מספר

Thunder Bult

New member
בכל מקרה אני רוצה לעשות משהו!

פתאום אני שומע משהו. "שמעתם את זה?" "כולם להתחבא!" פתאום צץ סנטינל ענק... "כולם לתקוף!"

עכשיו תיראו כוח אמיתי!

חזהו של הזקיף מתפוצץ ויוצא ממנו עשן, הזקיף מתמוטט ומאחוריו אתם רואים איש בעל שיער צהוב ופרוע שלבוש בגופייה אדומה ששרווליה קרועים ומכנסיים חומות. מגופי יוצאים קוצים גדולים והם נורים לכל עבר ומפוצצים עוד שני זקיפים שהיו שם. "יש עוד בדרך, בואו אחרי!" אמרתי. הסתובבתי וראיתי מולי עשרות טנקים ועוד חמישה זקיפים. "אנו מחפשים שני מוטנטים שנמלטו מהפנימייה לילדים בעלי כוחות מיוחדים! צאו החוצה ולא תמותו!" קרא אחד החיילים. "שיט..." לחשתי בפחד.

"אתם לא לוקחים אף-אחד!" צעקתי.

רצתי אל עבר הטנקים כשלפתע חוט מתכת ששלח אחד הזקיפים נכרך סביב. הוצאתי קוצים מגופי והחוט נקרע, זרקתי קוץ ארוך על הזקיף ושיתקתי את ידו הימנית. אחד הטנקים ירה, אבל אני הצלחתי לזנק מעל הפגז. לרוע מזלי, ההדף מהפיצוץ של הפגז העיף אותי לרגליו של אחד הטנקים, שהחל לזוז לעברי ועמד למעוך אותי.

"תיזהר" אמרה אייסי..

"אממ אני לא יכולה לשרוף את הטנק כי אתה גם תשרף.. מה לעשות?" שאלה אייסי..

"אני אעזור לו!"

יאמאטו מביא אותה בסלטה קדימה, עושה שלושה גילגולים קדימה, תופס את וויילד וקופץ על הטנק. יאמאטו מניח את וויילד על הטנק, נכנס לתוך הטנק ומחשמל את החיילים שבתוכו. הוא מתחיל ללחוץ על כל הכפתורים כשלפתע (בגלל כל הלחיצות) הטנק מסתובב ויורה פגז. יאמאטו יוצא מתוך הטנק, לוקח את וויילד וחוזר אל החבורה בריצה. "זה יעכב אותם!" הוא אמר.

אוקי! זהו זה....

אייסי אנחנו לא נישארים כאן!" אמר אלכס לאייסי.. "הם ינסו ליתפוס אותנו לא משנה מה!! וחוץ מי זה היאמטטו ירוק הזה ממש ממש לא מוצא חן בעיני...." אבל זה אחרי שנהרוג את הרובוט הזה. " אוקי מיצטער רובוט אבל זה איכאב לי יותר מאשר לך , לפחות בראש" אלכס אמר בציניות. אלכס יצר מעטפת פיסיונית כחולה מיסביבו ופשוט עף למעלה, הוא הרים את עצמו. אלכס היה מול הראש של הרובוט הענק, הוא עצם את עיניו ופיתאום הופיע 25 ציפורים שפשוט עפו והתחילו ליתקוף את הרובוט, הם עברו דרך הרובוט. הרובוט נפל, אלכס נפל מהאוויר מרוב כל המאמץ.

"קדימה! בואו נתחפף!"

*מקלל את הרובוטים והחיילים ביפנית* יאמאטו שלף מכיסו שוריקן (כוכב נינג'ה) וזרק אותו. השוריקן נתקע לאחד הטנקים בתותח ופוצץ אותו. "תזכרי, אני פנוי." אמר יאמאטו לאייסי וקרץ אליה.

"ועוד משהו...."אל" (פונה אל אלכס)

השם יאמאטו! תיקלוט את זה!" קופץ ונוחת ליד אלס ונותן בו מבט מאיים. "כדי לך לישמור את הכינויים שלך לעצמך! עכשיו עופו מפה! אנחנו נעקב אותם!"

אוקי...

מישהו צריך להכניס לו ביטה באגו שלו!!" אמר אלכס לאייסי. אלכס עצם ופתח את עיניו ..העינים של אלכס נצצו בצבע כחול.ליד הראש של מאט {מאט הירוקי } הופיע יד. היד נתנה לו על הראש צ'אפחה ונעלמה. אלכס התחיל ליצחוק לעצמו בשקט.

*זינקתי ונחתתי מול אלכס, חוסם את

דרכו. תפסתי בצווארונו ולא נתתי לו לזוז.* "היי, חבר! אנחנו מנסים לעזור! עכשיו תרגע, או שתמצא את עצמך משופד!" אמרתי בניבים חשופים. "יש הבדל בין ריב קטן על בחורה לבין קרב אמיתי!"

*משתעל*

"מה קורה?" אני קם ורואה שאלכס ואייסי רצים משם. יאמאטו מתכונן להילחם ואת השאר אני לא רואה. "מאט! אני כאן! רוץ אחרי הילדים! הם לא יסתדרו לבד!" קראתי.

למעלה