ות הפופ! - 12.4

RedOne8

New member
בסדר, אבל תראי מה היא כתבה...

היא אמרה על אדל שהיא מצליחה "בזכות הכשרון הווקאלי שלה", ואז ענית לה אלי גולדינג?.... א. אני גם אוהב את אלי אבל היא לא ווקאליסטית ב. היא ממש לא סיפור הצלחה מסחרר לצערי.

The Gloaming

New member
ממש לא בגלל הקול שלה.

בגלל שקל להזדהות עם המילים, היא כותבת מעולה. לא חסר זמרות עם כשרון ווקאלי יוצא מן הכלל שלא מצליחות.

The Gloaming

New member
לדעתי לא.

תראה, דוגמא מוכחת לכך לדעתי היא קלי קלרקסון. קלי הוציאה את השיר BOY וכולם אהבו אותו, הוא היה להיט מטורף וגם זיכה אותה בכמה גרמיז. לאחר שנה היא הוציאה את SOBER שהוא הרבה יותר מרגש, ועם קול הרבה יותר טוב, ובכל זאת, זה היה כשלון צורם ביותר. הסיבה? ל BOY קל מאוד להתחבר, המילים מאוד קלות לעיכול, אפשר לומר שהוא "שיר פרחות" ו SLY של אדל למשל, גם עונה לתיאור הזה. תראה לי פרחה שלא שמה את השיר הזה בפייסבוק שלה או וואטאבר. אותה דוגמא אפשר גם אצל כריסטינה וכו'...

Music Man XD

New member
אהה.. כנראה שלא התכוונו לאותו הדבר.

אני יותר התייחסתי להצלחה שלה באופן כללי, לא לשיר ספציפי. אם מדברים על בחירת סינגלים ועל החומרים של האמן, כן, אני מסכים איתך. מה גם שלאהוב את אדל הפך להיות מאוד 'אפנתי' השנה, מישהו מתלהב, ואז כל החברים שלו בפייסבוק מתלהבים כי זה IN. אבל, נראה לי שתמיד יש יותר מגורם אחד להצלחה.

The Gloaming

New member
הגורם הנוסף הוא תזמון.

מעבר לזה אין שום גורם. לא צריך כשרון ולא צריך כלום... לדעתי. והמון זמרים הם עדות לכך
.

Music Man XD

New member
נכון שכישרון גדול הוא לא תנאי הכרחי ../images/Emo3.gif

ע"ע רבקה בלאק

The Gloaming

New member
+ (תפוזבל)

עובדה שאדל לא הייתה היסטרית עם 19. גם אז היה לה קול. ושירים מרגשים. אבל פחות נגישים.

Music Man XD

New member
19 אמנם לא היה להיט כמו 21,

אבל הוא הצליח. פלטינה בארה"ב, פלטינה מרובעת בבריטניה.. זה נחשב מצליח. בנוסף, רבים 'שמו עליה עין' ואני חושב שזה גם משהו שעזר. זאת אומרת, בסוף השנה שעברה כשהיא הודיעה על הוצאת אלבום חדש אנשים חיכו בקוצר רוח. האלבום הראשון השיג את החשיפה שאדל הייתה זקוקה לה, וזה גרם לסקרנות. בטח שגם לחומרים עצמם יש משמעות בהצלחה, אבל לא רק (ככה אני רואה את זה לפחות).

הסיבה להצלחה הגדולה של אדל

שנכון היא מוכשרת ומרגשת אבל לא כזאת מיוחדת כמו שעושים ממנה... היא מצליחה כ"כ כי היא יושבת על המשבצת של הווקאליסטית שהעולם כ"כ התגעגע וכן עצם זה שהיא עושה פופ\סול נטול אפקטים אלקטרוניים שמבדיל אותה מהשאר ומצאנו את סיפור הצלחה של 2011! מעניין בסוף השנה מי תקח זמרת השנה... גהגא עם אלבום חדש ריהאנה וקייטי ממשיכות להצליח ג'ניפר בקאמבק בריטני (למרות שנראה לי שהיא יצאה כבר מהמירוץ הזה..) ואדל.

לך תדע ../images/Emo6.gif בסוף רירי תקח להן

מכונת הלהיטים המדהימה הזאת
בסוף פאולה עבדול חוזרת בקאמבק ולוקחת את התואר
(לא. זה לא יקרה.
)

Music Man XD

New member
היא מצליחה והכל,

אבל כמו שזה נראה עכשיו, כשעוד כמה שנים יגידו 2011, אדל הוא השם הראשון שיעלה. ולגבי פאולה, מממ.. משום מה לא נראה לי
אני דווקא חשבתי שסיארה תגיע סוף סוף לכס המלכות
NOT.

BLOW די נכשל חוץ מארה"ב.

התחרות היא בין גהגא,אדל וריהאנה,ג'ניפר ואם ביונסה תצליח אז גם היא.

Music Man XD

New member
לא נראה לי שג'ניפר היא תחרות.

יש לה להיט, אבל לא נראה לי שהאלבום שלה ימכור ממש הרבה.

אבל זה קאמבק. אחרי כ"כ הרבה כשלונות,

היא חזרה בגדול. ובכלל מעניין איך יצליחו הסינגלים הבאים שלה. משום מה יש לי הרגשה שגם לג'נט יהיה קאמבק ענק סטייל שר ב98'. תחושת בטן כזאת...שיר שאשכרה יהיה להיט ענק באירופה.

למעלה