ה"י 21.4.11

Macbook

New member
במקום לזרוק תביאי לי ולספיר../images/Emo6.gif

נראה לי שעברתי את כל הFM פעמיים לאורך ולרוחב.. ואין אפילו סקרול אחד של 30%... אני פשוט אקנה אחת מסוקרלת

מ י ל ר

New member
גם אני הייתי פעם חסר סבלנות

אבל מישהו לימד אותי לשחק אחרת לא משנה איזה עבודה תיהיה, לעשות כסף זה יהיה לעשות כסף, ויש לקנות נשק ויש להכין נשק לבד, מה שאתה צריך לקנות POT, ואתה נואש לכסף שאתה מוכר את האלמנט וונד שלך בזיל הזול (375M לאלמנט וונד ברקים זה מחיר בדיחה) ואני הכנתי את הנשק ב"כמעט" חינם, וחסכתי מלא מזו

Macbook

New member
אסף זה ממש נראה לך זיל הזול אבל תתפלא שהשרביט

הזה שווה לפי דעתם של אנשים שמבינים כנראה יותר ממני וממך ביחד לא יותר מ300 מיל.. עכשיו בוא נראה אותך אוסף 45 POT כשבכל צ'אנל יש מיליון האקרים בTOT.

Hasselblad

New member
אני לא מבינה למה אתם ממשיכים את הויכח הזה

כל אחד והדרך שלו. כמו שאני אוספת 45 POT במעט מאוד זמן אני גם יכולה להשיג את ה Crushed Skull.... אין נכון ולא נכון כל אחד ומה שמתאים לו.

Macbook

New member
זה פשוט לא לעניין לקרוא לי נואש לכסף

כשהוא לא יודע שהכי גבוה שהציעו לי עליו בבאזיל זה 250 מיל ושאנשים לא חשבו שאני אצליח למכור אותו במעל 350 מיל. כן, יש לו 158 מג'יק אתק אבל הוא Hammered ויש לו רק 2 שורות... מבחינתי למכור אותו ב375 מיל זה סבבה לגמרי.

Macbook

New member
בכלל, נשקים כאלה נמכרים היום במחיר רצפה

אם פעם היה אפשר להגיע ל800 מיל לאחד נקי, היום תמכור מעל הממוצע נקי ב250 מיל...

Hasselblad

New member
ועדיין זאת לא סיבה להתוכח

תראה רועי כבר אמרתי לך פעם תענות ומענות בנושאים של העלבות עקיצות או אי נעימויות בפורום יתקבלו בברכה בתיבת המסרים שלי ושל עידן וגם יטופלו. כמו בעבר אמרתי ואגיד שוב אנחנו לא מטפלים ודנים בנושאים האלה על גבי הפורום אלא רק בתיבת המסרים. כל מה שנכתב פה אומנם נכתב בתשובה לרועי אבל תקף לכל חברי הפורום. אנחנו יותר מנשמח לשמוע את דעתכם וגם להגיב לפעול בהתאם לצורך.

מ י ל ר

New member
לאלאלאלא מצטער ממש לא התכוונתי

שרשמתי, לא חשבתי שזה לא בסדר להגיד "נואש" לכסף, כי גם לי היה מצבים שהייתי נואש לכסף והייתי עני מרוד (במיוחד אחרי ה-BB שקניתי סקיל BB ו-MW20) מהמ לא התכוונתי שתעלב מזה, יצא לי בצורה ממש לא נכונה.

מ י ל ר

New member
בקשר ל-POT

מתי שאתה מגיע לצ'נאל, ההאקר נעלם, ככה כי אפשר לעשות עליו ריפורט. אין בעיה להתאמן ב-TOT אף פעם, ההאקרים אף פעם לא יפריעו לך במפה.

Hasselblad

New member
תראה אסף

אתה חייב להבין שלא כולם חושבים ומשחקים כמוך! ולא כולם רוצים ללמוד את הדרך שלך נוח וטוב להם בדרך שלהם, זה בסדר זאת זכותם. אתה יכול בכיף להגיד את דעתך ולהסביר למה אתה לא מסכים עם הדרך השנייה, אבל אחרי שכבר הסברת את הנקודה שלך אין טעם להתווכח. אין פה נכון ולא נכון... מה שנכון לך לא נכון לאחרים. כל אחד מוצא את ההנאה שלו במשחק בדרך אחרת.

מ י ל ר

New member
אוקי

ושוב לציין שלא הסברתי את עצמי פשוט כמו שצריך, לא היה לי כוונה להעליב את רועי...

Hasselblad

New member
כבר אמרתי לך את דעתי על הדרך לנסח דברים

ושתמיד צריך לזכור שבאינטרנט אתה לא באמת יכול לרשום מילה במילה את הדברים בדיוק איך שהיית אומר את אותם כי אי אפשר לשמוע טון דיבור.

בעיה עם הראנקינג../images/Emo26.gif

אני לא מצליחה למצוא את עצמי בראנקינג! וגם כשאני נכנסת למשתמש שלי בנקסון, אין שום חץ שמראה עלייה בראנקינג, רק פס ורוד. אולי זה השתנה מאז שעזבתי אבל לא נראה לי...
יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

btekx

New member
אקדח זמן שלוט!!!

בגלל שבתקופה כעת אבן זמן ממש בזיל זול חלטתי לעשות אקדח זמן הכי טוב בעולם (טוב כמעט...) העברתי המון פעמים ממיולים למילוים לדמות על אבנים וקריסטלים שכדי לייצור עוד DEX STR וATT לצערי את DEX יצא לא מספיק (רק 3+...) ואחרי זה מיד שמתי מבלי לחשוב את מגילה פוטיצל ופופ צלחתי!!!!!!!!!! מבלי לאבד אקדח... (יצא שורות גרועות, אבל למרות זה אני יכול לתקן בקוביות קסם בקרוב...) ומגילות אקדח, יוסיף בקרוב היה היום בחצי שעה מלא במותח... אז זהו צלחתי...

למעלה