מספר

אני בעד!!כולם פה מחר מ5 עד 8 בערב

מי שלא רוצה לפתח את הכוח שלו אז הוא לא חייב להיתפתח..יש כוחות שהגיעו לשלמות , ויש כאלה שלא סגורים עם עצמם...למשל אני כבר יודע מה ההיתפתחות שלי: זוכרים שבתחילת המשחק היתלבטתי בין שליטה על מולוקלות מים לבין פיסיוניקה, אז שילבתי ביניהם. מה שעד עכשיו היה היו בעצם מולקולת מים שהיו באוויר והפכו לגוש, ועכשיו אני יוכל להצמיד אותם ממש אחד לשני שיהיו מים מים.... וואי שיעורי ביולוגיה הורסים אותי..........הצילו!!!

אנדרו15

New member
בעיות במישפחה

סתם אבא שלי עבר תעונת דרכים אז חושבים שקרה לי משו נפשית או משו כזה והיתרדרתי בלימודים מאז משו כזה, אז ביגלל זה אני הולך לפסיכולוגית(לא משו רציני)

אנדרו15

New member
יששש

הצלחתי לשכנע אותה לידחות את הפגישה אבל איפה כולם חשבתי שקבענו?

אנדרו15

New member
אני מגיע לאזור ורואה את שני השיקפול

ים(שיקפולים) שוכבים את לman animal וchenger ואני מסמן לו לעקוב אחרי שהיכנס לסימטה

אנדרו15

New member
אני...

תופס בסולם(נו אתם יודעים כמו אלה שיש תמיד בסרטים במירדפים)מוריד אותו למטה "תתפס אחרי" כשאני מגיע למעלה אני מיתרכז בדירה(כדי ליבדוק עם יש בא מישו) ואז שובר את החלון(יורד לי קצת דם מהיד) ומושיט את היידים כדי לעזור לו להעלות אותם

mirror image

New member
אני לוקח

את היד שלו ואומר "לאן אנינו הולכים ואיך כוראים לך בכלל?

ס פ י ד

New member
*מושיט יד מתוך החלון*

"צריכים עזרה ?" אמר ספיד משכתי את אנדרו לתוך הדירה.. *מסתכל על מירור* מה לקח לך כל-כך הרבה זמן ?

mirror image

New member
היי מה....?!?!

"איך הגעת לפה ומה לקח לי כל כך הרבה זמן?" "אני התחמקתי מהזקיפים לא תודות לך!?!?!?!?!"

ס פ י ד

New member
"שמע מר. אני חייב ללכת לעזור לאנשים

להילחם בענקי פלסטיק" אמר ספיד בזילזול, "זה שאנחנו חברים מגיל צעיר זה לא אומר שאני הולך לעזור לך כל פעם שאתה מרגיש צורך למישמת התאבדות !" אמר ספיד ולקח אוויר. "עכשיו בוא נזוז"

אנדרו15

New member
"איך..?

ארני בדקתי לפני רגע עם יש מישו בדירה ולא היה אף אחד אז איך אתה הגעתה פיתאום. וקוראים לי אנדרו ואתם?"

mirror image

New member
לנו קוראים......

לי כוראים miror ולו כוראים מקס ואיך הוא הגיעה? תבדוק בפרטים שלו

למעלה