יובלינקו..מי עוד יגיד "הושם"?
G greeneye New member 9/8/03 #170 ../images/Emo41.gif לא כל הושם זה יובל ../images/Emo41.gif גם קרייני חדשות מדברים בשפה תנ"כית.... אבל האמנם.....מי זה? זו אני!
../images/Emo41.gif לא כל הושם זה יובל ../images/Emo41.gif גם קרייני חדשות מדברים בשפה תנ"כית.... אבל האמנם.....מי זה? זו אני!
G greeneye New member 8/8/03 #15 מי אמר-מה המאכל הכי חולני וטעים שק יים? זה קל, מק רויאל ממוצע. רק לחשוב על איזה חלקים של הפרה שמו שם, ומובטח לך שלא תבקר ברפת הרבה זמן.
מי אמר-מה המאכל הכי חולני וטעים שק יים? זה קל, מק רויאל ממוצע. רק לחשוב על איזה חלקים של הפרה שמו שם, ומובטח לך שלא תבקר ברפת הרבה זמן.
K kfm New member 9/8/03 #97 אני אומרת פולי! איך הוא יודע שיובל מבקר ברפת?......(תשובה: אולי כיהוא שם כדי לראות את זה? הא? הא? סחטיש לי על התחכום אני מבקשת)
אני אומרת פולי! איך הוא יודע שיובל מבקר ברפת?......(תשובה: אולי כיהוא שם כדי לראות את זה? הא? הא? סחטיש לי על התחכום אני מבקשת)
Y Yuvalenko New member 9/8/03 #155 תודה. אז לא רק שאת לא מכירה אותי, את גם אומרת לי שמה שאת כן יודעת עליי זה שאני חולני?? תודה. באמת תודה. ולא רק לך. תודה למתי, תודה למתן, תודה לגל, ולכל השאר שכנראה הסבירו לך שאני חולני, אחרת מאיפה לך?... אוף. את לא מכירה אותי...
תודה. אז לא רק שאת לא מכירה אותי, את גם אומרת לי שמה שאת כן יודעת עליי זה שאני חולני?? תודה. באמת תודה. ולא רק לך. תודה למתי, תודה למתן, תודה לגל, ולכל השאר שכנראה הסבירו לך שאני חולני, אחרת מאיפה לך?... אוף. את לא מכירה אותי...
Y Yuvalenko New member 9/8/03 #158 אמממ... זה כאילו... בצחוק כזה?..../images/Emo13.gif אבל תודה על ההתחשבות בכל מקרה..
K kfm New member 9/8/03 #160 אמממ...מי שלא הבין אמרת? *שריקה*....*שריקה*....שנמנה את כל האנשים שמכירים את כל המילים של השירים של שלמה ארצי?
אמממ...מי שלא הבין אמרת? *שריקה*....*שריקה*....שנמנה את כל האנשים שמכירים את כל המילים של השירים של שלמה ארצי?
G greeneye New member 9/8/03 #171 ../images/Emo41.gif לא! זה לא יובלנקו! ../images/Emo41.gif וספיר צוווווודקת! זה פולי. כפיים לתוכי אוכל הבשר שלנו.
../images/Emo41.gif לא! זה לא יובלנקו! ../images/Emo41.gif וספיר צוווווודקת! זה פולי. כפיים לתוכי אוכל הבשר שלנו.
G greeneye New member 8/8/03 #17 מי אמר- מה הכי מפחיד אתך? ג´וקים... ובזמן האחרון גם רוצחים שכירים שמצלמים את הקורבנות...
G greeneye New member 9/8/03 #172 ../images/Emo41.gif ו......ליש צודקת ../images/Emo41.gif קאצ'ינג! וי הב אה ווינר!
G greeneye New member 8/8/03 #19 מי אמר- מי אמר- אם הייתם ירק (או פר רי...) מה היית ולמה? פרי עץ הדעת. גם הייתי רואה בחורה עירומה, גם הייתי חי בסרט פורנו אחד גדול, וגם עם נחש! אפילו צ´יצ´ולינה קטנה עליי עכשיו!
מי אמר- מי אמר- אם הייתם ירק (או פר רי...) מה היית ולמה? פרי עץ הדעת. גם הייתי רואה בחורה עירומה, גם הייתי חי בסרט פורנו אחד גדול, וגם עם נחש! אפילו צ´יצ´ולינה קטנה עליי עכשיו!