שלום

flori2006

New member
../images/Emo35.gifגארפ - סליחה../images/Emo35.gifלמה מתעצבן

קודם כל תודה על המחמאה, מזמן לא קראו לי פרחית
. מה ההתיפיפות הזאת? אתה לא מכיר את הרגש הנקרא "קנאה" או שאתה מתביש כמאצ´ו מצוי להודות שגם אולי לך יש את זה? באיזה צורה אני חיה יקירי? ומה בדיוק חטאי הכבד? תודה לך על שאתה מראה לי את הדרך איך לנהוג, להסב אושר לילדי..שאותם גידלתי לבד וללא איכפתיות ושיתוף מהאקס שלי. הוא לא ראה אותם עוד כשהיו זאטוטים משך שנתיים כי היה עסוק ברומן לוהט עם אישה אחרת. טוב שאתה מלמד אותי מהי אהבה... אני ממש ממש בורה בתחום. מה בדיוק גרם לזעמך לפרוץ? הכנות? ובן דודך מה הוא מיצג? את העולם הגברי? יום רגוע לך ממני פלורי שאוהבת גברים, אבל רק את הטובים והישרים שבהם.

flori2006

New member
../images/Emo3.gifועוד משהו בשבילך גארפ

דילגתי על עוד שתי "מחמאות" שחילקת לי - "מיוחמת" ו"מסכנה", מודה לך על התארים שהענקת לי. דרך אגב, נהניתי ועדין נהנית מחיבוקם של גברים, אך לא כאלה שיזרקו אותי יחד עם הקונדום. הבחירות שלי כיום טובות ובאות מתוך בשלות והבנה. ואתה? גבר מלא ידע כרימון? אולי "תלמד" אותי איך להסב אושר לילדי? אם גידלת את הילד הכי טוב בעולם אז בודאי שאתה מושלם!!!!!

שחף 1

New member
פלורי../images/Emo127.gif

פלורי קודם
שהצלחת להבין את גראפ ועל זה מגיע לך כל הכבוד ולא חשוב מה אומר חשוב מי אומר

שחף 1

New member
אורלי../images/Emo24.gif

חג שמח למה את חושבת שכל הגברים הסקס הוא צורך קיומי
לדוגמא אני כבר חודשיים מתנזר אז
לא להכליל כמו שיש נשים שאצלם הסקס הוא צורך קיומי וכבר נתקלתי באחת כזאת

אורלי41

New member
אלפי סליחות ../images/Emo24.gif

א. מצטערת אם עשיתי הכללה... ב. שמחה לשמוע שיש אנשים שעדיין השכל העליון גובר אצלם על השכל האחר...
מקווה שישבנו את פליטת הפה שלי..... ולתפארת מדינת ישראל

גורן44

New member
אין מספיק דם. ../images/Emo61.gif

אומרים שאלוהים לא נתן מספיק דם לגברים, כאשר הדם יורד למה-שמו לצורך סקס,לא נשאר מספיק בשביל המוח. זה למה אנחנו "סתומים" בשעת מעשה .. ולבנות שבינינו - זו הסיבה בגללה "הבטחות" הניתנות תוך כדי חוואו-ושואוו - לא להאמין להן. ואל תקחו הכל ברצינות... :)

אורלי41

New member
גורן גאה בך...../images/Emo25.gif

סוף סוף יש כאן גבר שיש לו ....... להגיד את האמת....... כשגבר אומר את זה לא יתקיפו אותו הגברים האחרים ולא יתנו לו איזה
בין העיניים... או למטה מזה... כשאשה אומרת בדיוק את אותם הדברים ישר קם, קופץ גבוה גבוה כי דרכו לו היבלת או במקום רגיש אחר..... אוהבת אותך.....
אל דאגה......לא אאנוס אותך לא להבהל...
ולתפארת מדינת ישראל

*יערית

New member
מוזר ..אך אני הכרתי

אדם כזה בחיי..אומנם חולה סקס בטירוף אך לא בכל מחיר.....ואני תוהה האם זה השתנה אצלו, אך אני לא יכולה לדעת..אין לנו קשר יותר. לדעת קצת הכללת אבל אני מכירה נשים חולניות ביותר(כל אחד קורא לילד בשמו) שבלי סקס אין מטורפות,עצבניות וכו´...מוקצן לא? כבר הסברנו כאן בפורום שיש דרכים אחרות להנות
יערית.

ממתינה

New member
לכל מחלה יש תרופה

לדעתי אין שדבר כזה חולה או חולת סקס, פשוט הם לא מסופקים נכון. ונכון גם יש נשים שרוצות יותר ושהגבר לא רוצה כל כך מה לעשות גם זה יש, אבל אני חושבת שזה אחלה שיש גברים שלא עושים את זה סתם ובלי שום מחשבה תחילה, אני גם חושבת שיש הרבה גברים כאלה הריי מה יעשו כל אלה שאין להם חברה קבוע? כל יום יצאו "לצוד" נשמע קצת מעייף, אבל מה שיפה פה זה שיש עדיין גברים שמוכנים להודות בכך, וזאת מחוכמה כמובן כי אני לא חושבת שזאת בושה אלא מעלה. הבעיה שיש גברים שחושבים שזאת בושה מהחבר´ה שיצקחו או לא יעריכו אותם מספיק, לדעתי זאת סתם שטות שהם המציאו בעצמם והרוב שמדבר ומספר לא עושה כלום בכלל, ודרך אגב גברים ונשים מי אמר שכל פעם שאתם עושים את זה אתם צריכים לספר? לאחרונה נוכחתי לדעת שלא רק גברים יושבים ומספרים אחד לשני מי היה שווה ואיך היה אתמול, למה בדיוק זה מענין?

ממתינה

New member
פויה לכם

לא מאמינים באהבה, היא לא המצאה של לפניי 20 שנה וגם לא 100 האהבה קיימת וקשה לכם להודות כי אולי אף פעם לא אהבתם באמת.???

שחף 1

New member
פלורי../images/Emo24.gif

ראשית ברוכה הבאה ואולי הוא עשה את זה כדי להרגיז אותך
כמו ברוב המיקרים מה יש לה לחפש איתו אני מניח שתוך זמן קצר היא תיתן לו את ה
שמגיע לו היי חזקה

flori2006

New member
לכולכם../images/Emo25.gif

ספרתי שחררתי פרקתי ואתם אחלה
יום טוב לכם.

ממתינה

New member
היי ניצת תשאירי גם לנו

כמה מנגלים כבר חיסלת יללה די כבר שובי הביתה המתגעגעת- ממתי

שבתי הביתה יקירתי ../images/Emo24.gif

אחרי יום וחצי וברגע שנכנסתי הביתה ישר הגעתי לכאן התגעגעתי אליכם אבל הנה את רואה? אתם יודעים גם להסתדר יופי בלעדי ועכשיו אני משלימה את החסר קוראת אתכם בכיף.

למעלה