מספר

ס פ י ד

New member
טוב..

"יאללה בוא נזוז" OOC עכשיו המשחק קצת בpause כי אנימל צ'יינגר צריכה להגיד לנו איפה האחוזה אז..ורק אני ואנדרו משחקים עכשיו...

אנדרו15

New member
"צ'נג' הדרך שאת חושבת עליה היא די

ארוכה,יש לי דרך קיצור,אז באו אחרי" ומתחיל לרוץ עוקף את ספיד(חי חי חי) פיתאום נוחט זקיף מולילא מספיק לעצור וניתקע לו ברגל "מה זה?"

ס פ י ד

New member
לא הבנת..

בסדר.. אני יודע שאתה יכול לעשות את זה.. אבל... הרעיון הוא שהיא לא, לא אומרת לנו איפה האחוזה כי היא מפחדת או משהו.. אלא בגלל שהיא לא מחוברת לפורום. אז במשחק עצמו ( כשהיא תתחבר לפורום) היא תגיד לנו..

animal chenger

New member
בואו נלך דרך היער...

יש שם מעבר ישיר למחבוא,אני אוכל להיתגונן שם הכי טוב וגם אני מכירה את האיזור מעולה! ואני אוכל להעביר אותנו בין כל המלכודות שאני ומנימל הצבנו שם.. אני רק מקווה שלא שינו את הסדר שלהם בזמן שלא היינו... אל תדאגו מי שיעז להיכנס ליער הזה בלי ליווי אני מבטיחה שהוא לא יצא משם חי!!!! (*אנדרו קרא במחשבתויה* אז אל תנסו כלום!!!) אוף... *ממששת את הראש שלה* עדיין כואב לי מהמכה הזאת.... מישהו יודע באיזה כיוון נמצא צפון צפוןו מזרח????

סליחה איפה אני? מתי אני יכולה לדבר?

אתם מסבכים הכל.. במיוחד מאיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנדרו15

New member
את ניראה לי עדיין עם מאט

בדירה הזאת שותה תה ירוק מגעיל זה מה שניראה לי (אני עוד איזה חצי שעה חוזר אבא שלי רוצה את המחשב)

animal chenger

New member
יאללה אז בואו נמהר.......

הריח מתחזק......נראה לי שהם קרובים מאוד עכשיו... *פתאום נשמע פיצוץ בדירה שהם הרגע עזבו* יותר ממה שנראה לי......... *רצים לכיוון היער*

animal chenger

New member
אוקי....

תשימו לב, א' כל ,שישנם עצים שבבסיס שלהם יש פטריות.... אסור לגעת בהם!!!!!!!!!!!! בשום מקרה!!!!!!!!!!! אף פעם!!!!!!!!! ועכשיו לכו אחרי!!!!!!!!! בדיוק אחרי........ איפה שהעקבות שלי!!!!!!!

animal chenger

New member
ספיד... לא אל תיגע בזה!!!!

רצה ומפילה אותו.... פתאום מלמעלה נופלים חצים מורעלים בדיוק במקום שהוא עמד שנייה לפני זה.... כמו שאמרתי.... לא לעשות שום דבר שאני לא הייתי עושה....

אנדרו15

New member
נירתה (או איך שלא אומרים את זה)

מהחצים והולך בזהירות אחרי animal chenger אחרי איזה חצי שעה של הליכה "יש עוד הרבה ללכת?"

animal chenger

New member
עוד חצי יום הליכה...

אבל אם המצב של manimal יתדרדר זה יקח לנו יום שלם...... אולי עוד מעט נעצור קצת למנוחה של כמה דקות... אני באמת צריכה לנוח שנייה... (*אנדרו קורא במחשבותיה* אני חייבת להמשיך חייבת... אסור לי להיתמוטט רק עוד קצת.... הפציעה לא כל כך עמוקה ולא כל כך חמורה...* מרגיש שהיא יודעת שזה לא נכון*) *לפתא מבחין בכך שבברך שלה יש חצי חץ מבצבץ ממנו והמון דם מסביב*

animal chenger

New member
עוד מעט...

רק כמה דקות.... פתאום מתעלפת..... (קראת את כל ההודעה שלי (הקודמת???))

אנדרו15

New member
שלחתי הודעה 3 דקות אחריך

ואת כבר לא פה או משו? למה את לא ממשיכה?

למעלה