שלום

flori2006

New member
../images/Emo24.gifשלום

שלום לכם, מידי פעם קוראת ונהנית מהאחוה והתמיכה בפורום שלכם. מבקשת לשתף אתכם בנאחס שהיה לי היום: אני גרושה 12 שנה בקשר סביר או טוב נניח עם האקס שלי. הנ"ל מחליף בנות זוג לעיתים תכופות וזה לא מזיז לי, נגמרה הטינה והלכה מזמן יחד עם האהבה למקום אחר. לעולם לא הייתי נוגעת בו ובודאי לא חוזרת אליו. היום התחבק מול עיני עם חברתו הצעירה ממני ב- 15 שנים. הרגשתי שמנה וזקנה ואני לא! הרגשתי מכוערת ואני לא! הרגשתי בודדה ואני לא, אין לי בן זוג כבר מספר שנים אך מעולם לא חשתי כל כך לא יוצלחית כמו היום מרגישה זיפת ועוד יותר מזה כועסת על עצמי, איך התעוררו בי רגשות כאלה, אחרי כל כך הרבה שנים. והיא מול עיני: " יש לו צעירה אז הוא ישאר תמיד צעיר" שתחנק, גבוהה מידי, חתיכה מידי וצעירה מידי!!!

ממתינה

New member
צורה לו ../images/Emo5.gif

מה הוא חושב שאם ילך עם צעירה יהיה צעיר = בולשיט אל תיקחי ללב שטויות סתם שטויות, ולא שווה יחס בכלל אם היה לו קצת כבוד לא היה מתנהג ובטח לא מול פרצופך, עזבי אותך מהקטע מיותר לך לחשוב על זה בכלל נותר לך רק לרחם על אדם אומלל ומסכן כזה , כי אם לא היה כזה דפוק לא היה צריך להיות במצבו הזה.

flori2006

New member
ממתינה תודה

צודקת, צורה לו, אינפנטיל. היינו בטקס סיום פרויקט של הבת שלנו, ואחר כך הזמין אותה לארוחה במסעדה עם החבר שלה. הילדה חזרה הביתה מצוברחת וכועסת:"איזה אבא יש לי...." ניסה לרדת על החבר שלה בנושא הדת. יש לה חבר מקסים, נשמה ענקית ועדינה. והחברה שלו נמרחה עליו עד כדי כך שהיא והחמוד שלה אמרו שהם לא רעבים ולא מרגישים טוב וחזרו הביתה.

ממתינה

New member
דביל רציני לדעתי לא שמת לב

לכך בעבר אולי כי לא רצית ועכשו את צריכה לשמוח שאין לך אינפנטיל כל היום מול העינים. אך יש לי שאלה ואני מרגישה לא נוח איתה כל כך, אך כתוצאה ממה שכתבת היא עלתה במוחי לפתע. - אז אני בת 32 נראת די צעירה בדרך כלל לא יוצאת עם בני יותר מ-36 השאלה היא : מה יקרה אם יום אחד אפגוש אדם שיראה לי מתאים והוא יהיה בן 44 או 45 האם אצטרך לחשוב שבטח יושבת לה שם איזו אחת מקסימה שחושבת שאני הדבר הכי דבילי שקרה ל"בעלה", האמת שממש נבהלת אני עכשו אפילו מהמחשבה. אשמח לשמוע את תגובתך ואת האחרים גם כמובן.

גורן44

New member
או ! על זה בדיוק רציתי לדבר איתך../images/Emo61.gif

אבל יש לי תנאי אחד ! והתנאי הוא - שהאמריקאים ! תראי - אפשר לעשות נסיון , ושכל באי הפורום ישפטו ! את 32 , אני 44, והאמריקאים ? רגע ! מה לעזאזל פה השאלה ? לא נראה לי שהבנתי . תמקדי ! ותכתבי בפעם הבאה:" ...אם אפגוש אדם מקסים,נהדר ונפלא שיראה לי מתאים....." כי ככה קצת קשה להבין. אה? סתם.. כי רציתי לדבר..

ממתינה

New member
היי לכולם

לפלורי אני עדיין מבינה את פגיעתך ולדעתי אינך צריכה להיפגע מחוסר הטקט כמו שאמר גורן, הקטע הוא של הכבוד וברור שהגרוש שלך לא למד לכבד, אבל זה מה יש כנראה. לגביי הגילאים אני יכולה לאמר לך גורן שמובן ממה שכתבת שאתה בן 44?
לגביי המקסים נהדר ונפלא אולי אתה נראה כך אך דבר זה אינו מעיד על כך, לא התכונתי לאף אחד ספציפית כמובן, הרעיון והשאלה שנשאלה נולדו בגלל הקשר בפורום עם אנשים שגילם כגילך וגם בגלל ההפרש שהוזכר במה שכתבה פלורי. אבל זה אחלה להחמיא לעצמך (בריא) ואם יש לך מה לאמר לי אתה כמובן מוזמן כרגיל, לא חושבת שהייתה לך בעיה עד עכשו לשאול להגיב ולאמר. לך שחף יקר, השאלה שלי הייתה די ברורה ואם נוח לך יותר תסתכל עליה כאילו נכתבה ללא השם שחף ובשמחה גם אחרים יכולים להגיב. כנראה שאינני ברורה מספיק ואם יש משהו ששוב לא מובן מדבריי אפשר לשאול אענה "ברור" יותר. ו
לכולכם.

ממתינה

New member
ניצת כל כך מרתקים אותי כאן

שאפילו לא הכנתי קפה וישר הגעתי מהעבודה "לעבוד " כאן, הילדים כמובן מחכים שאמא שלהם תפסיק "לשחק" כי הם רוצים גם.

flori2006

New member
ממתינה חמודה אין קשר

תמיד לכל אחד יש אקסית מיתולוגית או לא... ולהיפך. גם אם חברתו של הלשעבר שלי היתה בת 47 בגילי, והיתה נמרחת עליו מול עיני הייתי מרגישה פיכס. אבל מה? כאן היא גם חתיכה וצעירה...והמעשה נעשה בפרהסיה לנגד עיני ביתי ועוד הרבה בני גילה, חברים שלה. לעודדך - היה לי חבר משך 5 שנים. נוצר קשר נהדר ביני לבין אשתו לשעבר, נעשינו חברות בלב ובנפש. הכל אפשרי והכל קיים. מאחלת לך שתפגשי גם גבר נהדר וחם שבעברו אשה נעימה.

mika2

New member
מה הם עשו בפרהסיה ??

משהו לא בסדר איתי ??? הוא גרוש. היא גרושה. היא צעירה (אז מה). הם אוהבים. הם מתחבקים. ואפילו חס וחלילה- מתנשקים. הם עושים זאת בפרהסיה. אפילו מרגישים נוח עם הבת שלו. לא מתביישים באהבתם. מה לא בסדר ?????????????? האם אתם חושבים שמשהו פה לא בסדר ??? יש לי את כל הסימפטיה לפלורי, אני כל כך מבינה את הקנאה שהיא רגש מאד מאד קשה לשליטה. אבל האם הוא באמת לא בסדר ???? נכון - לפנייך - זה סתם כדי להרגיז, ומיותר. אבל אם הוא איתה בלעדייך ,אסור לו להפגין חיבה מול הבת שלו ? ומדוע ?? ואם הם גרים יחד והבת באה לסוף שבוע - אז אסור להם להראות את אהבתם ?? אנא - חוות דעתכם !

flori2006

New member
הוא עושה את זה כבר 12 שנים

וכל פעם עם אישה אחרת לפני הילדים. נישוקים וחיבוקים - לגיטימי. אבל....הבנאדם מאז שהתגרשנו התחתן פעמיים, נפרד שלוש פעמים והיו לו סטוצים למכביר. כל אישה ואני מדגישה -כ ל א י ש ה שהיה איתה ולו לחודש היה מתנשק ומתחבק איתה לפני הילדים. מלא טקט, הא? מאז היתה ביתי בת 6 היא ראתה אותו לפחות עם 10 נשים שונות עושה את אותו הדבר. ובחייך - טקס סיום בבית ספר, מלא הורים ובני משפחה, מה קרה אי אפשר להתמזמז אחר כך????? בפרט כשהבחורה גרה איתו. לא אכחיש שקינאתי, בפרט שלי אין בן זוג, אבל חוץ מהקנאה היה פה ובגדול כאב הפגיעה בבת המתוקה שלנו.

ממתינה

New member
אני לא מאמינה?!

במה בדיוק יש לך לקנא, שהיא נמצאת עם חלאת אדם כזה, נו באמת בחייך תתעוררי ותביני שזכית בפרס והוא שאת כבר לא עם דבר כזה. את צודקת זה ברור מכעיס מגעיל ולא לעניין כבר אמרתי זאת במילים אחרות אך זה מה יש ולך נשאר להתעלם ממנו, יש לי הרגשה שהוא כל כך קולט אותך שאת מקנא שעושה את זה בכונה.

רצית תשובה ממתינה...../images/Emo121.gif

בת 34 אני יצאתי ויוצאת גם עם בני 32 וגם בן 27 לא נלאה מלחזר כבר זמן רב יחד עם זאת קשרים משמעותיים , היו עם בן 42 ועם בן...... 48.... האמת? לא חשבתי אף פעם על האישה שהיתה לצידו הקשר איתו נוצר כשלא ידעתי אפילו בן כמה הוא.. הפריע לי הגיל, כשהסתכלתי קדימה, פחדתי מהזקנה (אם כי היום הוא פעיל הרבה יותר מבני גילי לעתים), פחדתי מהפער, אבל אף פעם לא חשבתי על האישה.. ידעתי שרגוע לי איתו שהוא מביא לי שלווה שהוא מביא לי חיוך וחום בלב לא יותר כשחושבת על זה עכשיו, האישה ההיא, היא לא פונקציה אך יחד עם זאת, יודעת שבוודאי לא הייתי מתריסה בפניה את אהבתנו הייתי מוצאת מקומות אחרים להפגין אותה, מבלי לפגוע ברגשותיה.

mika2

New member
לא שאלתי על האשה

על האשה זה ברור. כתבתי זאת במפורש. אבל מה לעשות מול הילדים ? זה בסדר שהם רואים את אמא שלהם/ או אבא שלהם מחבק, מתנשק עם בן זוגו ? שהוא/היא אוהבת ? ואני לא מדברת על סטוצים, או כל יום מישהו אחר אלא על קשר די משמעותי.

מיקה......../images/Emo121.gif

דעתי...והיא בתאוריה בלבד משום שבשנה הראשונה אחרי הפרידה, הילדים לא הכירו ולא שמעו על קשרים שהיו לי, גם לא על קשר של מספר חודשים. רק בחודשים האחרונים אני חשה בשלה לקשר משמעותי, והילדים בשלים להכיר קשר כזה... אבל...מאז....אין כזה....
יחד עם זאת, חושבת שזה בסדר שהילדים מעורבים וזה בסדר אם הם רואים את הוריהם מאושרים בקשר זוגיעם בני זוגם כמובן.....הכל במידה אסור לשכוח את התקווה התמידית שלהם, לחזרה של הוריהם לקן משפחתי אחד וחוץ מזה..שהילדים לא צריכים להיות חשופים כל כך לאנטימיות של הוריהם. אבל...חיבוק....נשיקה....אין טבעי מזה. כמובן...בקשר משמעותי מתמשך. חושבת... עניתי לשאלה?

ממתינה

New member
חופשיה צודקת בהחלט

החשוב הוא המינון הנכון בקשר הנכון, אחריי גירושין אי אפשר להתנשק או להתחבק בכל ניסיון מול עיניהם של הילדים, צריך לדעת איך לעשות זאת ומתי, לא צריך למהר גם ככה קשה להם עם "צל" חדש בבית, הייתי בקשר ומגורים עם אדם שאהבתי וגם ילדיי (פחות או יותר ) ולא נתתי לקשר שלנו להפריע לילדים, לא הסתובבנו עם חיבוקים לידם ונשיקות כל רגע, נכון היו חיבוקים עדינים ונשיקות בלחי מידי פעם אך לא בקביעות וממש לא כל הזמן לידם, לא בריא ולא מומלץ ובטח לא בגילאים קטנים. אני חושבת שהמינון שלי היה כל כך נכון, והקשר בכלל במעורבות של הילדים בו היה חלק ולו היה חלק איתם גם כמה שצריך ללא סיכונים מיותרים, היום אנו לא ביחד והילדים לא מנדנדים ולא שואלים או בוכים איפה הוא כי שידרתי להם בצורה הכי יפה ונכונה עם הסברים קלים מה היה וזהו.

למעלה