דה משחק!

greeneye

New member
../images/Emo41.gif כולכם צודקים! ../images/Emo41.gif

יובל הזה...צריך לכלוא אותו באיזה צינוק הא? לא, עדיף שיהיה מתמודד בחטא ועונשו. שבשלב הבקשות יבקש להיות פרי עץ הדעת בסרט פורנו. שיבין שזה משהו שהוא ל-א הגיוני.

greeneye

New member
מי אמר- (בקשר לשאלה של בעוד 1000 שנ

ים...) בעוד 1000 שנה....ממ...כולנו נהיה זומביטים משועבדים לכוחות האופל* שהשטלתו בזדוניות על העולם... הם ילקחו לנו כל משיש לנו...אוכל, שתיה, בית, אשכים... ואת הכל הם ינצלו בשביל עצמם...ישבו בחלליות המשוכללות שלהם וישאלו אותנו שאלות בידע כללי למוות... ע"ע *כוחות האופל*= מורים.

greeneye

New member
../images/Emo41.gif זה לא פולי...ולא אני...../images/Emo41.gif

זו מתן! המוח שלי מעוות. אבל לא כמו שלה. כפיים לבעלת האשכים!

greeneye

New member
מי אמר- בקשר לשאלה של מה הכי מפחיד

הכי מפחיד אותי תמנון. בואנה ראית פעם כמה ידיים יש לבנאדם?! בעצם...גם זבובים מפחידים אותי. פיכס..איך הם תמיד מתיישבים עלי ועושים כזה עם הידיים כאילו צבא שלם של זבובים חסרי רחמים הולך לתקוף אותי...מתכננים עלי אה? לא אתן להם! לא!!...

greeneye

New member
../images/Emo41.gif נאאאאאכון! ../images/Emo41.gif

זה כזה חמוד שבן הזוג מכיר כ"כ טוב את בת זוגתו... (וכולם ביחד- אוווווו...) כפיים למתן, ולפולי אהובה על הגילוי המסעיר!

kfm

New member
הפכתם אותנו לממש נשואים אה?

טחחח מבחינתכם כבר מזמן יש לנו משפחה וילדים ואתם רק מחכים לבוא לצבוט להם בלחי...תודו! תודו!

greeneye

New member
מי אמר- בקשר לשאלת הירק/פרי:

הייתי רוצה להיות סברס, בגלל הקוצים המגניבים האלה! אבל אפשר להתפשר על בזיליקום...

greeneye

New member
../images/Emo41.gif דווקא לא! ../images/Emo41.gif

זו ליש. כפיים לבזיליקום.

greeneye

New member
מי אמר- מה יהיה כתוב על המצבה שלך?

"שוקי אולי הילד הכי טוב בבצפר, אבל הכי מסכן בהפסקת 10." עדיף בסינית. וכמובן גרפיטי ע"י טובי הנוער הישראלי.

kfm

New member
מתקנת תצמי, פולי.

מי עוד יכתוב בסינית?! (;

greeneye

New member
../images/Emo41.gif שוקי? בצפר? הפסקת 10? אני? ../images/Emo41.gif

לאא. זה פולי. סחטיש למתן על הגילוי.

greeneye

New member
מי אמר- מה החלום הכי מופרע שהיה לך?

אוווווה..... בואו נגיד שהיו לי יותר חלומות משאתם חושבים, שקשורים בנושא של הפורום הזה... אבל חוץ מזה....חלום מופרע? אה... היה לי חלום שאני וחברות מלצריות במסעדה...בעל כורחנו... וחברה אחת שלי נראית כמו ג´וקרית עם בגדים צמודים, ופרצוף צבוע חצי שחור וחצי לבן וכובע כזה...עם פעמונים. וחברה אחרת היא 2 ליצנים קטנים ואדומים במכונית פיצפונה ואדומה. ו...זה בתוך ספינה, ובעל המסעדה כולא אותנו בפנים...

למעלה