מספר

*רץ אחרי הילדים*

"אלכס, אני מצטער על מה שאני עומד לעשות!" אמר יאמאטו. הוא הכניס לאלכס אגרוף בפנים ועילף אותו. "ככה יותר טוב!" אמר יאמאטו בזמן שהרים את אלכס המעולף וסחב אותו.

juli Bruks

New member
אופוס!!! מה פה קורה פה?

שאלתי, ראיתי איזה מאה אנשים גדולים ודי מיכוערים, שיש להם הבעה כאילו הם ראו עכשיו את צביקה פיק.... "היי! זה השטח שלי!!!" (צעקתי) ראיתי כמה מהם מפנים אליי את הגוף הגדול שלהם, פתאום קלטתי כמה דמויות קטנות עומדות בתוך המעגל, שמתי קפיצה, מתחתי את עצמי, היי! אני בתוך המעגל! "שלום! אני ג'ולי בוקס, אבל בקרקס קראו לי ג'ול... מי אתם, ולמה אתם בשטח שלי עם הצביקהפיקיים האלו?"

"לא משנה מי את, אנחנו מתחפפים!"

"שיט! כמה הוא אוכל, האלכס הזה?!" אמר יאמאטו. הוא הרים את אלכס מהרצפה והחל לרוץ (אבל בקצב של אייסי, כדאי שהיא לא תישאר מאחור). "קדימה ילדה, רוצי יותר מהר! נו, לא משנה!" אמר יאמאטו. הוא החזיק את אלכס ביד אחת ואת אייסי לקח בשניה והחל לרוץ.

juli Bruks

New member
יש לי דרך יותר טובה!!!

צעקתי לעבר האיש הירוק... "אין קליטה? זאת לא דרך טובה! אני מכירה את המקום הזה יותר טוף ממך, אז אל תעשה לי ספקולציות! תפסיק לשחק אותה גבר, ותשמע לי!!!" מתחתי את גופי, ופערתי חור בבטן שלי, האיש הירוק עבר לי בחור של הקטן... "יו! תעשה את זה עודפ'ם!"

juli Bruks

New member
מה חולת סקס?!

"סקס?! זה מה שיש לך בראש?! איזה מאה זקיפים מיטומטמים עוקבים אחרינו, וזה מה שאתה חושב?!" ראיתי שהפנים של האיש הירוק נהפכים לכחולים... ואני חולת סקס?! לקחתי ת'ילד שהיה זרוק שם בצד, והתמתחתי לכיוון הנכון, האיש הירוק הביט בתדהמה... "איזה כיף! אני מתחילה לאהוב את זה! אני צריכה לבוא לחלק הזה של העיר לעיתים יותר קרובות..." *הילד התעורר*

לא חולת סקס?!

אז מה זה תעבור לי בחור, ויו, תעשה את זה עוד פעם?! ולא קוראים לי האיש הירוק!!!!!!!!! תקלטי!!! זה YAMATO HIRUKI!!!!!!!! הבנת?????!!!!!!

frodo1

New member
"אוי לא, הוא התעורר!"

יאמאטו הכניס לאלכס עוד אגרוף ועילף אותו שוב. "היי, גברת גומי! אמרת שיש לך דרך לצאת מפה אז קדימה!" אמר יאמאטו.

"אוי לא, הוא התעורר!"

יאמאטו הכניס לאלכס עוד אגרוף ועילף אותו שוב. "היי, גברת גומי! אמרת שיש לך דרך לצאת מפה אז קדימה!" אמר יאמאטו.

מרחוק נשמע צעקה

רייג' צעק לעבר חבורת האנשים הלא מזוהיים בואו לכאן יש כאן מקום מסתור

"כל המוטנטים על כדור הארץ כאן?!"

קדימה, בואו נזוז! אני מקווה שאלכס ישאר מעולף עוד הרבה זמן! *מרים את אלכס וסוחב אותו*"

../images/Emo3.gifמעולף../images/Emo122.gif

וואי כמו מה אני ניראה לכם, כמה אגרופים נותנים לי....חחחחחחחחחחחחח......

../images/Emo26.gifמספר../images/Emo36.gif

באותה פנימיה שברחו מימנה אייסי ואלכס. "מה?? מה זאת אומת לא תפסתם אותה" צעקה המנהלת. "אני מיצטער גבירתי, זה לא יקרה שוב, פשוט היו איתם עוד פריקים שעזרו להם" אמר השומר וליטף את הכובע שבידיו "בפעם הבאה נצליח" אמר השומר. "חבל שלא תהיה פעם הבאה.." אמרה מנהלת הפנימיה, היא הרימה את ידה השומר התחיל להיתפורר. "אני צריכה לעשות את כל העבודה השחורה" אמרה המנהלת וציחקקה.

כל הבלאגן הזה היה קצת יותר מדי

קרוב לבית של ווילו. היא יצאה לבדוק מה הולך שם בחוץ. כשראתה את חברות המוטאנטים, צעקה אליהם: "מי אתם? מה הבלאגן הזה? אנשים כמונו לא אמורים לשמור על פרופיל נמוך יחסית? או לפחות לא לעשות כל כך הרבה בלאגן
"

אלכס פתח את העיניים לאט לאט....

הוא מצא את עצמו על מיטה בחדר מפואר ויפה...... "איפה אני?" שאל אלכס משיפשף את הראש.....

אלכס חייך בחזרה לאדם

" הראש מיתפוצץ לי!!" אני מרגיש כאילו תקעו לי הרבה אגופים בראש {הרמ...הרמ...} "איפה אייסי?" שאל אלכס את אדם..

למעלה