ות הפופ! - 12.4

candyheart

New member
אני לא מתלהבת ממנה.

אבל אני מניחה שזה שם חזק וחיזוק טוב לטור.את השניים האחרים אני לא מכירה.

Simon93

New member
אני לא מבין מה ההתלהבות מניקי

השירים שלה כ"כ לא מעניינים.

theone24

New member
ג'נט ג'קסון מוסיפה תאריכים לסיבוב ההופעות.

סיבוב ההופעות העכשוי של אייקון המוזיקה, Number Ones: Up Close & Personal Tour, זוכה להצלחה אדירה ולמכירות מאסיביות באסיה ובאמריקה. לשם כך, ג'קסון החליטה להרחיבו ,ולהוסיף תאריכים חדשים בארה"ב לאחר קפיצה קטנה לאירופה, בשל הביקוש הרב. היא אף מסרה את ההצהרה הבאה: "כאשר אני יוצרת מוזיקה או סיבוב הופעות, אני שואבת מדברים שקורים בחיי ומקווה שהמעריצים יוכלו להיקשר לזה. אני נרגשת לדעת שמעריציי נהנים בהופעות ומבקשים עוד. תודה על כל האהבה ועל הדעות שלכם לאן כדאי לי לקחת את הטור. אני אראה אתכם בקרוב."

2Dirrty4U

New member
למה ג'נט? למה? למה? למה?

לא, אני לא מדברת על הטור שלה אלא על התמונה ועל מה שהיא עשתה לחזה שלה!
מחזה מוכר בקרב הפרחות הארץ-ישראליות שקונות בגדים (בעיקר ג'ינסים) שקטנים עליהן בכמה מידות והתוצאה מזעזעת משדה קרב אחרי מלחמה!

candyheart

New member
יפה לה.

נחמד לראות אותה מצליחה ככה,למרות שאני פחות מתחברת אליה.

theone24

New member
שמו של הסינגל החדש של ביונסה הוא "Girl"?

היכונו היכונו, הוני B חוזרת! ביונסה עדיין עובדת במרץ בימים אלו על אלבומה החדש, ובנתיים שלל תמונות שלה מסטים שונים ממשיכות לצוץ. על פי הדיווחים, התמונה הבאה לקוחה מתוך סט הצילומים לקליפ החדש שלה, ששמו לדבריהם הוא Girl והוא צפוי להגיע לרדיו כבר בימים הקרובים. האם יש אמת בדיווחים? אני מניח שנדע בקרוב.

מה גירל?

היא חייבת לתת קונטרה לרירי? אוף גאד היא עובדת עם המפיקים של כריסטינה בביוניק!!! פליז ה' עשה שלא נשמע מהסרחה הזאת כבר!

RedOne8

New member
למה אוף?

הם עשו עבודה כל כך טובה שכריסטינה תיכשל, מי יודע? אולי גם את ביונסה הם יפילו

קשה לי להאמין שמישהו יפיל את זונת

הקידום הזאת. היא וריהאנה שהן מוציאות אלבום מקדמות כמו חמורות. וביונסה לא עמה כמו כריסטינה שטוחנת את המוח - היא הפעם באמת תביא משהו חדשני. (אני נצמד לעובדות..עם כמה שאני לא סובל אותה.)

Simon93

New member
האלבום של כריסטינה נורא כ"כ

שמעתי אולי 3 שירים,וזה הספיק!

Simon93

New member
בגדול לא

אבל אלה היו שלושה שירים כ"כ מאכזבים שלא רציתי להמשיך להתאכזב ממנה,ולעצור שם. היא ווקאליסטית נהדרת,אבל האלבום הוא כשלון חרוץ

למעלה