מספר

Thunder Bult

New member
עצרו!

אני בטוח שיש פה אנשים! עף במהירות וחוזר תוך שתי שניות.. בתור אחד המבוגרים פה, אני אומר לכולם, להסתתר בדיוק בעוד 5,4,3,2,1 *כולם מסתתרים* פתאום 3 חיילים עוברים. חכו שניה. *שולח מכת ברק שפוגעת בשלושתם והם נהיים כחולים ואז שחורים כפחם* ועכשיו להתקדם!

"יו עוד שניה והייתי משפד אותו דרך

העיניים" אמר אלכס... אלכס סובב את הראש וראה את מאט רודף אחריו... "שיט" אמר אלכס.. אייסי תמשיכי לרוץ אני יעסיק אותו בינתיים, נימשוך קצת זמן" אלכס עצם את עיניו חיכה שניה ופתח אותם, העיניים שלו זהרו בכחול. האור היה גדול ומסנוור, אלכס הניף את ידיו ..הוא יצר שורות של סכינים, אלכס התחיל להיתמותת קצת אבל החזיק מעמד, הריכוז הרג אותו, הוא החזיק את עצמו עוד קצת, הוא הניף את ידיו שוב והעפיף את הסכינים, הסכינים עפו לעבר מאט..בידיוק ליפני שהם הגיעו לו לפנים הסכינים נעלו ואלכס היה על הריצפה, המאמץ כימעט הרג אותו.

../images/Emo26.gifמספר../images/Emo36.gif

לכל מי שלא ראה או פשוט להשלים מה קורה. למאט יש עכשיו היזדמנות להרוג את אלכס שנימצא במצב מעולף, שאפשר להבין שדיי עולה לו על העצבים.בינתיים השאר נילחמים נגד הזקיפים הגדולים ששלחו הפנימיה בעקבות אייסי ואלכס. אייסי ברחה בינתיים, יכול להיות שאחד הזקיפים ימצא אותה ויהרוג אותה, או שהיא יכולה למות מחוסר חום בגוף, כי אחת החולשות של אייסי זה שהיא צריכה שיהיה לה חום גוף.

manimal

New member
"תופס את מאט"

אין לך משהו חשוב יותר לעשות? כמו הזקיפים??????????

Thunder Bult

New member
טוב אני שיניתי כמה דברים בדמות שלי.

אבל אני ממשיך! טוב אני יוצא לעזור לאייסי, איפה שהיא לא תהיה אני רץ ומוצא את אייסי, פתאום בא סנטינל ענק ומכוון על אייסי את ירייתו. אני רץ, ומציל אותה, ומקצר את הסנטינל... "את בסדר?" אני שואל

רגע יש בעיה קטנה Thunder Bult

היא ביקשה שהיא תילך לאיבוד....אז אל תימצאו אותה עדיין, את אייסי. אז Thunder Bult אל תירשום שמצאת אותה.

Thunder Bult

New member
טוב אוקי

אני מחפש אותה ולא מוצא אותה.. אז אני מוצא זקיפים ונלחם בהםוהם באים ובאים.. ואז אני צועק בכל כוחי "עזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!"

"אולי די../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif"

"מה הוא עשה לך עכשיו? ולמה לו לרדוך אחריך?! אולי הוא רצה להגן עליכם?" אני צועק בכעס (והפעם אני רציני. חוץ מזה, מאט בכלל לא אמר שהוא רודף אחריכם אז אתה לא יכול להחליט בשבילו).

*אני מתחיל לטפס על אחד הזקיפים

בעזרת דוקרנים שהוצאתי מהגוף עד שאני מגיע לראש שלו ונועץ בפניו את אחד הדוקרנים. זינקתי מהזקיף על אחד הטנקים, שלפתי שלושה דוקרנים מגב כף-היד והתחלתי לחתוך את הגג.* "מה קורה כאן?" נשמע קול מבפנים. *פתחתי חור בגג וזינקתי פנימה, עילפתי את החיילים בכמה מכות וזינקתי החוצה. חבל מתכת של זקיף נכרך סביבי והוא זרק אותי על האדמה, נאבקתי להישאר בהכרה והדבר האחרון שזכרתי הוא שחיילים שמו לי צווארון כזה על הצוואר שמונע את הכוחות שלי. זקיף לקח אותי והחל לעוף משם.* אם לא תצילו אותי מהר אז אני אהיה חסר עד שתגיעו להציל אותי, אז יאללה! (לא אמרתי את זה במשחק, אני מעולף).

אלרכס מיצמץ ופתח את העיניים לשניה..

הוא ראה את ווילד עף לשניה הוא היה צריך לחשוב מה , הוא רק קם ממצב מעולף, מה עושים? הוא שואל את עצמו. הוא הרים את ידיו בקישו ושלח חץ פיסיוני על החבל המתכתי, הכ\חבל המתכתי נישבר.

"נמאס לי!"

"הגיע הזמן לחסל את החבר'ה האלה!" אמר יאמאטו. הוא הרים את חרבו, זינק, רץ קצת על הקיר (אני לא נדבק לקירות אבל זה אפשרי), זינק על אחד הטנקים, נכנס פנימה והתחיל לכסח! *יוצא מהטנק ומחזיר את החרב לנדן ומזנק לכיוונו של אלכס* "ילד, מה אתה עושה?! אתה טיפש?! אני מנסה לעזור לך!!! עכשיו תעופו מפה, שניכם! זה לא מקום לילדים!" יאמאטו זינק על אחד החיילים, הכניס לו בעיטה לפנים, זינק לשני, מרח אותו על הריצפה עם שתי רגליו, עבר לשלישי ונתן לו אגרוף חשמלי. "אדם! עזרה, בבקשה!" צעק יאמאטו.

אני ממשיך

יאמאטו חשב שהוא אבוד מכל מקום הגיעו עוד ועוד זקיפים ססגרו עליו ועל שאר המוטציות( אין לי כוח לפרט) אך לפתע השמיים נעשו אפורים וקודרים וקולות רוח חזקה נשמעו באוויר רעמים שאגו וברקים נצצו בשמים ולפתע משום מקום התחיל לרדת גשם, והברקים החלו לפגוע בזקיפים ולקצר את המערכות הפנימיות שלהם (תמשיכו)

Thunder Bult

New member
עבודה שלך?

גם אני יכלתי לעשות זאת.... טוב, כולם בסדר? רק שניה מישהו חסר!

"נראה לי שהגיע הזמן להסתלק!

כולם, רוצו! לכו לחפש את אייסי! אני יפזר פה קצת עשן!" אמר יאמאטו. הוא שלף מתוך הקימונו שאותו לבש שתי כדוריות שחורות. הוא השליך את הכדוריות על הרצפה בחוזקה. ברגע שהכדוריות נגעו ברצפה הן התרסקו ועשן החל לצאת מהן. "זה יעקב אותם קצת! קדימה, רוצו!" אמר יאמאטו.

למעלה