ות הפופ! - 12.4

אכן מדובר בצעד מאוד מאוד חכם.

באלבום הראשון שלה היו לה לא מעט פנינים שבין היתר אחראים עליהם גם סקוט סטורץ'(שהפיק לכריסטינה את סטריפטד) וריץ' האריסון(שהפיק לכריסטינה שיר אחד מבאק טו בייסיק אגב...והוא גם עבד המון עם הזמרת אמרי). אבל האמת שאילו די ההפקות היחידות שלהם שאני אוהבת (יש עוד טיפה הפקות של סטורץ' שאני מחבבת מלבד ההפקות לביונסה אבל בכללי אני לא הכי מחזיקה ממנו). אני בתכלס חושבת שהשיר הכי טוב שלה הוא Work It Out,זה הכיוון שלדעתי היא צריכה ללכת עליו כי הוא מוציא את הגרוביות המדהימה שנמצאת אצלה(את השיר הזה הפיק פארל וויליאמס הגאון שכל כך חבל שהיא לא המשיכה לעבוד איתו,פספוס ענק). בכל מקרה,אני מצפה שהמעוף,ההפקות והגרוביות והבשר שיש בכמה מהשירים באלבום הראשון,יהיו באלבום השני ברמה אפילו יותר גבוהה.

Music Man XD

New member
לא רק סקוט סטורץ' הפיק את סטריפד.

השיר שריץ' האריסון הפיק ב Back To Basics הוא Makes Me Wanna Pray הנפלא שאני מאוד אוהב. בכל מקרה, Work It Out הוא באמת שיר מעולה, יותר Fierce מכל האלבום I Am... Sasha Fierce
. באמת חבל שהיא לא עובדת עם פארל יותר.. אולי בעתיד.. אבל - אני לא חושב שזה הכיוון שהיא הולכת אליו באלבום הקרוב. היו דיווחים על אלקטרו אייטיזי, והיא עובדת גם עם מפיקי היפ הופ-R&B כאלה.. היא טוענת שזה יהיה מיקס מיוחד של כל הדברים שהיא אוהבת.

אני יודעת שלא רק הוא הפיק,לא אמרתי את זה.

אמרתי שהוא הפיק לה את האלבום,לא שהוא הפיק לה את כל האלבום. אלקטרו אייטיז זה טוב אם מוסיפים לו ניחוח מודרני ואני כמעט בטוחה שזה מה שהיא תעשה באלבום הבא שלה אז יש לי ציפיות גבוהות.

Music Man XD

New member
אהה, אוקיי ../images/Emo13.gif (לגבי סקוט).

ולגבי מה שאמרת על אלקטרו אייטיז, זה נכון. יש לי ציפיות מאוד גבוהות, יש לי גם הרגשה שאולי זה יהיה האלבום שיממש את הפוטנציאל שלה יותר מכל אלבום קודם. ו.. הבהרה: לא בטוח שהאלבום יהיה אלקטרו אייטיז, אלה רק דיווחים אז אני לא מתחייב
(לא רוצה להפיץ שמועות לא נכונות בטעות חח..)

שמעתי גם שהמפיק של השיר יהיה דיפלו!!

ושהשיר יסמפל את השיר הגאוני Pon THe Floor של מייז'ור לייזר(צמד אלקטרו-דאנסהול מבריק שכולל את דיפלו וסוויץ'). הוא מפיק מדהים ושמעתי שהוא יפיק לה עוד כמה שירים באלבום וזה ממש מרגש אותי. אני חושבת שהשילוב בניהם יהיה מצויין ואם זה נכון,אני ממש מצפה לאלבום שלה.

candyheart

New member
זה היה מהר.

אני לא מאוד מכירה את המפיקים המסוימים האלה,אבל אם זה יהיה משהו חדש ופחות אר-אנד-בי סטנדרטי,אז דווקא יכול לצאת מעניין.

theone24

New member
מאריה קארי ובעלה על שער המגזין OK.

ממשיכה להתפשט על שעיר מגזינים כאילו אין מחר.

ניראת מוזר משהו..

יאללה מתי היא כבר יולדת??? זה ניראה כאילו היא בהריון כבר כמה שנים
D

2Dirrty4U

New member
נראה מוזר ../images/Emo69.gif

מתאים יותר לאאוטייק מאשר לתמונת שער. חוץ מזה זה נראה יותר כמו פורנו מאשר פוטושוט הריוני

Music Man XD

New member
יש בזה משהו ../images/Emo6.gif

אבל זה עדיין יותר טוב מצילומי הראורנג אוטן מהמגזין הקודם.

Music Man XD

New member
כריסטינה אגילרה וסי-לו מדברים על התכנית החדשה

(The Voice) בראיון הזה: http://www.accesshollywood.com/christina-aguilera-and-cee-lo-raise-their-voice_video_1319819 בין השאר, כריסטינה מגיבה בקצרה ובאופן עקיף לאירועים שעברו עליה בשנה שחלפה. אני שמח שהיא לוקחת הכל בפרופורציות ולא נותנת לזה להשתלט על חייה. היא פשוט עוברת הלאה וזה טוב. נראה שהם מסתדרים יפה. אני מקווה שהם יעבדו יחד בהמשך! בנוסף, שימו לב לתמונה של כריסטינה ומקס בדיסני וורלד מהימים האחרונים

2Dirrty4U

New member
אני מתה על הוידיאו הזה! ../images/Emo6.gif

אדם הרג אותי וכריסטינה יצאה ענקית! חחח

למעלה