וכל השרשור בגלל "שלום" לפרחית בת
2005? הכתר,ההכתרה, הגברים שחושבים ומחפשים רק סקס, והנשים השוות להן, כי הרי ב 2002 כבר יש כזה בישראל, והאקס של ההיא ושל האחרת, עם צעירה ויפה, ואפילו גרה איתו? מה קרה? פלורי 2006, חג שמח ותהני מעצמאותך, קודם כל. גורן 44, האם הבנתי כי מעולם לא התגרשת, או שמעולם לא התחתנת, אך היו לך כבר "תקריות אש" עם "יורים בחוץ"? אתה נהנה? קורה לזה חופשיות? שתיהנה. לכל הליידיס, חג שמח! ולכל הלורדס - אותו הדבר:חג שמח. ובתשובה לשלום של פלורי- קורה לפעמים, שאדם מתחלק על בננה. אל תעשי זאת ליומיומי. כונתי לפרפרזה שלי על האמירה שתמיד הנשים ואת בפרט, בתחרות עם האקסית שלו. מצטער- אך לא הייתי רוצה להכיר או להיות חבר/מכר של מסכנה כזו - שמצד אחד לא יכולה היתה לחיות עם האקס שלה כשהיו יחד- ולכן נפרדו, אך מצד שני היא מה זה- מיוחמת? כשרואה אותו מתנשק עם צעירה לעיני הצאצא! והתחרות, הקינאה הזו? מי יסכים לחיות עם אישה כזו? - צדקת, רק גבר כמו האקס שלך, שיחפש "להשתמש בקונדום ולזרוק" אותך עם הקונדום!לפעמים, לימדה אותי אישה גרושה ששלוש שנים מבוגרת ממני(כשהייתי רווק צעיר והיו לה 3 ילדים שקראו לי "הדוד..." וזה החמיאמאוד)- כשאנו חושבים יותר מדי על ממה להימנע מלעשות, אנו נמשכים לעשות דווקא זאת, כי אין בראשנו שום דבר אחר. מוזר, אך בדיעבד, כל מה שהצעירות שהיו לי עד אז, היו צריכות לעבור אצלה אוניברסיטה כדי להפוך לנשים. חבל שהייתי רק זמני אצלה(לבחירתה, כי הנשים הן למעשה אלו שבוחרות). ולכולכם ולכן בפרט, אתן דוגמא חיה - מהחיים. יש לי בן דוד. כשהשתחרר מצה"ל עם בלורית, הלך לעבוד באותה חברה בה עבד אביו כפועל בניין- ברזלן, במשך כ30 שנה-בהפסקות. הבעלים, ידיד של אביב מהפרטיזנים,והגפירם, הציב אותו כשוליה למנופאי הבניין. אחר - הפך למנופאי כשכנה הקבלן את אוניברסיטת חיפה. לימים שינה הבחור רצונו, הסב מקצוע למלגזן שכיר ואחרי שנתיים נישא ונולדו להם בן ובת. לימים התגרש(ריב גדול היה והמון שטיפת מוח לילדים מאשתו/גרושתו). שנתיים הילדים לא רצו לראותו ושילם מזונות בזמן. יום אחד - התעשת ועשה מעשה, וילדיו החלו לבקרו בדירה השכורה. עברו שנים והילדים בגרו. עם אמם לא מצאו שפה משותפת כי היא כל הזמן הגבילה אותם וסגרה עליהם, ותמיד תמיד- הצררכים שלה קדמו לשלהם, וכמובן אף פעם לא היה כסף לילדים "כי אביכם משלם מעט מאוד מזונות וזה בקושי מספיק לי בשביל אוכל". שלא תנהגנה כמוה, נשים, גם אלו שמטיילות בפורום. אצל בן דודי ילדיו קיבלו כל שביקשו, גם אהבה, וכן חופש להיות אחראים למעשיהם ומחדליהם. הילדים רצו ש"יתארגן קצת. הכיר אישה שבנפרד, עם 3 ילדים ואסף אותם לביתו. ילדיו שלו- לא קינאו באשה החדשה- אלא קינאו תחילה בילדים שלה, מחשש של "יקחו להם האבא". ומנגד בעלה של האותה אישה שבן דודי אסף היה מפגר במזונות וסירב לקבל הילדים לביקור אצלו, רק מחוץ לבית. בן דודי שיכנע אז את 2 ילדיו - לבוא ולישון יחד עם ה3 של חברתו -אצלו בדירה השכורה,3 לילות בשבוע. כך עשו, ונתחברו לילדים של חברתו. יחד הפך בן דודי - ל"משפחה של 5 ילדים, וכך במשך כ6 שנים. לפתע, החברה שלו החליטה וחזרה לבעלה! ומה את חושבת על הילדים, פלורי? הילדים החליטו שעדיף להם הבית והחופשיות אצל בן דודי - והיו יושנים אצלו 5 ימים בשבוע, לילה אחד יותר מילדיו שלו.בן דודי בינתיים הסב מקצוע לעובד התקנת רשת חשמל בחב´ החשמל, הצליח שם והתקדם. עברו שנים. בנו כיום לומד שנה שלישית ב ucla ,עובד גם אצל אחי(בעל עסקים מבברלי הילס כבר 15 שנה)ובתו נשואה עם תינוק במושב. הבן של החברה שעזבה אותו, הגדול סיים אוניברסיטה העברית בתמיכתו, ושני הילדים האחרים גם מסודרים וחיים באושר. ובן דודי, מאז שחברתו עזבה? הוא התקדם למח´ ההדרכה בחב´ החשמל, וכיום הוא מנהל הבי"ס של חברת החשמל, גר בדירת הוריו במושב במרכז, וכמובן כבר 6 שנים עם גרושה שיש לה 3 ילדים"ממקודם" ושני ילדים משותפים. נכון, לא כל אחד מתחיל כעוזר מנופאי בבניין ומגיע לנהל בי"ס מקצועי לבוגרים. לא כל אחד חי כך. זה יוצא דופן. אך לדעתי האישית, עדיף לצאת דופן בצורה כזאת, מאשר בצורה שלך. התחרות באישה צעירה ויפה- רק בגלל ששהאקס שלך מנשק אותה בפני הילד/ה, אינה בדיוק התרופה שתביא אותך ליהנות מחיבוקו של גבר כלשהו. אל תבזבזי עליה את זמנך ומחשבה. עוד תגיעי לא עלינו - למצב שיחשבו שאת "מדברת כך כדי להסתיר שנדלקת עליה דווקא". כן מישהי אמרה כאו כי גברים חושבים רק סקס. לא מתאמצים גברים - להתקשר עם לסבית, ונקרא לדבר בשם. אל תקנאי להבא באקס שלך- עדיף לתפוס לך חיים משלך. ויש צורך שעד שצגיעי לכך - תתרכזי בדרך יותר נכונה להסב עוד אושר ושמחה לילד/ה שלך. וכאדם שלפעמים נדמה לו שהוא גבר(בגלל המכנסיים?)- מה הקטע הזה- לחשוב מה טוב לילד/ה , מבלי לשתף אותו? גם לבני 5-7 יש חיים שלהם, ורצונות עם תחושות. השאלה היא אם כהורה - את מדריכה אותו או מכוונת את ההתפתחות שלו להיות מציאותית אך ביחד עם זאת להתבגר לנער, לבחור צעיר ואחר כך לאדם טוב - ובכל הדרך הזאת, לאפשר לו להמשיךולהיות הילד שלך. עושים זאת- באהבה. בדיוק ההיפך מקינאה. ההיפך מהצורך התמידי להתחרות עם אחרת, לר[א מוכרת, זרה ונוכריה אך חיצונית עולה עלייך לדעתך. פלורי, החיים ממשיכים. הילדים יגדלו. ורם לא תתבגרי בעצמך, יגיע היום שהילד שלך יהיה בוגר בנפשו ויחוש כאביך. PLEASE get a HAPPY life - find love today ובברכת אהבה ועצמאות היום לכולכם אסיים. האבא של הילד הכי טוב בעולם- ויש לי שניים כאלו.