)

בעד

אני אישית היתי בפגוע ואני הרגשתי מקרוב מזה, אני מאוד מקוה שאף אחד לא יקלע למצב הזה, ובגלל זה אני חושב שצריך לעשות סוף לברברים האלה. אני מקוה שתבינו אותי נכון אני לא גזען,אלא מי שפוגע בנו צריך להחזיר לו אותו דבר.

עונש המוות לא יעיל במיוחד מול

מחבלים. תחשוב על זה, הם הרי יוצעים למשימה במטרה למות. אז אתה מפחיד אותם בלאיים עליהם שתהרוג אותם? הם הרי גם ככה יוצאים בהרגשה שהם לא חוזרים...זה בכלל לא יעיל. הם בכלל מאמינים שאם הם ימותו הם יגיעו לגן עדן ויהיה להם סבבה עם 72 משתרללות ומוחמד הנביא.

בעד.....

אם הם פוגעים באנשים לא חשוב לאיזה ..אין להם בכלל זכות לחיות! אבל קודם צריכים לתת לאותו בן אדם לסבול בכלא איזה כמה זמן ואז להרוג אותו! אין מה לעשות לבן אדם כזה חי בעולם!

eMiFrEaK

New member
ויש לי עוד שאלה..

האם אתם חושבים שיש הבדל גדול בין פושעי מלחמה נאצים לבין האנשים שעומדים בראש אירגוני הטרור?

AeroSlash

New member
יש ואין..

בעיקרון אין כי שני הגופים לוקחים את החוק לידיים ומחליטים לגבי חייהם של אנשים אחרים.. יש אולי הבדל בין המניעים של חלק מהארגונים למניעי הנאצים.. אבל שניהם הורגים אנשים חפים מפשע שכל מה שהם עשו זה להיוולד כמו שה נולדו...

the freaky girl

New member
אממ..

האם אתם חושבים שיש הבדל גדול בין פושעי מלחמה נאצים לבין האנשים שעומדים בראש אירגוני הטרור? שני הגופים לוקחים את החוק לידיים ומחליטים לגבי חייהם של אנשים אחרים..
מסכימה לגמריי.. יש הבדל בין המניעים של שני ה"ארגונים".. :| כל אחד והאינטרסים שלו.. והאמונות שלו..:| שניהם הורגים אנשים חפים מפשע שכל מה שהם עשו זה להיוולד כמו שנולדו, בדת שבה נולדו... שני הארגונים באמת דומים, שניהם דיי אנטישמים אבל יש מעט הבדל משום שארגוניי הטרור כביכול רוצים את "שטחם"-ארץ ישראל בחזרה.. מפעילים אלימות כלפי אלו שמתנגדים להם, לא רק בארץ.. (אסון התאומים..
) וזה מאוד גרוע.. :| הנאצים לעומתם פשוט שנאו את היהודים ותרבותם וכל מה שהם מייצגים, שנאו שעקפו אותם בלימודים.. לא משנה, בנושא אני לא אמשיך לפרט, למרות שאני יכולה.. לא כדאי.. קיצר הבנתם את כוונתי.. הם רצו להשמיד אותם כליל.. לשלוט בעולם, כפי ש"הגזע" שלהם מגיע לו...
אז כעקרון, ישנו הבדל קטן..

eMiFrEaK

New member
אוקיי.. צודקת...

אז למה את חושבת שבכל מקרה...לא חל עליהם עונש המוות במדינה הזאת?

AeroSlash

New member
יש דברים שאין לי עליהם תשובה..

לדעתי המדינה הזאת עושה הרבה דברים מהתחת.. ואני לא מדברת רק על העובדה שלא חל על הפושעים עונש מוות כי אני בכלל לא תומכת בעונש הזה...

הקיובה

New member
יש הבדל../images/Emo70.gif

אומנם כן שניהם הורגים יהודים אבל הכוח שיש לאירגוני טרור ולכוח שהיה לנאצים הוא שונה וגם הדרך שבה אירגוני טרור הורגים יהודים ולדרך שבה הנאצים הרגו יהודים מאוד שונה,המחבלים מיתפוצצים והנאצים שלחו את היהודים למחנות השמדה והיטלר כבש את אירופה ושיכנע אותם לישנוא יהודים עובדה שהיו כמה וכמה מחנות השמדה באירופה אבל שניהם עושים פשע חמור להרוג ככה סתם אנשים שהם חפים מפשע

הנאצים והמחבלים לא רוצחים

רק יהודים..אבל כן הרוב הם רצחו יהודים... ואת בהחלט צודקת
לנאצים היה גם הרבה יותר כוח לרצוח אנשים מהכוח שיש למחבלים עכשיו.. בגלל זה הנאצים השמידו גם עמים שלמים אני לא חושבת שלמחבלים יהיה מתישהו כזה כוח כמו שהיה לנאצים .. (מקווה)

AeroSlash

New member
הכוח ההכי גדול שהיה לנאצים

זה האדישות של שאר העולם... לא היה להם כוח יותר גדול מזה ואם לא היה להם מאיפה לשאוף את הכוח הזה הם וכל האידיולוגיה שלהם היו תקועים רחוק רחוק הרבה לפני שהיו מספיקים ליישמם את זה על מישהו..

נו זה משאמרתי....

אם העולם לא היה ידיש לא היה קורה כזה דבר... לעומת זאת עכשיו העולם לא בדיוק אדיש כמו שהיה בתקופת השואה

למעלה