ה"י 21.4.11

Guid

New member
מגניב! מזל טוב! ../images/Emo9.gif

להפוך לעבודה רביעית זה פשוט כיף!
לגבי הכרטיס דאבל- הוא תקף רק ל-24 שעות, קח בחשבון. אחרי 24 שעות הוא נעלם. לא יודע אם השתמשת בו או לא, אבל בכל זאת חשבתי שתרצה לדעת...

Hasselblad

New member
ואוווו

נתחיל ב מזל טוב לכבוד עבודה רביעית ועל זה שטסת לרמה 125! שמחה בשבילך על כל הדברים המגניבים שקיבלת

עליתי היום ל47, אבל...

בתכנון שלי היה לעלות ל50 היום, ואני לא חושבת שזה יקרה כי משום מה יש לי לאגים נוראיים מ16:00.

xFade

New member
../images/Emo79.gif החלטתי להתחבר

ולשחק קצת עם סקרולים,לפני שההאמרים שקיבלתי מנקסון נעלמים. מרוצה בהחלט

הייי יש לך נשק כמו שהיה לי בקוסמת הקודמתD:

הריינבואו הזה.
אני ממש רוצה כבר שיהיה לי NX. אבל אני אקנה רק בעבודה שלישית. ומזלטוב על ההצלחה של הסיקרול! D: זה נראה מעולה! ו, בא לך להוסיף אותי? חיחי
StarliciousL

Macbook

New member
יפה מאוד../images/Emo9.gif!

גם אני רוצה לייצר Reverse Executioners על הלוחם שלי, אבל זה עסק קצת יקר...

מ י ל ר

New member
מה יקר בזה? 45 מיל ויש לך נשק

POT עולה מיל זה זול רצח, מה זה 45 בשביל נשק ריברס...

לא לכולם נשפך הכסף מכל מקום. ../images/Emo3.gif

ועד שמשיגים לא כזה קל לבזבז אותו.

מ י ל ר

New member
מה? ברמה 120 אמור להיות לבן אדם 45 מיל

ואם אין לו, והוא יודע שהוא רוצה נשק, אז הוא צריך להתכונן לזה כי יש להתאמן ולעלות רמות, ויש ללכת לעשות כסף, כול אחד והשיטות שלו. אי אפשר לעשות את שנייהם ביחד (בדרך כלל) לדעתי יהיה שווה לנצל את זה שה-POT זול.

Macbook

New member
תקשיב

אני בתור פלדין יכול או לייצר Reverse Executioners או לקנות Crushed Skull, ההבדל ביניהם הוא שהריברס זה חרב והCrushed זה BW, ושהריברס מהירה והBW נורמלית. אבל... אני יכול לייצר REVERSE עם 111 אתק נקי ושהיא תעלה רמות (וגם זה מזל) וכל זה יעלה לי 45 מיל לפחות + פוטנציאל. אז במחיר של 80 מיל אני יכול לקנות CRUSHED SKULL עם כמעט 130 אתק. מה כדאי לי? התשובה ברורה..

מ י ל ר

New member
חחח ברור CRUSHED SKULL

חוץ מיזה שהנשק קצת מכוער לדעתי, הבנתי שהוא ממש טוב, כי פלאדינים ממש אוהבים אותו.

Macbook

New member
אוי, זה מה זה לא 45 מיל אסף..

קריסטלים + עכשיו אבנים יקרות + יהלומים עולים ביחד יותר מ30 מיל. צריך גם סקרול פוטנציאל, ואף אחד לא מטומטם מספיק כדי לעשות 70% על Reverse, אז עוד 20 מיל. וזה יכול להתפוצץ, אז זה 100 מיל לנשק אחד...

P o o f i

New member
מניסיון 90% זה באמת לא 90%

אני מכירה כ"כ הרבה אנשים שה90% פשוט רישש אותם והרס להם את כל הציוד. אני איבדתי 500M בגלל זה.

Macbook

New member
גם אני, כשהתפוצץ לי ew8 ../images/Emo122.gif

בגלל זה אני לא אעשה Executioners

מ י ל ר

New member
אה אוקי, אני דיברתי בהנחה ש

אתה מבין לבד את הקריסטלים (מונסטר קריסטל) וגם לבד את האבנים שמוסיפות סטטים (קריסטל של DEX) שאני הלכתי את הריברס שלי, קניתי רק את האבנים שעושים מג'יק אטטק, את שאר הקריסטלים והאבל של ה-INT עשיתי לבד, הלכתי למפלצות שמפילות אותם ואספתי לבד. (אה, וגם אספתי לבד את ה-POT) וכול זה לקח לי משהו כמו חודש וחצי :/

Macbook

New member
אני לא מאלה שיש להם סבלנות

להכין את כל החרא הזה ויש לי בתור פלדין (כמעט!) אלטרנטיבה טובה יותר

Hasselblad

New member
אני נוטה להסכים עם רועי בנושא

לא רק שמאוד קל להשיג את הנשק שהוא מדבר עליו (נופל המון ב CWPQ) המגילות ל BW זולות ברמה מצחיקה (אני למשל זורקת ולא מוכרת בכלל). הפוטנציאל הוא אותו פוטנציאל... ונכון לכרגע ההפרש של ה 45 מיל לא שווה את זה.

למעלה