בואו נראה לכם איך באמת חופרים ../images/Emo123.gif
ישלי משימה..
רווי סמיילים, היר וו גו: הייתי בטוחה שאני לא אוכל להגיע למפגש כי לא ירשו לי וויתרתי על כנס אנימה רק כדי להגיע לכאן עם משפט מחץ לאמא, "ויתרתי על הכנס ואם את לא נותנת לי ללכת למפגש קומונה אני מסיימת את החופש הזה בלי לעשות כלום" [כן, איזה משפט שמתחיל באסרטיביות ונגמר בהשתפנות על
] דני באה אליי אתמול בבוקר, עברנו על סירטוני אראנאשנשים ומשם זה התגלגל לשדרני כדורגל שצורחים לרונאלדיניו "יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללההההה יאאסלאאאאאאאאאאאאם"
וגם ל"כלבים כורדים" שזזים בצעד תימני
ואחכ היא ראתה בעצמה מזה האחים האימתניים של נועמ ומזה השקית פשפשים הלקקנית שאנחנו מחזיקים פה על תקן כלבה
בקיצור ב3 וחצי עלינו על הרכבת.. ואחרי שהדגמתי לה עד כמה אני מוזרה נפלט לי המשפט "אני חייבת. להפסיק. להיות. מוזרה. אה הנה שקית D;" כשנפלו עיניי על שקית רכבת
בקיצור.. הגענו לשולחן.. אני רוצה לומר לכן שבאותו הרגע הרגשתי ממש מוזר XD ראיתי המון פרצופים שלא הכרתי וכולן נראו לי גדולות [טוב, בהשוואה אליי
] אבל אחרי שניה הרגשתי שנשבר הקרח ומאז לא סתמתי את הפה
ואחרי שפיצ' הגיעה בכללללל
הוי פיצ' אני אוהבתותך
ואז הגיעו לולי ואריאלי.. אני בעלת כישרון לחבק אנשים מאחור
אריאלי אם הכאבתי לך כשהרמתי אותך 'צטערת XD וחנה מצטערת שכמעט העפתי אותך יחד עם הכיסא
מהגג והלאה- אם אריאלי לא רץ, הוא ישב לי על הברכיים
אז ישבנו וציירנו וגאלנו את לולי מהחוברת ההיא? XD לולי אני מתה עלייך
ואז זיהיתי כמעט את כל הציטוטים של מלכת השלג [אחרי שאולי כולן כבר גילו אותם...? XD] וצלמנית בעלת העיניים המשגעות כל שניה ניסתה לתפוס אותי בפפראצי אבל כל מה שתראו בתמונות שהן לא קבוצתיות זה את הקודקודראש שלי
אלוהים משומה התלתלים שלא לא נראים שם כלכך נורא אפילו שנית [החלטתי לקצר ראית?
] קראה להם רעמה
אלוהים מה עבר עליהם אתמול בבוקר. טוב, אבל התמונה של האוזן במידה ונבהלתם מהדבר הורדרד הזה צולמה במכוון XD מסיבה לא ברורה נית התלהבה מהאוזן שלי כי היא נראית כמו אוזן של.. אלף?
ואם תהיתם למה האוזן שלי ורודה זה כי היה לי שם עגיל חישוק ומרוב שהחישוק הזה היה קטן הוא כמעט קרע לי את החור
באחת התמונות הקבוצתיות רציני זה נראה כאילו פזלתי לכיוון השקית ממתקים של אריאלי חחחחחחחחחחחחחחחחח
עקומה שכמותיXD תודה אריאלי על השיניים!~
ועל כל הציורים שלך [לעזאזל אני צכה לעדכן את החתימה בהתאם] והכרתי גם את יעל-סנפאי, ספיר ואדווה ורשמית גברת שושקה אני לא מפחדת ממך יותר
וגם את סיו דודה של נאוקו צ'אן שלא רצתה להעביר לי את אריאלי בהתחלה אבל אחכ ניווטה אותי לכיוון הרכבת
וכשאני אעבוד בשגרירות ואהיה מדובבת ביפן ולא של הגרסא המודרנית של בימבה אני אזכור אותך
וגברת איילה! מקסימה שכמותך XD נהנתי להכיר אותך! מאותן הפעמים שדיברנו במסן עד לאתמול שדיברנו פנים מול פנים תמיד היה נחמד נורא לדבר איתך.. אפילו אם לא יצא לנו לדבר מספיק, זה מפגש ראשון, במפגשים הבאים הכל יהיה הרבה יותר חלק אני בטוחה XD אולי עוד נריץ יחד המלצות לאנימות [ואגב, ייתכן והתחלת כבר את פושיגי יוגי? XDDD] ונורית [פעם הבאה אני מקווה שיצא לנו לדבר יותר כן?
], אסיה, מעיין, בת אל, נעמה, ניר, כולכם, היה נחמד לפגוש אתכם! אני ממש ממש שמחה שיצא לי לפגוש את כולכם ולהכיר אתכם לא רק וירטואלית! כולם-כולם, אחד-אחד, מקסימים! סגרתי את החופש הכי טוב שאי פעם יכול להיות