באפי 5X02 REAL ME

manco

New member
למה דון הופיעה פתאום?

ראיתי עונה 5, את הפרק הראשון ואת הפרק השני (פספסתי את ה-5 דקות הראשונות) ואני רואה את דון, האחות של באפי, פתאום... מאיפה היא פתאום הופיעה? למה היא לא היתה עד עכשיו? מה, באפי לא ידעה שיש לה אחות? התבלבלתי...תסבירו

הייזל

New member
../images/Emo26.gifבאפי 5X02 REAL ME

נא לשרשר לכאן ורק כדי להיות ברורה מי שלא ישרשר לכאן ההודעה שלו תמחק ללא הסברים נוספים או התנצלויות. רק אתמול עשיתי סדר בפורום והיום במקום להתעסק במשהו חשוב יותר נאלצתי לארגן הודעות אז... דרך אגב אם מישהו רוצה סיכום של הפרק המקביל באנג´ל שיגיד כי אפשר להפוך את זה להרגל.

smgfan

New member
אני ממש ממש מציעה לך לחכות עוד

כמה פרקים ולגלות לבד מה כל הסיפור עם דון. קצת סבלנות ואני מבטיחה שתהייה לך הפתעה ענקית!!!!!

ShadowFlash

New member
ממממ

אני לא ראיתי את הפרק אבל שהפרקים יעברו אתה תבין למה דון הופיעה (לא ראיתי את העונה ה5 וה6 אלה רק את העונה ה7 ששודרה בסטאר וורד וזה דיי הרס לי...באסה.. אבל מסבירים שם טוב מאוד את סיבת הופעתה של דון)

Skunk On Wheels

New member
עונה 7 לא שודרה בסטאר וורלד

ואומרים את הסיבה להופעה של דון בעונה 5 (ששם גם דון מופיע לראשונה)

ShadowFlash

New member
רק רגע!!!!!!

מממ לא ממש ספוילר... אבל... מממ... ליתר בטחון.... (עונה אחרונה של סטאר וורלד) משום מה הסוף של העונה האחרונה של באפי בסטאר וורלד גרם לי לחשוב שזה הסוף של התוכנית?!?!?!?! אם זה לא הרי אלה חדשות נהדרות... בייחוד אחרי שהיו איזה 800000000 פירסומות שם של "הפרק האחרון של באפי" איזה עונה זאת הייתה???????

IDOffryn

New member
מה שהיה בסטאר וורלד:

הייתה העונה החמשית שעכשיו התחילה בביפ במאי תשודר בסטאר וורלד העונה השישית!

ShadowFlash

New member
רציני???????? ספוילר של סוף העונה

ספוילר רציני מי שלא ראה את העונה בסטאר וורלד שלא יקרא כי זה ממש ידפוק את העונה מה אפשר לעשות?????????? להוציא אותה מהקבר חחחחחחחחחחחח כבר קברו אותה...

ShadowFlash

New member
אני אחכה....

ואני לא בת :) חחחחחחחחחחחחח למרות ש... סתאממ מה שכן..... איך אבל איך???????????? זה פשוט הורג אותי....

ShadowFlash

New member
מממ נראה לי שאתה תועה עם ספוילרבסוף

שידרו את העונה 6 אני כמאט בטוח... למעשה אני בטוח אני זוכר את הפרק של 6x01. ספויילר של פרק 6x01 אמא של באפי מתה בסיום העונה ואז דון ווילו מחייות אותה בחזרה ו.............. אני לא רוצה להרוס לך את העונה ה-6 אבל אז תבין למה התכוונתי...

IDOffryn

New member
זה בסדר ראיתי את העונה ה6..

ואני לא רוצה להרוס לך יותר מידי אז פשוט תראה את העונה ביפ והכל יסתדר לך .. ואפילו כמה שאתה מסוקרן והכל תתאפק ואל תקרא ספוילרים ותשים לב שתראה את הפרקים בביפ יהיה לך הרבה קטעים מוכרים..

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gifתחילת 6 ו../images/Emo41.gif מעליי

לשדאו פלאש, אכפת לך לדייק בעובדות של מה שאתה כותב????
המשך עונה 5 אמא של באפי מתה בעונה 5 ודואן החליטה להחיות אותה בעזרת כישוף, ווילו לא עזרה לה עם זה!
לפרקים הראשונים של עונה 6 ווילו (ולא זוכר מי עוד מהחבורה היה שם איתה לערוך את הטקס) החייתה את באפי! זה פשוט מעצבן שאתה כותב בלי לדייק בעובדות ואולי הורס לאנשים שלא ראו ואתה כותב שיש ספוילר למשהו אחד ואז מישהו קורא את זה ונהרס לו משהו אחר כי לא דייקת במה שאתה לא כותב! אם אתה לא בטוח מאיזה פרק/עונה אז פשוט תכתוב שאתה לא בטוח איזה פרק זה!!!! ואת העונה השישית לא שידרו בשום ערוץ שמשדר בארץ!!!!! וגם לא את השביעית!! הכי רחוק שהגיעו זה את עונה 5 בסטאר וורלד!

Mnementh

New member
לא תהיה לך הפתעה כזו גדולה

תחשוב שניה איך כולם מכירים אותה כל-כך טוב כאילו... זה באמת לא בדיוק פעם ראשונה שהסדרה עולה על רעיון כזה "מבריק".

הפרק שמוכיח כמה דוון נוראית...

כל מה שהיא יכולה לעשות זה לעצבן ולצעוק!!! לא ממש אהבתי את הפרק כאילו חמוד כי הרמוני טיפשה וזהו... ספויילר לעונה ה-5 בכללי סופ הפרק היה ספויילר לעתיד שנורא אהבתי.. "היא עדיין לא יודעת מה הכוח שלי"... סופ

ANGEL N

New member
אל דאגה manco לא פספסת כלום!!!

איזה כיף לקרוא את התגובות שלך, זה בדיוק מה שאני הרגשתי. את ממש מזכירה לי אותי. בבקשה אל תנסי לברר כלוםםםםםםםםםםם על דון לא פספסת כלום. בקרוב תתחילי להבין. לא לדאוג את לא תתאכזבי ופתאום הכל יובן לך בשניה אחת. יספרו לך איפה דון היתה כל השנים האלה ולמה לא הזכירו אותה או הראו אותה בעונות הקודמות.

android

New member
ניצול שירשור בקשר להקרנות בתל אביב

מחרתיים(יום שלישי (31.12.02) ההקרנות ממשיכות באוניברסית תל-אביב ההקרנה תחל בשעה 18:45 והפרק הראשון שיהיה הוא basics part 2 מוויאג´ר(תחילת עונה 3...) והפרק השני יהיה barganing part 2 מבאפי קוטלת הערפדים (תחילת עונה 6) מחירים לחברי מועדון סטארבייס 972 5 שקלים ללא חברי מועדוןסטארבייס 972 10 שקלים לחברי אגודת הסטודנטים של תל אביב חינם הוראות הגעה למגיעים משער דיונון (שער דיונון הוא השער שעל יד חנות דיונון) תלכו ישר ישר ישר ישר ישר עד שתגיעו לבניין בשם שנקר תיכנסו לבניין ותפנו ימינה תחפשו את האנשים המוזרים או שלט שכתוב עליו "אולם לב" הייזל/ולנטיין יש סיכוי לשים הודעה על ההקרנות בטאג ליינז או משהו דומה לזה? כי לכתוב הודעה כל שבוע זה בעייתי גם מבחינתי וגם מבחינת זה שאני עלול לדחוק שירשורים הרבה יותר פעילים ואני לא רוצה לעשות את זה.....

מינצו

New member
5x02 ועונה 7 ../images/Emo58.gif

תגידו הערפד שהיה עם הרמוני (סיירוס) זה לא אנדרו? (השחקן שמשחק אותו) הוא ממש הזכיר לי אותו!!

nAm250

New member
כן זה הוא

בהתחלה ראיתי אותו והוא נראה לי מוכר אבל לא קישרתי, אבל בשנייה שהוא דיבר ישר קלטתי!

למעלה