באפי 5X02 REAL ME

רינת4

New member
בקשר לדון-

אני לא רוצה לקלקל לך. כי חבל, אבל כולנו תהינו בהתחלה מי זו ומאיפה היא צצה. כבר התחלתי לחשוב ששכחתי דברים... לא הבנתי והטלתי ספק באהבתי לבאפי... אבל לאט לאט זה מתברר. לדעתי-עדיף לחכות.

Yishai A

New member
דבר אחד שנורא הפריע לי בפרק (ס"פ)

(ספויילר פיצי להמשך העונה) זה איך שדאון עושה "וואו איזה הפתעה מחכה לה". דאון לא יודעת כלום, ולא חושבת את עצמה לכלום - המשפט הזה מיותר. הוא מקביל לקטע ב"אין מקום כמו הבית" בו דאון עושה פרצוף רשע כשהיא מביאה לג´ויס את התה. זה מיותר, מטומטם, וניסיון גרוע לבלבל את הצופה.

Mnementh

New member
הרבה יותר טוב! (ביקורת !)

קודם כל, נזכרתי שראיתי כבר את הפרק פעם בסטארוורלד באופן חלקי (לא יכולתי להתאפק אז כנראה). בכל מקרה הפרק הרבה יותר טוב מהפתיחה של העונה. דברים טובים בפרק: הפרק מתחיל מצוין, ממש מצוין. מאוד התגעגעתי לאימוני ה-TOMBRAIDER האלה. זה היה מאוד חסר כבר יותר מעונה וחצי. עם זאת הטעם הרע חזר ברגע שראינו את דון בפתיחה וחששתי כבר שזה יהיה פרק נוראי. אבל.... בהמשך הכל יתברר בבסדר. משולש דון - אניה - זאנדר: מעולה... אניה משחקת כ´כ טוב והשילוש הזה בבית שוחק ממש בטבעיות ובמקצועיות. הרמוני והרמוני - ספייק: ספייק כהרגלו היה גדול, ואני חושש מאוד ממה שהולך לקרות בינו לבין באפי בהמשך - יש לי תחושה שזה יהרוס את הכל. בינתיים הוא משחק נפלא , ממש תענוג. והרמוני - היה מאוד במקום, אף כי להביא אותה כל פעם להציל את הסדרה זה קצת מוגזם, אבל מאוד מצחיק ומאוד כיפי. דון - היו רגעים שאני חייב להודות שהיו חמודים, במיוחד סוף הפרק כאשר באפי נכנסה שוב ושוב. יש כאן כימיה ללא ספק ואי אפשר להגיד שהיא לא משתלבת בצורה בהחלט חביבה. ג´יילס - פחות טוב מהפרק הראשון אבל ג´יילס בתור צופה שוב זה מצוין והיו כמה דיאלוגים טובים בינו לבין באפי. דברים רעים בפרק: ריילי - זה כבר מתחיל להיות מוגזם. לא רק שחיתוך הדיבור שלו מרגיז והאישיות שלו פשוט דפוקה לגמרי, הדמות לא תורמת כלום לסדרה. לא באופן הומוריסטי ולא באופן אקטיבי. יש הרגשה שאפילו שרה לא מנסה להעמיד פנים שיש כביכול משיכה מינית בין השניים. אין כלום. פשוט בזבוז חלל על המסך. הסיפור "האמיתי" של דון - תגידו לא מיצינו את זה קצת בפרקים מסוג SUPERSTAR? אותי זה בכ´ז די מעצבן. ווילו - פשוט לא היתה בפרק הזה, וקצת מרגיז אותי לחשוב עליה כשמחה כל הזמן יחד עם טארה. בוילו אתה תמיד מצפה לראות את הכאב, את המתח. ווילו הולכת להיות בן אדם הכי מאושר עכשיו עד סוף הסדרה? אוף. "ההזמנות הביתה" - יש עם זה פאק רציני בסדרה. שמתם לב שבעונה הרביעית אגב, אנג´ל לא יכל להיכנס לחדר של באפי ללא הזמנה, אבל ספייק כן (בסצנה אגב אולי הטובה ביותר בסדרה לדעתי) ? וגם בפרק הראשון של העונה הרביעית יכלו? ובפרק הזה, כאשר דון מתכוונת לזה בצורה סרקסטית, אז זה מספיק, מה שקצת חובבני מדי, לדעתי. בכל מקרה, מישהו שמע על עניין הזמנות הערפדים במקום אחר? זה די מטומטם. סה´כ נהניתי מהפרק, יופי.

ספייק ../images/Emo41.gif

זה ספויילר כללי לספייק העונה- אל דאגה, הספייק של העונה הזאת הוא פתטי פה ושם, אבל בעיקר משעשע ורע-וונאבי
. סוף
. אין לי יותר מה לומר לך, חוץ מחכה ותראה.. ואל.

רינת4

New member
אני דווקא מאוד אוהבת

קטעים עם הרמוני.העובדה שהיא ממש טיפשה מאוד עוזרת. היא גם עושה את זה ממש טוב. אהבתי את הקטעים שלה ושל זאנדר.זאנדר נחשב ל"דביל" של החבורה,הליצן,זה שתמיד נדפק. ובכל זאת-אנחנו מעריכים אותו. ואז באה הרמוני,שהיא האידיוטית,ןפתאום-זאנדר נראה עוד יותר פחות חכם(הירידה שלה עליו ועל דראקולה). אה,ואני מתה על הקטע שזאנדר שוב קורא לו אדון,ואז עוצר את עצמו... הקטע שבאפי צוחקת-ממש לא נראה אמיתי. לא יודעת,קצת יותר רגש לא היה מזיק. ואיילי-דרש סתירה לאורך כל הדרך. מה אני יכולה לעשות? הוא פשוט ממש מעצבן אותי!

Rוית

New member
המפף..

מבחן במתמטיקה
הפסדתי את הפרק, מישהו יכול להגיד לי מתי הש"חים שלו?

IDOffryn

New member
פרטים על הפרק!

שם הפרק:מי אני באמת, Real Me
מספר הפרק:5x02 פרק 80
כותב הפרק:דיוויד פיורי(הגיע הזמן שתכירו את האנשים מאוחרי המצלמה)
במאי הפרק:דיוויד גרוסמן
שודר לראשונה: בארה"ב - 3.10.2000, בישראל- 29.12.2002
תקציר: בפרק הזה אנחנו לומדים להכיר את דון, האחות ה"חדשה" של באפי. הרמיוני חוזרת עם כנופיה משלה ומנסה להרוג את באפי.
מספר גופות: 5 ערפדים מתו בפרק!
שימו
:
ג´יילס קנה מוכנית חדשה-סוף סוף!
חוק חדש! רק מי שגר בבית יכול להזמין את הערפד!
ג´יילס קנה חנות קסמים
וילו וטארה ממש מתוקות!!
המתרגמים החילטו לכתוב זנדר ולהפטר מה-´א´.
לצוות הקבוע של הסדרה הצטרפה מישל טרכנטנברג שמשחקת את דון.
וילו לומדת דרמה! החלום ב"חסרי-מנוחה" כנראה השפיע עלייה..
ציטוטים שכדאי לזכור:
BUFFY: Giles, are you breaking up with your car? GILES: Well, it did seduce me, all red and sporty! BUFFY: Little two-door tramp.
She and Willow are both witches. They do spells and stuff, which is so much cooler than slaying. I told Mom one time I wished they´d teach me some of the things they do together. A-and then she got really quiet and made me go upstairs. Huh. I guess her generation isn´t cool with witchcraft.
DAWN VOICEOVER: Xander treats everyone like an equal. He doesn´t look down on people. ANYA: Hello there, little girl. DAWN VOICEOVER: Even when he should.
XANDER: Dawn, I´m handling this. Shut up, Harmony! HARMONY: Make me. XANDER: Fraid I don´t feel like getting into another hair-pulling contest with you. HARMONY: You´re the hair-puller, you big girl!
BUFFY: Boy, you´ve really thought this through. How bored *were* you last year? GILES: I watched Passions with Spike. Let us never speak of it.
DAWN: She still thinks I´m Little Miss Nobody, just her dumb little sister. Boy, is she in for a surprise.
מסקנות מהפרק: ריילי צריך למות! אהה וג´וס גאון!!!!
המלצות: לחפש אוטמי אוזניים במחיר טוב
ציון פרק:

אתה שווה!!!

ביקורת טובה רק במקום המסקנה ריילי צריך למות צריך לשם דוון חייבת... למות!!! קבל צלש חם על ההשקעה

IDOffryn

New member
חשבתי ואל והייזל...

אולי נעשה בפורום מדריך פרקים קצר(לא משהו ארוך) משהו קצר כזה עם כל הפרקים ותקצרים..גם כדי שאנשים יזכרו בפרקים מסיומים גם אם מחפשים פרק מסוים אז למה לא בעברית? נראה הגיוני או מיותר??

talrv

New member
אולי גם נעשה את זה

באותה מתכונת.. תמונה, תקציר, ציטוטים, קטעים שצריך לשים לב אליהם וכל מה שהיה שם.. אם נמשיך את זה, יהיה לנו מדריך פרקים מהטובים ברשת
(הישראלית לפחות) מי מתנדב לעשות על באפי VS דרקולה? הייתי עושה, יש לי מבחן בתנ"ך, וכל דקה פנויה שלי הולכת אל הדבר המעצבן הזה.. מצטערת! ועידו, צל"ש על ההשקעה..

GreeCheeMan

New member
תיקון קטן:

דון הופיעה פעם ראשונה בפרק הקודם (Buffy vs. Dracula, 5X01) לכמה שניות. ואיך אני רוצה עכשיו לשאול: מה, מי זאת דון, איך היא הגיעה לשם? אבל אני לא יכול, בגלל שקראתי את הספוילרים הארורים האלה, אז כלמי שקורא את ההודעה הזאת ולא ראה עדיין את עונה 5, פשוט אל תקראו ספוילרים. כל הודעה קטנה שאתם חושדים שיש בה ספוילר אל תפתחו עד שתגלו שדון היא...

למעלה