שלום

גורן44

New member
נדמה לי ששמעתי חצוצרות ?../images/Emo61.gif

נדמה לי ? יש קריאות קרב באויר ? חופשיה ברוח - אלמלא היית גאת את , וואללה , לא הייתי שותק. ברוח הזמנים , יש בי מצב רוח קרבי...

מזלך שלא הכרזת על קרב....../images/Emo121.gif

לא ראית שמייד הוצאתי את באי הפורום מן ההכללה??? ידעתי שתבוא אתה....והציניות שלך....ותרדוף אחרי עם המחבת... ככה זה חברים???? חוץ מזה,,,,חשבתי שדאגתי לכך שלא יהיה לך מצב רוח קרבי... מה קרה??

גורן44

New member
לא רבים בלילה ../images/Emo61.gif

בשעה כזאת ??? 3 בבקר ? לריב ? השתגעת ? לילה זה זמן פיוס...... והנה נרגעתי. שוב אני, פשוט, הייתה קליפה עבה :) שהורדתי היום.

זהירות עם הקליפות....../images/Emo121.gif

שלא תגיע בסוף לפנים רךךךךךך שנוכל לנעוץ בו אנו הנשים את חיצינו....

גורן44

New member
לא חשבתי על זה....אבל...../images/Emo61.gif

האם לא זה מה שהייתן בעצם כל כך רוצות שאנו,הגברים נהיה ?,, הצד הנשי של הגברים ?

גורן44

New member
תשובה לדדוקציה שלך - ../images/Emo61.gif

כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כןכ,ן,כן,כן,כן,כן,כן,כן. זה ברור ? כי אם לא אז - כן !

אקדמאית

New member
מבינה אותך מכל ליבי

גם לאקס שלי יש בחורה צעירה ממנו ב-13 שנה וגם לי זה די קשה ואף דיברתי על זה בפורום השכן. ואני אפילו עוד לא ראיתי אותה - רק שמעתי עליה ושמעתי את קולה. זה לא יעזור כלום - אנחנו נהיה תמיד בתחרות איתו ועם הבחורות שאיתו. אתמול הלכנו לערב בבית ספר של הילדים ואמרתי לעצמי - איזה מזל שזה נגמר - אין לי אליו כלום: הוא לא מושך אותי, אני לא מתגעגעת אליו והוא אפילו מעצבן אותי. אבל...אני רק חושבת על הצעירה שיושבת בבית ומחכה לו ועל זה שלי מחכים רק ארבעה קירות...אז אני כבר לא נרדמת בלילה. אז אם צרת רבים זו חצי נחמה - אז עדיף חצי נחמה מכלום. אני מוסיפה לזה את מלוא השתתפותי והבנתי בענין. והאמת - חושבת שהמרפא לזה יבוא אולי אם יהיה לנו מישהו...

flori2006

New member
אקדמאית../images/Emo140.gif

גם הקריירה שלו נסקה פלאים מאז שהתגרשנו, למרות שהוא מומחה במכירת קרח לאסקימואים, הרי שתמיד נולד פתי חדש שמאמין לו וה"מוצלח" חוגג, ואני שוב ההתמודדות הכלכלית הקשה והקשיים האישיים. לכי מפה קנאה חשוכה

פלורי עם סיפור כזה אני חייבת

לקבל אותך ב
ל
תנו החם. שבי רגע יקירה תתרוחי וקחי כוס
,אגב אם בא לך גם להדליק
מותר. אפשר להבין את התחושה שלך שהרי בכל זאת
ה שצעירה ב 15 שנה אינה נראת כמונו במראה ובכל זאת תגידי לי,נראה לך שמלבד הנעורים היא יכולה לעלות עלייך בנסיון חיים ובעוד הרבה תחומים. הרי כבר מזמן נאמר אישה כמו יין משתבחת עם הזמן אז אל תעסיקי את מוחך במחשבות מיותרות,זקפי ראש בגאווה ויאללה תצטרפי אלינו בפורום לחגיגה. ולסיום קבלי גם

flori2006

New member
../images/Emo39.gif לך ניצת יקרה

כבר אני מרגישה נפלא ומה יותר טוב ממילה טובה אנשים שאיכפת להם הנמצאים יחד באותה סירה

נהדר אני כל כך שמחה

ועכשיו יכולה ללכת לי בשקט למיטה לישון באלכסון חבוקה עם כריתי האהובה ואת בינתיים מוזמנת לשוטט לך בביתך החדש לבדוק את החדרים ואם יש לך מה להוסיף נשמח לקום בבוקר ולמצוא הגיגים,סיפורים ותגובות חדשות. חוצמזה יש לנו גם את ה
ים שערים בלילות חוזרים צמאים ורעבים,ומחפשים דבר מה לנשנש לפני השינה. לילה טוב פרח

צר לי לשמוע על הצורה שהדבר פגע...

בך, אך בואי נהיה ראליסטים. גבר זקוק לנשים כמו לאויר, ומה נכון הוא המשקל של 10-15 שנה הפרש בין שני הזוג. היום בהיותי גרוש אני מביט לאחור ושואל את עצמי לאן מיהרתי? מה בער לי להתחתן, שוב גם אני היום נמצא עם אישה הרבה יותר צעירה ממני, הרבה יותר סקסית מגרושתי, והרבה יותר מתפנקת. שורה התחתונה. אנשים שמתחתנים רק פעם אחד בחיים עושים זאת משני סיבות בלבד: 1. חוסר יכולת כלכלית לחזור על זה יותר מפעם. 2. אהבת אמת (בואו נודה שזה די נדיר בימינו, כולנו הפכנו לאגואיסטים בלתי נסבלים). נ.ב. היום אני עבר דירה אז נתראה מתי שהוא. סגול בלילה.

גורן44

New member
סגולי, אתה מפתיע !../images/Emo61.gif

יגידו מה שיגידו (הקנאיות - בד"כ ) שאני תמיד מסכים איתך , או עדיף - בד"כ,אבל גם הפעם אני בראש אחד איתך. סעיף 1 - ממש נכון, כל מי שיכול כלכלית - מעז (טוב, כמעט כל). סעיף 2 - עובדים על זה. ולמה שוב אין אוכל במקרר הגדול שלי ? עד מתי ? התרגלתי שיש אוכל,ופתאום - אם לא מכינים - אז אין . רק קליפות של בצל פה ושם. שניצת תנקה, מ´כפת לי.

ניצת ,ניצת קולזמן ניצת ../images/Emo123.gif

לא ראית ת´אוכל במקרר? פויה שכמותך ואגב לפי התורנות השבוע אתה מנקה שכחת?

אז מה שאתם אומרים בעצם

סגולי וגורן זה ש....... בעצם הכל מתחיל ונגמר בסקס חוץ ממנו שומדבר לא חשוב? תהיי יפה ותמצ---שתקי? ניצת שמהרהרת בקול

גורן44

New member
ממש לא !../images/Emo61.gif

איך הגעת למסקנה הזאת ? איפה זה כתוב ? אפילו לא בין השורות. ממש לא,וסליחה אם נוצר הרושם (המוטעה) הזה.

למעלה