ות הפופ! - 12.4

2Dirrty4U

New member
איזה שירים שמעת?

ואני אמליץ לך על שירים מדהימים מהאלבום הזה!

זה לא "המפיקים של כריסטינה" זה רק

סווייץ' שהפיק לכריסטינה 2 שירים באלבום. ודווקא 2 ההפקות היחידות שהוא הפיק לה היו מצויינות(Bionic ו-Elastic Love) פשוט אצל Bionic השיר עצמו לא טוב לטעמי ו-Elastic Love נשמע כמו Mia סוג ז' ולהשמע כמו ריפ אוף זול ל-Mia זה מעפן לגמרי. סוויץ' זה מפיק שאני ממש מחזיקה ממנו. הוא היה שותף פעיל בכל האלבומים של Mia(במיוחד ב-2 האלבומים הראשונים) והאלבום של Major Lazer הוא אחד האלבומים היותר טובים של 2010 במוזיקה האלקטרונית.

Music Man XD

New member
סוייצ' וג'ון היל הפיקו גם את

Bobblehead ואת Monday Morning. מכירה אותם? לדעתי כל הארבעה ממש ממש טובים.

Music Man XD

New member
Bobblehead לגמרי משעשע.

הוא שיר יצירתי ומיוחד, אני שמח שהיא הקליטה אותו. אני גם מאוד אוהב את Monday Morning, אבל לא נפתח שרשור-ויכוח ענק על ביוניק שוב, הספיק לי (ואני בטוח שגם לך) מזה

2Dirrty4U

New member
אני רק לא מבינה איך זה

ריפ אוף זול ל-Mia עם Mia עבדה עם כריסטינה על זה. בדיוק כמו שאמרת בזמנו בפורום כריסטינה ש-MY GIRLS זה ריפ אוף של פיצ'ס כשפיצ'ס בכבודה ובעצמה מתארחת בשיר

ואיך בדיוק זה קשור?

זה יכול להיות ריף אוף למיא או לפיצ'ס גם אם היא מתארחות שם.זה נשמע בערך כמו שירים מהאלבומים שלהן,רק ברמה הרבה יותר נמוכה.

2Dirrty4U

New member
וזה אפילו לא שיחזור

כי הן השתתפו בהפקת השירים האלו אז לגיטימי בהחלט שהשירים יהיו דומים לעבודות הקודמות שלהן.

ברור שזה כן.

זה לגיטמי שיהיו קצת נגיעות אבל ברגע שזה נשמע קופי כמו השירים שלהן רק ברמה הרבה הרבה הרבה יותר נמוכה,זה מעפן.

Music Man XD

New member
מחכה לזה! + עוד משהו להוסיף ../images/Emo13.gif

על פי דיווחים השיר הופק על ידי לא אחר מאשר Switch! מקווה שזה נכון. שניהם ביחד יכול להיות מדהים
יש לי הרגשה שזו הולכת להיות תקופה ענקית בשביל ביונסה.

אה אופס,יפיק את זה סוויץ לא דיפלו....

התבלבלתי בניהם כי שניהם ממיייז'ור לייזר ושניהם מאוד צמודים אחד לשני והרבה פעמים מפיקים ביחד לאמנים. הגיע הזמן שביונסה תעשה שירים עם בשר,שירים שמוציאים את הגרוביות שבה,לא שירים אנמיים,חלביים משעממים כמו האלבום הקודם. יש לה קול מדהים ואני בטוחה שעם ההפקות של סוויץ ייצא משהו משובח!

Music Man XD

New member
את זה אני חושב שסוויצ' הפיק,

אבל היו דיווחים שגם Diplo עבד איתה. זה יהיה קטלני! היא בחורה חכמה, היא יודעת מה הולך בחוץ, היא יודעת טוב מאוד שעוד הפקה מאוסה של מקס מרטין לא תעשה בשבילה כלום. מחכה לזה כל כך! (חסר לה שהיא מאכזבת!).

למעלה