מספר

איך בדיוק יצירת אש יכולה להתפתח??

מה זה?? ונחזור למשחק.. "תודה מאט" אמרה אייסי..

אנדרו15

New member
אולי שאת יכלה גם ליגרום לפיצוצים

(רק דוגמא) או שאת יכלה נגיד ליגרום לאש ליפרוץ שתי דקות אחרי שיצאת מהמקום(כאילו את שולטת מתי היא תיתפרץ) הכוח שלי מישתפר בזה שאני יכל גם ליקראו מחשבות של אנשים שלא לידי ולשלוח מסרים לאנשים שלא לידי (למי שראה ברוס הגדול מיכולם בהתחלה זה נישמע כמו התפילות)

*חוזר לאייסי עם כוס תה*

"הנה, שתי את זה. רק תתעלמי מהצבע (לתה יפני יש צבע ירוק של טחב). זה אחלה תה. זה יעזור לך." אמר יאמאטו לאייסי והגיש לה את התה.

animal chenger

New member
ונמשיך באמת בסיפור....

צ'נג' ראתה דמות אדם באופק.... היא לא בטוחה אם הוא אוייב נוסף או חבר... ליתר ביטחון היא אומרת לmanimal להיות מוכן למקרא שהם יצרכו להיתגונן... היא הודפת התקפה מאחד זקיפים אך נפצעת במהלך תקיפה מאחוריה ע"י זקיף אחד... היא מרגישה שהיא לא יכולה להילחם עוד... הדבר האחרון שהיא רואה לפני שהיא מתעלפת זה את manimal הפצוע גם, שמנסה לעזור לה....ואומר לה להחזיק מעמד.. ברקע היא רואה זקיף גדול שעומד לתקוף אתו... והאדם המיסטורי מתקרב אליהם במהירות.. היא מנסה להזהיר את manimal אבל מאבדת את ההכרה....

אנדרו15

New member
מתחיל לישמוע כולות של..

מלא אנשים בתוך הראש שלי ובינהם אני שומע צעקות להזרה אז אני מנסה להיתרכז במחשבות שלהם ואז אני שומע אותם יותר בברור אבל עדיין יש את הקולות האחרים וחושב לעצמי "איפה אתם? מאיפה הקולות האלה?"

mirror image

New member
האדם המיסטורי....

animal chengerראתה אותי כבר ואז רטית את הזקיף שבא מאחוריה אני רץ עם כל הכוח שיש וקופץ על הזקיף אני משלש(מייצר שני שכפולים)את עצמי ונותן לזקיף אגרטפים אני מוצא כמה חוטים ומושך. לזקיף נפסקה זרימת החשמל והוא התחיל ליפול "אנחנו" קופצים ונוחתים על האדמה אנחנו רצים לman animal וchenger תופסים אותם ומתחילים לסגת בזמן שהאני השלישי מעקב את שאר הזקיפים

מה זה???? מי אמר שאתה קרוב שלי??

מה זה אייס לי?? גנב!!! מי מרשה לך???????????????????? מה זה????? חוצפה!!!! תשנה מייייייייייייייייידדדדדדדד!!!!!!!

וחוץ מזה אתה בן 19 ואני 15 אז איך

הופרדנו בלידה? סליחה עם נעלבת או משהו או הייתי יותר מידי תוקפנית פשוט.. אמממ.. איך להסביר.. יש לי שיגעונות.. אז לא התכוונתי.. ס ל י ח ה !

יופי!! ד"א.. אהבתי את החתימה שלך

אוהב סקס? יופי לא אוהב? לך תזדיין ואז תחזור לענות לי על השאלה...... אולי אני יקח את זה מתישהו..

מה קורה עם המשחק?? אתם לא רושמים

כלום!!! מה זה?? איזה מין משחק זה???????? מחר בערב כולם פה ונמשיך לשחק כמו שצריך!!! רועי רוצה שנשחק בצ'ט? זה יהיה יותר כיף.. לא משנה..... תתחילו לשחק!! בהתחלה היה משחק סבבה.. אבל כבר אף אחד לא רושם כלום... ומאיה די לסבך!!!!!!!!!!!! משחק מהנה לכולם!

ס פ י ד

New member
סבבה.. אני פשוט..

לא הייתי פה הרבה זמן.. אז מחר בערב אני יצתרף..

animal chenger

New member
צריך לקבוע שעה!!!!

מי בעד מ5 עד 7-8??????????? לדעתי אלו השעות הכי נוחות לרוב השחקנים.... אז.................. מה דעתכם??? אי אפשר ש"הערב" יהיה בן 3 בצהריים לאחד לפנות בוקר...... אז...... חובה שעות קבועות....... כולם להצביע אחרי ההודעה הזאת !!!!!!!!!!!!!!

למעלה