מספר

frodo1

New member
*מביט באייסי במבט מאוהב ומתקרב אליה

"היי, שלום, ברוכה הבאה למעוני הקט! מה השם שלך? אני יאמאטו, יאמאטו הירוקי, נעים להכיר!" אמר יאמאטו לאייסי בקול "קול". (מתחיל איתך! תסכימי!)

manimal

New member
מגלגל את עיניו

שומרים חמושים עומדים לפרוץ לכאן בכל רגע וזה הזמן להתחיל עם בחורות? אגב "מושיט יד ללחוץ לאלכסנדר" אני אדם

סליחה, בדיוק הייתי בפורום אחר

ושכחתי להחליף שם. "אל תדאגי, אני לא אתן להם לקחת אותך לשום מקום!" אמר יאמאטו. הוא יצא מהחדר, זינק אל המנור הגדולה שהיתה תלויה מהתקרה, קפץ למטה, בעט בשומרים, הפיל אותם וחזר בסלטה אל המדרגות. "מה דעתך על זה, יפתי?" שאל יאמאטו את אייסי.

יפה יפה מאוד.. אבל.. כרגע צרתי

אחרת.. אלכס לא מתעורר הוא כבר היה צריך לקום.. משהו לא בסדר פה!!! תעזרו לו!

"אין בעיות!" אמר יאמאטו בקול רגוע

"למדתי קצת עזרה ראשונה אצל דוד שלי ביפן!" אמר יאמאטו. "אוקי, יאמאטו, תחשוב, תחשוב! אה, נזכרתי במשהו! *לוחץ לאלכס על החזה עם הידיים* טוב, זה לא עובד!" יאמאטו רץ למטבח וחוזר עם כוס מים וקרח עטוף במגבת. הוא שם את המגבת הקפואה על מצחו של אלכס. "עכשיו צריח לחכות עד שהוא יתעורר."

אלכס יתעורר פיתאום...

הוא קלט את יומקו מוטו או מה שזה לא יהיה מתחיל אם אייסי שהיא חבר שלו...ואמר: "ארממ...ארמממ...זה שאתה יור גדול מימני חזק מימני ו...לא יודע מה עוד , לא נותן לך זכו להתחיל עם חברה שלי!!!" "יא....יא...יא דו-פרוציפי!!!!"

טוב זהו להיום...

מחר ממשיכים בשעה חמשאחר הצהיים באוו שירשור..אלה אם תהיה בעיה אני יפתח שירשור חדש...

Thunder Bult

New member
שלום לכם! סליחה שהגעתי מאוחר מדי..

מה אתם עושים פה? אני רצתי ורצתי יש פה וואחד שומרים.. אז מה קורה פה???

למעלה