ה"י 21.4.11

Guid

New member
מזל טוב שרון! ../images/Emo6.gif

את אכן טייסת קרב... צדקתי.

מצבניק

New member
אז...

מזל טוב לכולם! אני עליתי לרמה 63 ואני באמצע קוואסט לסקיל... הולך לי מעולה היום.

מצבניק

New member
חשבתי שזה סקיל כי משום מה..

ככה קראו לזה... בכל אופן יצאתי לפעולת הצלה להגן על המאסטרית של הקשתים! גררר זה נגמר די מהר.. האמת היא שאני מחפש בנרות משפחה כדי שאוכל להשתגר מלודי לויקטוריה... התרצה לאמץ אותי?
חחח בכל אופן כבר רמה 64 חח

sapir aloud555

New member
וול

הייתי מצרפת אותך אבל משפחה עובדת כך שצריך להיות הפרש של 20 רמות לפחות בין דמות "הורה" ל"ילד", ואין לי דמות ברמות האלו. מה גם, בכדי להשתגר למישהו אתה צריך שיהיו לך נקודות משפחה - מוניטין (Rep), ולזה אתה צריך שחקן "ילד" - לצרף מישהו בעצמך. מזל טוב על הרמות.

מ י ל ר

New member
שתיהיה רמה 86 אני אוכל לצרף אותך

ההרמיט שלי רמה 106 והוא במשפחה של הפורום. או תחכה שתגי לרמה 147 ואז אני אוכל לצרף אותך לקוסם

MomerS

New member
חשוב אתה חייב לקרוא

זה קרה לי אתה לא תקבל באמת סקיל בלבל 63 זאת משימה מקדימה למשימת סקיל אתה תצתרך לאחר השלמת כל המשימות לעלות קומה בבית של מי שנתן לך את המשימה וללחוץ על הספרים שזה NPC נסתר ורק אז יש לך המשך למשימות זה חשוב ומקווה שהבנת אותי אם לא אז תכתוב לי ואני אפרט יותר

MomerS

New member
אהה לול

אני הייתי צריך לחזור לשם ברמה 71 ולעשות משימות לרמה 63

Hasselblad

New member
ואוו אדם אתה מתקדם יפה עם האראן שלך!

ואני ממש שמחה שאתה מרגיש שהולך לך מעולה! זה הכי חשוב. מזל טוב.

אההה אם אתה עדיין מעוניין, יש לי

2 אוברולים לקשתיות שנפלו לי היום ממפלצות. :)

The Geese

New member
שני דברים מעניינים שקראו לי

הראשון הוא שסוף סוף הפכתי לבישופ
מיד אחרי זה באתי לLHC וזה פשוט מטורף!! כבר עליתי ללבל 125. הדבר השני הוא שאחרי חיטוטים רבים בתיבות המייל הישנות שלי הצלחתי למצוא את השחקן שהיה לי לפני 3 שנים!! פרשתי ממנו וחזרתי לפני חצי שנה עם שחקן חדש, אבל עדיין רציתי להיכנס לשחקן הישן כי לפי הראנקינג היה לו אף של עץ ששווה 800M. אז כשנכנסתי האף נעלם משום מה, אבל עדיין זה היה חתיכת סגירת מעגל בשבילי לראות מאיפה התחלתי
מרוב שמחה העלתי את הFAME של האדם שהיה הכי קרוב אליי ואפילו הסברתי לו למה, אבל משום מה הוא בחר להתעלם (כפי שאפשר לראות בתמונה). עוד דבר הוא שבאחד המיילים שלי מצאתי מכתב מנקסון שהם שלחו לי מתנת NX כדי שאני אחזור, אז לקחתי את הקוד שהם שלחו לי והשתמשתי בו בשחקן הנוכחי שלי. יצא לי כרטיס 2X EXP, ברווז חמדמד, מסו מגנט ואייטם פאוץ'...

The Geese

New member
אה כן והתמונה הזאת נלקחה בחמש בבוקר בערך

זה למה האנגלית העילגת.

למעלה