באפי 5X02 REAL ME

ANGEL N

New member
לא...../images/Emo41.gif

ספויילר לעונה חמישית הרי ספייק זכר את זה שגלורי היא בן ולהפך. ודרך אגב הלחש היה על כל האנשים ולא רק על הסקוביז

ד י י ז י

New member
אה-הא! אז מהיותך חובב אנג´ל.. ../images/Emo41.gif

ידוע לך מה אנג´ל חושב על דון? תודה.

ANGEL N

New member
שאלה טובה דייזי, יש לי תשובה../images/Emo41.gif

ספויילר לעונה החמישית של באפי אז ככה מה שאמרתי זה שערפדים לא שוכחים את זה שגלורי ובן חולקים את אותו הגוף, ברגע שהם רואים את זה הם פשוט לא שוכחים את זה. הזיכרון של דון בתוך המוחות של בני האדם זה כבר משהוא אחר: א. הזיכרון הושתל לכל בני האדם כולל ערפדים ע"י הנזירים כלומר ע"י כח אחר וחא ע"י גלורי ב. כאן מדובר על זיכרון שהושתל בכל המוחות ולא עחל זה שישכחו את זה שגלורי ובן חולקים אותו זכרון. ולכן כמו כל שאר היצורים גם בזיכרון של אנג´ל הושתל הזיכרון על דון. אם יש למשהוא תשובה אחרת אני אשמח לקרוא אותה...

Mnementh

New member
מה שאמרתם לגבי ההשוואה לסוף 3

אם זה נכון אז זה מדהים, באמת מדהים. כבר בעונה ה-3 הם חשבו על כל הסיפור והחליטו פשוט לחכות עונה שלמה? באמת התפלאתי. אם זה באמת מה שקרה אז כל הכבוד להם, לא ציפיתי לכזה תכנון מוקדם מהסדרה. מעניין מה הם אומרים ב-COMMENTARY של סוף עונה 3. אני בכל מקרה הולך לראות שוב את RESTLESS ב-DVD וגם לראות את שאר העונות, אין לי כוח לחכות לביפ...

ANGEL N

New member
מומלץ ביותר...

הפרק רסטלאס הוא פרק חשוב ביותר לעונה החמישית. וגם פרק סיום העונה השלישית חשוב לזה. ואכן זה מדהים שכבר מהעונה השלישית שתלו רמזים לעונה החמישית. כמו שאמרתי כבר גו´ס מתכנן דברים ממש הרבה לפני. לדוג´ גו´ס תכנן את הספין אוף "אנג´ל" כבר בעונה השניה של "באפי", דיויד בורנאז (אנג´ל) קיבל את ההצעה לעשות את הסידרה בצילומי הפרק האחרון של העונה השניה של "באפי". וג´וס ידוע בתור אחד שמשאיר קטעים דברים פתוחים שניתן יהיה לבסס עליהם דברים בעונות הבאות. לדוג´ בעונה השלישית כל העניין של ווילו הערפדה, אומנם לא וילו ולא וולי הערפד ממש לסביות אבל יש לזה רמיזה די ברורה ואכן בעונה הרביעית זה מתגשם

IDOffryn

New member
אווו אולי זה גם...

זה יותר משהו שאני חשבתי עליו וזה יכול להיות ספוילר להמשך 7 אז אני לא בטוח במיוחד שכדאי לקרוא את זה........... אבל אם פיית´ הייתה אז החתול וגם דאון וראינו גם ברסטלס שהחתול בחלום של וילו הזכיר את הקוטלת הראשונה אז אולי יכול להיות ש... לא בבקשה לא... הלוואי ולא.. שדאון היא בעצם קוטלת??? ועכשיוגם שמועה להמשך העונה ה-7 שמעתי שדון תהיה קוטלת בפונטיצאל אז נראה לי שזה נכון!

למעלה