שלום

אממממממ

בין השורות כתוב בברור - סגולי דיבר על תאוות הגבר לנשים כמו אויר לנשימה האישה שאיתו הרבה יותר סקסית וצעירה (והרי גם היא תתבגר
) אהבת אמת - מקו הרי כולנו הופכים אגואיסיטים הווה אומר 1 + 2 + 3 = המסקנה המתבקשת. עכשיו דבר אחד צריך להיות ברור,איני מבקרת או באה בטרוניה רק מהרהרת בקול,
רוצה להבין פעם אחת איך פועל הראש הגברי שהרי כבר מזמן ידוע וברור שאנו חושבים בדרכים שונות (נגה ומאדים לא?) אז יאללה תסביר,תן איזה טיפ (בשבל מה יש חברים?
)

אה ועוד משו

שיהיה ברור אני בעדכם לא נגדכם אבל... זה שאני בעדך עדיין לא אומר שאני נגדי
ניצת שחולה עליכם אבל... מסוגלת להסתדר גם בלי

גורן44

New member
אז ככה -../images/Emo61.gif

א.תאוות הגבר לנשים כמו אויר לנשימה - נכון גם להיפך.ואל תספרו סיפורים. ב.האישה שאיתו הרבה יותר סקסית וצעירה - תראי לי את האישה שלא הייתה מעדיפה בחור צעיר טרי ורענן על הכרסתן הקרח שלצידה (טוב,לא כולם..)ג.כולנו הופכים אגואיסיטים - בבסיסנו כולנו כאלה,אין מה לעשות - גברים ונשים כאחד. אז - במה אנו שונים ? מה שלי ,אישית, נראה הוא - שאתן "חופרות" הרבה יותר עמוק מאיתנו במורכבות היחסים שבינו לבינה ולכן נפגעות יותר.אנחנו לוקחים את הדברים קצת יותר EASY , שוב - לא כולם. ונכון שרוב הגברים , שאני הכרתי ומכיר, מחפשים מסביב,כדי להתאורר, "לאכול בחוץ", אבל הם לא עושים את זה במסעדה ,אלא עם "אוכלות בחוץ", אז בבקשה.... אולי אתן מחפשות פחות, אבל משתפות פעולה אחד לאחד, מי שרוצה,כמובן , לא כולן, לא ולא, שלא תבינו לא נכון.וגם הגברים לא כולם. לדוגמה - אני.

היי אתה ../images/Emo123.gif ?

תחזור ותקרא - לרגע לא התחסדתי רק שבעניין התאווה עדיין איני מסכימה, עבורנו (עבורי) זה אינו אויר לנשימה אבל היא בהחלט קיימת! אני, אני ,אני,לא מעדיפה בחור צעיר שלא יודע כלום מהחיים שלו,ובהחלט מעדיפה גבר בוגר (לא חייב להיות כרסתן ו...קרחת זה סקסי
) שיודע קצת יותר בכל התחומים. ומי בכלל דיבר על לאכול בחוץ? היי,פגעתי בנקודה רגישה?

גורן44

New member
לחיי הסקס !../images/Emo61.gif

טוב, אל תתלהבו , זה רק בכותרת כדי שתפתחו מהר ותקראו, יעני -תעלול פרסומת. למעשה ,הסקס אינו צורך קיומי,אבל טוב(מאד) שיש והתאווה - יחד איתו. כל אחד יבחר את מי שרוצה,מבוגר או צעיר,ולהפתעתי - גם את מעדיפה בוגרים (מנטאלית, אני מקווה) ,מה שנטען פה לא אחת כגחמה גברית שלוחת רסן. עזבי כרסתן או קרח (או שניהם יחד), זה עניין של טעם אישי. על ה"אוכל בחוץ" אני דיברתי , כי נחטא לאמת אם לא נתייחס לכך בכלל, זה קיים,וזה היה קיים ולנצח יהיה. ולאכול בחוץ יצאו תמיד בזוגות, כך שאין פה מין שאוכל יותר או פחות. אם פגעת בנקודה רגישה ? מ´פתום, מ´תחושבת שכל דבר שאני מתייחס אליו ניסיתי ? (היה לי עניין עם שחף ? :), היה לי סיפור בשלישיה ? :) ), האמת - לעולם לא תדעו !. :) :) :)

שחף 1

New member
גורן../images/Emo163.gif

אדון גורן היקר אני רואה שבזמן האחרון אני יותר מדי בראש שלך אני לא יודע אם יש לך נטיות לגברים אבללי אין נטיות לגברים אז בבקשה

ממתינה

New member
תודה לאל ../images/Emo122.gif

כבר חשבתי לרגע שפיספסתי את החתן חחחחחחחחחחחחחחחח

ממתינה

New member
אמורה לצחוק ?../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אצלי הכל מבחירה, גם ילדי מבחירה

גורן44

New member
כן, סתם בקלילות ...../images/Emo61.gif

עשיתי שימוש בכינוי שלך,, הוא פשוט כל כך נכון, שלפעמים מתבקש לעשות בו שימושים ציניים, הכל בהומור, עם חיבוקים כרגיל..

גורן44

New member
שחף - תירגע.../images/Emo8.gif

לשלוח לך רזומה שלי ? בדיחה, אחוי,,, בדיחה.. שאני אוותר על המין היפה? תגיד ,, נראה לך ?

אורלי41

New member
סקס אינו צורך קיומי?../images/Emo68.gif

קודם כל אתם הגזמתם לגמרי.......
כמה אתם כותבים.......ערב אחד לא הייתי ואני לא עומדת בקצב.......הכנתי קנקן של קפה כדי שיספיק לי עד שאקרא את הכלללללללללל הרכבתי אפילו
כדי לא לעייף את עיני היפות
. בקיצור לעניינו....גורן...... הסקס אינו צורך קיומי אצל הגברים???? הצחקתני.....לפעמים גם אצל חלק מהנשים אבל אצלכם??????? שיבוא זה שיגיד שאצלו יכולה להיות גם תקופת יובש...... אסיר בפניו את הכובע ואגיש לו.....
ולתפארת מדינת ישראל

גורן44

New member
לא חושף את עצמי ../images/Emo61.gif

אבל הפעם הגזמת ! ולכן הפעם כן אחשוף (מ´כפת לי ,לא מכירים אותי ). יש יש ויש , לפחות אחד שלא עומד בקטגורניות שלך. ולא אכנס לסיבות.אבל כן. את תקני בבקשה את השקפת עולמך,, ידעתי שיהיה צורך פה ושם לתקן עיוותים שנוצרים בקרב קהלים כאלו ואחרים.הנה זה קורה. תסירי את הכובע, מיידלה...ותכיני את הכתר. גם אנחנו בני אדם.וקורה שגם אנחנו מתנזרים, זו לא המצאה שלכן. ואם עד היום ידעת רק גברים מהסוג האחר, חפשי בציציותייך. תודה ויום טוב ! #$%^&*@#$%&*@#$^&*)

ממתינה

New member
צורך

כל דבר שאנו מחליטים שנחוץ לנו אנו טוענים שהוא צורך לא? אם נחליט שלמרות מצבנו הכלכלי הקשה אנו רוצים לנסוע לטיול סביב העולם אז נאמר "אנחנו חייבים לנסוע להתאוורר אחרת לא נסרוד", הצורך נקבע ע"י האדם עצמו כשמדובר בדברים שהם לא לקיום הגוף והנפש, נכון שצורך קיום יחסים בריא מאוד ואף נחוץ, כדיי להרגיש טוב להרגיש רצויים ,נאהבים ומתפנקים וברור שגם לגוף יש את הרצונות שלו, אך מי אמר שאין נשים וגברים שלא מתנזרים לתקופות, לדעתי האישית עדיף לא לעשות את זה סתם בשביל לעשות אלא לעשות עם מי שטוב לעשות ואדם קבוע, יש מחקרים וסקרים ולא יודעת מה בנושא המוכיחים כמה פסול לעשות סקס לשמו מאשר להגדיר את הסקס במילה הנכונה שנקראת במקרה א ה ב ה !

אורלי41

New member
אמאלה מיששההו כועס עלי../images/Emo7.gif../images/Emo166.gif

אל תיקח את זה כל כך כבד........ הנה אשמח אותך..
ולתפארת מדינת ישראל

ממתינה

New member
חחחחח../images/Emo6.gifאחלה חג שמח../images/Emo166.gif

עכשו חזרתי והיה ממש כיף עם הילדים והחברים, היה קצת פחד מהפיגועים אך בכל זאת היה כיף לראות את הילדים מתלהבים שוב מהזיקוקים. חג שמח ויום עצמאות שמח וגם יום הולדת שמח ליערית

שרי הני

New member
ומתי טקס הה../images/Emo47.gifה ?

צריך לקנות שמלה חדשה?
אכן התנזרות אינה נחלת המין הנשי בלבד, אלא נחלת חלק מהמין האנושי שכולל כידוע גם גברים. זו הבחירה האישית של כל אחד ואחת. שיהיה.

וכל השרשור בגלל "שלום" לפרחית בת

2005? הכתר,ההכתרה, הגברים שחושבים ומחפשים רק סקס, והנשים השוות להן, כי הרי ב 2002 כבר יש כזה בישראל, והאקס של ההיא ושל האחרת, עם צעירה ויפה, ואפילו גרה איתו? מה קרה? פלורי 2006, חג שמח ותהני מעצמאותך, קודם כל. גורן 44, האם הבנתי כי מעולם לא התגרשת, או שמעולם לא התחתנת, אך היו לך כבר "תקריות אש" עם "יורים בחוץ"? אתה נהנה? קורה לזה חופשיות? שתיהנה. לכל הליידיס, חג שמח! ולכל הלורדס - אותו הדבר:חג שמח. ובתשובה לשלום של פלורי- קורה לפעמים, שאדם מתחלק על בננה. אל תעשי זאת ליומיומי. כונתי לפרפרזה שלי על האמירה שתמיד הנשים ואת בפרט, בתחרות עם האקסית שלו. מצטער- אך לא הייתי רוצה להכיר או להיות חבר/מכר של מסכנה כזו - שמצד אחד לא יכולה היתה לחיות עם האקס שלה כשהיו יחד- ולכן נפרדו, אך מצד שני היא מה זה- מיוחמת? כשרואה אותו מתנשק עם צעירה לעיני הצאצא! והתחרות, הקינאה הזו? מי יסכים לחיות עם אישה כזו? - צדקת, רק גבר כמו האקס שלך, שיחפש "להשתמש בקונדום ולזרוק" אותך עם הקונדום!לפעמים, לימדה אותי אישה גרושה ששלוש שנים מבוגרת ממני(כשהייתי רווק צעיר והיו לה 3 ילדים שקראו לי "הדוד..." וזה החמיאמאוד)- כשאנו חושבים יותר מדי על ממה להימנע מלעשות, אנו נמשכים לעשות דווקא זאת, כי אין בראשנו שום דבר אחר. מוזר, אך בדיעבד, כל מה שהצעירות שהיו לי עד אז, היו צריכות לעבור אצלה אוניברסיטה כדי להפוך לנשים. חבל שהייתי רק זמני אצלה(לבחירתה, כי הנשים הן למעשה אלו שבוחרות). ולכולכם ולכן בפרט, אתן דוגמא חיה - מהחיים. יש לי בן דוד. כשהשתחרר מצה"ל עם בלורית, הלך לעבוד באותה חברה בה עבד אביו כפועל בניין- ברזלן, במשך כ30 שנה-בהפסקות. הבעלים, ידיד של אביב מהפרטיזנים,והגפירם, הציב אותו כשוליה למנופאי הבניין. אחר - הפך למנופאי כשכנה הקבלן את אוניברסיטת חיפה. לימים שינה הבחור רצונו, הסב מקצוע למלגזן שכיר ואחרי שנתיים נישא ונולדו להם בן ובת. לימים התגרש(ריב גדול היה והמון שטיפת מוח לילדים מאשתו/גרושתו). שנתיים הילדים לא רצו לראותו ושילם מזונות בזמן. יום אחד - התעשת ועשה מעשה, וילדיו החלו לבקרו בדירה השכורה. עברו שנים והילדים בגרו. עם אמם לא מצאו שפה משותפת כי היא כל הזמן הגבילה אותם וסגרה עליהם, ותמיד תמיד- הצררכים שלה קדמו לשלהם, וכמובן אף פעם לא היה כסף לילדים "כי אביכם משלם מעט מאוד מזונות וזה בקושי מספיק לי בשביל אוכל". שלא תנהגנה כמוה, נשים, גם אלו שמטיילות בפורום. אצל בן דודי ילדיו קיבלו כל שביקשו, גם אהבה, וכן חופש להיות אחראים למעשיהם ומחדליהם. הילדים רצו ש"יתארגן קצת. הכיר אישה שבנפרד, עם 3 ילדים ואסף אותם לביתו. ילדיו שלו- לא קינאו באשה החדשה- אלא קינאו תחילה בילדים שלה, מחשש של "יקחו להם האבא". ומנגד בעלה של האותה אישה שבן דודי אסף היה מפגר במזונות וסירב לקבל הילדים לביקור אצלו, רק מחוץ לבית. בן דודי שיכנע אז את 2 ילדיו - לבוא ולישון יחד עם ה3 של חברתו -אצלו בדירה השכורה,3 לילות בשבוע. כך עשו, ונתחברו לילדים של חברתו. יחד הפך בן דודי - ל"משפחה של 5 ילדים, וכך במשך כ6 שנים. לפתע, החברה שלו החליטה וחזרה לבעלה! ומה את חושבת על הילדים, פלורי? הילדים החליטו שעדיף להם הבית והחופשיות אצל בן דודי - והיו יושנים אצלו 5 ימים בשבוע, לילה אחד יותר מילדיו שלו.בן דודי בינתיים הסב מקצוע לעובד התקנת רשת חשמל בחב´ החשמל, הצליח שם והתקדם. עברו שנים. בנו כיום לומד שנה שלישית ב ucla ,עובד גם אצל אחי(בעל עסקים מבברלי הילס כבר 15 שנה)ובתו נשואה עם תינוק במושב. הבן של החברה שעזבה אותו, הגדול סיים אוניברסיטה העברית בתמיכתו, ושני הילדים האחרים גם מסודרים וחיים באושר. ובן דודי, מאז שחברתו עזבה? הוא התקדם למח´ ההדרכה בחב´ החשמל, וכיום הוא מנהל הבי"ס של חברת החשמל, גר בדירת הוריו במושב במרכז, וכמובן כבר 6 שנים עם גרושה שיש לה 3 ילדים"ממקודם" ושני ילדים משותפים. נכון, לא כל אחד מתחיל כעוזר מנופאי בבניין ומגיע לנהל בי"ס מקצועי לבוגרים. לא כל אחד חי כך. זה יוצא דופן. אך לדעתי האישית, עדיף לצאת דופן בצורה כזאת, מאשר בצורה שלך. התחרות באישה צעירה ויפה- רק בגלל ששהאקס שלך מנשק אותה בפני הילד/ה, אינה בדיוק התרופה שתביא אותך ליהנות מחיבוקו של גבר כלשהו. אל תבזבזי עליה את זמנך ומחשבה. עוד תגיעי לא עלינו - למצב שיחשבו שאת "מדברת כך כדי להסתיר שנדלקת עליה דווקא". כן מישהי אמרה כאו כי גברים חושבים רק סקס. לא מתאמצים גברים - להתקשר עם לסבית, ונקרא לדבר בשם. אל תקנאי להבא באקס שלך- עדיף לתפוס לך חיים משלך. ויש צורך שעד שצגיעי לכך - תתרכזי בדרך יותר נכונה להסב עוד אושר ושמחה לילד/ה שלך. וכאדם שלפעמים נדמה לו שהוא גבר(בגלל המכנסיים?)- מה הקטע הזה- לחשוב מה טוב לילד/ה , מבלי לשתף אותו? גם לבני 5-7 יש חיים שלהם, ורצונות עם תחושות. השאלה היא אם כהורה - את מדריכה אותו או מכוונת את ההתפתחות שלו להיות מציאותית אך ביחד עם זאת להתבגר לנער, לבחור צעיר ואחר כך לאדם טוב - ובכל הדרך הזאת, לאפשר לו להמשיךולהיות הילד שלך. עושים זאת- באהבה. בדיוק ההיפך מקינאה. ההיפך מהצורך התמידי להתחרות עם אחרת, לר[א מוכרת, זרה ונוכריה אך חיצונית עולה עלייך לדעתך. פלורי, החיים ממשיכים. הילדים יגדלו. ורם לא תתבגרי בעצמך, יגיע היום שהילד שלך יהיה בוגר בנפשו ויחוש כאביך. PLEASE get a HAPPY life - find love today ובברכת אהבה ועצמאות היום לכולכם אסיים. האבא של הילד הכי טוב בעולם- ויש לי שניים כאלו.

למעלה