טווווווווב!!!אממ... מזה אין לי מושג !!!! אני ינחש שזה...אממ..... אמ..... יובל?
L luli pop New member 9/8/03 #138 טווווווווב!!!אממ... מזה אין לי מושג !!!! אני ינחש שזה...אממ..... אמ..... יובל?
G greeneye New member 9/8/03 #185 ../images/Emo41.gif לא מתי ולא יובל ../images/Emo41.gif זה......פולי! פולי רוצה קרקר?
K kfm New member 9/8/03 #103 יובללללללללל אני כמעט בטוחה! ומי אמר שהפורום מת?! טחחח....תראו כמה הודעות...אני אישית גאה....ח"ח לגללללל
יובללללללללל אני כמעט בטוחה! ומי אמר שהפורום מת?! טחחח....תראו כמה הודעות...אני אישית גאה....ח"ח לגללללל
G greeneye New member 9/8/03 #186 ../images/Emo41.gif כפיים למתן! ../images/Emo41.gif זה באמת יובלנקו! באמת טעמת את זה? אתה מפחיד אותי.
../images/Emo41.gif כפיים למתן! ../images/Emo41.gif זה באמת יובלנקו! באמת טעמת את זה? אתה מפחיד אותי.
G greeneye New member 8/8/03 #46 מי אמר- אם היה ניתן להנדס גנטית חיה איזו חיה היית ממציא? אממ....נמר+חתול+שועל+ארנבת. חיה סופר דופר מתוקה. ש....ש.....יכולה לדבר! ואפשר להלביש אותה...ו.....אוי! איזה בובי. אני אקרא לה.... נָמֵשַארתוּל.
מי אמר- אם היה ניתן להנדס גנטית חיה איזו חיה היית ממציא? אממ....נמר+חתול+שועל+ארנבת. חיה סופר דופר מתוקה. ש....ש.....יכולה לדבר! ואפשר להלביש אותה...ו.....אוי! איזה בובי. אני אקרא לה.... נָמֵשַארתוּל.
G greeneye New member 9/8/03 #187 ../images/Emo41.gif לא ספיר ולא כפכפיים ../images/Emo41.gif זה שלייייי! נמר? חתול? שועל? ארנבת? אני! חיות שעירות וחמודות... (לא כמו המורה להתעמלות...)
../images/Emo41.gif לא ספיר ולא כפכפיים ../images/Emo41.gif זה שלייייי! נמר? חתול? שועל? ארנבת? אני! חיות שעירות וחמודות... (לא כמו המורה להתעמלות...)
G greeneye New member 8/8/03 #48 מי אמר- אם הייתם ירק (או פרי...) מה היית ולמה? גזר, קישוא, או בננה. תבינו לבד למה.
Y Yuvalenko New member 9/8/03 #118 פולי ואגב, פולי, זה לא חוכמה להגיד על כל שאלה שזה אני כתבתי. תנחש יותר בהגיון!
G greeneye New member 8/8/03 #49 מי אמר- בקשר לשאלה של ה-1000 שנה בעוד 1000 שנה, אחרי שאני ימצא תרופה לסרטן כמובן, אני מן הסתם לא יחיה... אבל בגילגול הבא הייתי רוצה להיות הנינה של הנינה של הנין של טל פרידמן!
מי אמר- בקשר לשאלה של ה-1000 שנה בעוד 1000 שנה, אחרי שאני ימצא תרופה לסרטן כמובן, אני מן הסתם לא יחיה... אבל בגילגול הבא הייתי רוצה להיות הנינה של הנינה של הנין של טל פרידמן!
M mati88 New member 8/8/03 #54 חחחחחחחח.....קרע אותי...../images/Emo6.gif לאידת מי.אלה יכולים ליות מיליוני אנשים בעצם....
Y Yuvalenko New member 9/8/03 #119 ואייי... מי שאמר את זה, חכה חכה... חכה אני תופס אותך, חכה.... (חכה, כי אני צריך קודם לחזור מהעבודה..)
ואייי... מי שאמר את זה, חכה חכה... חכה אני תופס אותך, חכה.... (חכה, כי אני צריך קודם לחזור מהעבודה..)