מספר

ס פ י ד

New member
"כן כן נעים מאד.."

"עכשיו שכולנו מכירים אפשר בבקשה לזוז ? אני לא יכול להגיד שאני מחבב את הטפטים האלה.." "ובקשר לשאלה שלך של איך הגעתי הנה.. אולי אתה מרגיש שזה רק לפני רגע שבדקת את הדירה.. אבל זה היה לפני כמה דקות.. נזוז עכשיו אני יספר לך פרטים אחר-כך.. בינתיים אני לא כל-כך מרוצה בלהיות מטרה נייחת לזקיפים"

animal chenger

New member
*מתעוררת*

*נבהלת* מי אתה מה אתה רוצה ממני??????????? איפה maniman? מה עשית לו???????*הופכת לפנתרה* תעזבו אותי!!!!!!!!! *תוקפת אותם*

אנדרו15

New member
"תירגעי,תירגעי"

אומר לצ'נג' קופץ אחורה תופס בכיסא ומנסה להרחיק אותה ממני

mirror image

New member
אני הדמות המיסטורית שראית מתי

שנלחמת בזקיפים אני לקחתי אותך ואתmananimal והצלתי אתכם הוא שם על המיטה אני mirror והוא ספיד וזה אנדרו

ס פ י ד

New member
"בדירה כלשהיא..."

"ואם אנחנו לא רוצים צרות..." מסתכל סביב "אני מציע שנזוז לפני שיחשבו שאנחנו פורצים.."

אנדרו15

New member
רק שניה וניצא

הולך להמבטיה פותח את המראה ומחפש משו מוצאי בקבוק תחבושות וצמר גפן "באו אפשר לצאת"

ס פ י ד

New member
"תגידו".. פונה אל אנדרו וchanger

"יש לכם לאן ללכת ? או שאנחנו סתם נודדים עכשיו ?"

אנדרו15

New member
"לי אין,אבל עדיף שלא ניהיה פה

או שבעלי הדירה יחזרו או מה שתקף אתותך ואותו"מצביאה לכיוון החלון "ימצא אותנו" מיתקרב לדלת "צאו מהחלון!!!!! מהר"

animal chenger

New member
טוב... *מסתכלת על

הזרים בחשד,מעיפה מבט מודאג לכיוון של manimal* אני מכירה מקום מחבוא שאף אחד לא יגלה...יש לי שם חברים שיעזרו לנו... פונה אליהם יש לכם כוח לסחוב את אותו? (מצביעה על manimal) לא נראה לי שהוא יצליח לבד... (פולט אנחה) ואני מריחה משהו מתכתי באוויר... ואולי גם קצת שמן שרוף אז בואו נעוף מכאן!!!! מהר!!!!!

אנדרו15

New member
"אני יעזור לו.

וכדי שניצא מהר,כי אני שומע אנשים בחדר מדרגות" שם את הדברים שלכחתי במעיל לוכח כיסא ושם אותו על הדלת כדי שלא יוכלו להיכנס. "יאלה צאו" ודוחף את כולם אל החלון

ס פ י ד

New member
*מרים את Miaimal..*

"יאללה בוא נזוז !! מהר !!" *מתחיל לרדת עם manimal בזהירות מהחלון..* "איפה המקום הזה שלך בכלל ?"

אנדרו15

New member
בדיוק שאני יוצא מהחלון

נישמע כראילו מישו מנסה להיכנס אני מתפס על המעקה וקופץ(אימונים של שנים בבריחה מגנבות)

ס פ י ד

New member
"צודק"..

*מאט את הזמן* *רץ איזה 100 מטר מלפני כולם (עדיין עם manimal)* *מחזיר את הזמן לקדמותו* צועק: "יאללה בואו כבר !" *צוחק*

למעלה