באפי 5X02 REAL ME

hospital_food

New member
משהו שלא הבנתי בקשר ליחסים

של ווילו וטארה בעיניי גויס. בפרק ששודר שבוע שעבר שוג´יס אומרת "makes you want to give up on men" וילו וטרה מסתכלות במבט מוזר כזה של בדיחה פנימית ונראה שג´ויס אין בכלל מושג מהוא טיב היחסים ביניהן. בפרק של היום(באחד הקטעים המצחיקים ביותר בפרק) דון אומרת שאמא שלה מסתכלת עליה מוזר ואומרת לה לעלות לחדרה כשהיא אומרת לה שתלמד אותה את מה שווילו וטארה עושים בחדר. אז לא הבנתי...ג´ויס יודעת?!

IDOffryn

New member
לא נראה לי...

נראה שהיא יודעת אליהן.. ספוילר המשך העונה כנראה במציאות עם דון. היא ראתה והלשינה!!! סתם.. לא יודע יכול להיות שהיא באמת התכוונה לכישוף אבל בטוח התה פה רמיזה ליחסים של וילו וטארה

GreeCheeMan

New member
לפי מה שאני הבנתי...

דון באמת התכוונה לכישופים, אבל גו´יס חשבה שהיא מדברת על היחסים ביניהן.

Randy Giles

New member
המשפט סיום היה טוב!! וקצת ספויילר |

המשפט הזה "היא לא יודעת מה מחכה לה" זה היה ממש במקום. כי אחרי הבילבול של "מה? איך היא הגיעה לכאן לעזאזל?!?!" אז היא אומרת את זה ומבינים שמשהו לא בסדר, שלא פספסנו כלום, והמשפט הזה היה כזה מתאים כי זה גורם לנו לחשוב שהיא רעה או איזה שד או משהו ואז מבינים שהיא סתם דיברה על זה שהיא מתכוונת להוכיח את עצמה לבאפי, כשמגלים שהיא לא יודעת שהיא המפתח!

hc4

New member
שמתם לב ש:

בפרק השני של העונה דון אומרת שהיא אמרה לאימא שלה שהיא רוצה שווילו וטארה ילמדו אותה על הדברים שהן עושות. ואז אמא שלה שלחה אותה לחדר כי היא ידעה שהן לסביות ודון לא יודעת. ואילו בפרק הראשון גו´יס אומרת לוילו וטארה שקשה למצוא גברים טובים והיא לפעמים רוצה לוותר על גברים לגמרי. ואז ווילו וטארה החליפו בניהם מבט שאומר שג´ויס לא יודעת שהן לסביות. מישהו יכול ליישב את הסתירה הזאת???

פצקרשת

New member
לדעתי,

ג´ויס פשוט מגלה את זה מתישהו בין הפרק הראשון לפרק השני. אין סתירה.

i love tara

New member
בראיה לאחור

אחרי שהאני רואה את העונה החמישית בפעם השניה קשה לא להעריך את המשחק המצויין של מישל. לא קל להיכנס בעונה החמישית לקסט של סידרה שרצה כבר כמה שנים ואני חושב שהיא שחקנית ממש שווה!! וקשה לא להתפעל מהגאונות של ג´וש הבן אדם אלוהים.

Schnickelfritz

New member
דעתי על הפרק.

היה פרק......... נחמד. גורם לי להזכר בסיבה שלא מתתי על העונה החמישית בהתחלה. דון... אכן מעצבנת ואני מבינה למה יש רגשות שנאה עזים כלפיה, אבל אני לא שונאת אותה כי בכל זאת אפשר להבין אותה באיזושהי צורה- לגדול בצל של הקוטלת בלי כל כוחות משל עצמה kinda sucks. ריילי באמת היה מעצבן היום אבל גם באפי הייתה מעצבנת
היא ממש עצבנה אותי היום בגישה שלה (אולי זה בגלל שגדלתי כאחות סנדוויץ´ ויש לי רגישויות מסויימות לשנאת אחים קטנים...)
והרמוני כל כך הצחיקה אותי
HARMONY: So, slayer, at last we meet. BUFFY: We´ve met, Harmony, you halfwit. חחח, רק לקרוא את זה מצחיק אותי
טוב, עכשיו אני אתחיל עם ספוילרים קודם לעונה החמישית:
ס פ ו י ל ר ל ע ו נ ה 5
דברים שנהיים ברורים- האיש המשוגע שבא לדון ואמר לה שהיא לא שייכת לשם מקבל משמעות שונה לגמרי ברגע שמבינים מה קרה לו, זה מגניב
ועכשיו לעונה השישית
ס פ ו י ל ר ל ע ו נ ה 6
דפק בייצור: הערפד שהיה חלק מה minions של הרמוני (ודרך אגב- Harmony has minions
) אכן היה אנדרו. חשבו שלא נשים לב

-אלה-

New member
היי לכולם!

יש לי שאלה על הפרק של היום אז בבקשה שמשהו יסביר לי מה הלך שם... איך פתאום דון נהפכה לחלק מהמשפחה לא עשו אפילו הכרות איתה... ממש לא הבנתי מה הלך שם!!!!! בבקשה שמשהו יסביר לי...

avivino

New member
תעלומת דון

ההצעה הכי טובה, חכי עוד פרק או שניים ותביני הכל. כל הסבר יקלקל לך את ההנאה שבהפתעה. אני עשיתי שטות רצינית וקראתי ספוילרים לפני שראיתי את העונה הזו ב"סטאר וורלד" וזה היה חבל. זו עונה מצויינת, אל תקלקלי לעצמך. דרך אגב, יש לך אולי את הפרק עם דרקולה מוקלט? פספסתי אותו ואני מת לראות אותו. אבי.

ShadowFlash

New member
יש לי את הפרק על המחשב

עם יש לך אי סי קיו.... זה יקח זמן אבל.... אתה גם יכול להוריד את זה מממממ מממממ ממממ ממממ ממממ ממממ קאזזה ממממ ממממ ממממ ממממ

עוד כמה פרקים

תדעי. כל העניין הוא שהיא באמת מופיעה משום מקום.. עוד כמה פרקים תביני למה וכמה זה תורם לעלילה. ולשרשררררר! ואל.

Lady of Buffdom

New member
פרק ממש מצחיק ../images/Emo6.gif

הציטוט שכבר ציינתם של דון על ווילו, טארה וג´ויס. גם אני חשבתי על הסתירה, אבל ג´ויס בטח גילתה עליהן בין 2 הפרקים. הרמוני - למרות שהיא דפוקה היא נורא מצחיקה!
מנסה לחקות את הערפדים האחרים עם "Slayer, finally we meet" ועם כל ההתלהבות שלה מהחבורה
אה, וגם הקטע עם ג´יילס והמכונית החדשה גם היה מצחיק
Giles: Just not used to automatic transmission. I loathe this just sitting here, not contributing. No, no, no, it´s just not working out. Buffy: Giles, are you breaking up with your car? Giles: Well, it did seduce me. All red and sporty. Buffy: Little two-door tramp. ועכשיו שימו לב לנקודה מעניינת שקראתי בבאפיגייד: האיש המשוגע שאומר לדון: "את לא שייכת לכאן" מזכיר חתול (טוען שהוא חתול). בפרק "טקס הסיום חלק 2" יש את החלום של באפי ופיית´ ובחלום הזה לפיית´ הייתה חתולה. באותו חלום פיית´ רומזת לבאפי על דון עם המשפט "Miles to go. Little Miss Muffet counting down from 7-3-0."

talrv

New member
האיש המשוגע

גם אומר ציטוט משיר הילדים ליטל מיס מאפט, עליו דיברה פיית´ בסוף השלישית... chords and whey משהו כזה.. שגיאות כתיב בטוח יש לי.. תרגמו את זה מוזר, משהו עם עכבישים, נדמה לי.. טוב, אני עייפה ומבולבלת, לילה טוב!

ANGEL N

New member
פרשנות מצויינת על הפרק...

טוב אז אני מוסיף לפה פרשנות מצויינת כמו שאני עושה ואעשה כל שבוע על הפרק הזה, ממולץ לקרוא בחום. ועכשיו למה שאני חושב... אני חושב שמדובר באחד הפרקים היותר טובים, כי יש כאן דרך מיוחדת לבלבל אותנו הצופים. עד עכשיו אנחנו מעולם לא ראינו או אפילו שמענו על דון ופתאום בלי שום הסברים ובלי כל הודעה נכנסת לה דמות חדשה ועוד לא סתם דמות אלה האחות של באפי. דון כל הזמן בעצם רומזת לנו שהיא לא שייכת אבל מייד אנחנו מבינים שאין לזה קשר אליה באמת אלה זה ההרגשה שלה כמו כל בני הנוער בעולם. המילים הראשונות של הפרק משקפים את ההרגשה שלנו הצופים "אף אחד לא יודע מי אני באמת" ובאמת אנחנו ממש לא יודעים מי היא. בהמשך הפרק בעצם מציגים לנו את דון ומראים לנו את מערכת היחסים שלה עם שאר הדמויות. היא מאוהבת בטירוף בזאנדר וכל מה שהוא עושה היא מפרשת לטובתו (כמו זה שהיא פירשה את השליטה של דראקולה בזאנדר בפרק שעבר כתחבולה חכמה שלו פחחחחחחחחח). את אניה היא לא אוהבת בגלל שהיא "תפסה" לה את זאנדר. את ווילו היא הכי אוהבת. וכמובן שכמו כל אחיות בעולם הזה, באפי ודון ממש ממש לא מסתדרות אחת עם השניה. בפרק הקודם הכניסו את דון ככה סתם פתאום לסידרה כאילו היא תמיד היתה שם מאז ומעולם וכולנו היינו בטוחים שהנה בפרק הזה יסבירו לנו מאיפה היא באה אבל גם הפרק הזה לא גילנו מאיפה היא באה, גילנו רק ילדה בגיל הנעורים שרושמת ביומן דברים רגילים שכל ילדה רושמת, והדברים שבהיא כתבה הביאו לנו משמעויות שללא ספק היא לא התכוונה אליהן ותפקידם היה לבלבל אותנו. בסוף הפרק דון אומרת שבאפי עוד חא יודעת מי היא באמת, אולי כאן רמזו לנו משהוא על דון???? נחכה ונראה!!! שימו לב לקישור המדהים בין העונה השלישית לעונה החמישית ע"י המשוגע שציתת את מה שפיית ציתתה בפרק סיום העונה השלישי. זוכרים את המס´ שהוצג לנו בפרק סוף העונה השלישית ובפרק האחרון של הרביעית זה היה 730... אני מזכיר לכם שמצורף פרשנות מצויינת למטה ללא ספויילרים ועכשיו קצת ספויילר לעונה החמישית אז למה באמת התכונה דון במה שהיא אמרה בסוף הפרק, הי היא לא יודעת שהיא המפתח אז מה היה הקטע הזה? שימו לב שבעצם דון התווספה לבאפי ממש בפרק הקודם, כי בתחילת הפרק הקודם גוי´ס ובאפי מדברות כאילו המשפחה היא משפחה רגילה כלומר רק גו´יס ובאפי ככה שניתן לראות בדיוק את נקודת הזמן שבה הנזירים הפכו את המפתח לדון.

ד י י ז י

New member
שאלה.. ../images/Emo41.gif

הלחש\כישוף\whatever ששתל לכל הסקוביז את הזכרונות, פועל גם על ערפדים?

למעלה