היי!

Only Dreaming

New member
בסדר, בסדר.

שם: עומר. גיל: שיהיה 16. מיקום: חולון. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עבור. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? עבור again. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? 2 וחצי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? תמותו כולכם אחד אחד. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? Why doesn't the world die? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יכולת היקשרות של אור, שלמות עצמית של טל, גישה קלילה של יובל. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לאדע. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? טל, אור, רננה(?) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הנשיקה הראשונה שלי? מה הדבר שהכי פוגע בך? שהורסים לי את האמון. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צרעת.
מה הכי מושך אותך אצל אנשים: כלמיני. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? החיים שלי בסדר. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כלמיני. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לין, לדעתי. התכוונת לזה? כמובן. ^^ מתי שיקרת? לאדע. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא לפני כל כך הרבה זמן. ובגלל בת? ג'י... גן חובה? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? שנה שעברה? למה? כי הייתי אידיוט, מה למה? יש לך סודות? כן. מישהו יודע עליהם? כן. מישהו ידע עליהם אי פעם? כן. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? וואו, לא יודע. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכ ואתם מקווים שלא יחזור? אע, לא יודע. מאיזה טרנד נוכחי הייתם רוצים להפטר? מגפיים מעל ג'ינס.
למי אתם הכי מתגעגעים? למוות של מי שחיבר את השאלון הזה. אולי הוא יבוא כבר? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מתכנת מחשבים. איפה תואילו בטובכם להתגורר? מקום של טחונים. ^^ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? שניים. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? זה למי?
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קריטי. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא יודע. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Dresden Dolls - Missed Me. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא עניינכם. ממה? גם זה לא. איזה פרסומת אתה הכי אוהב? Off the top of my head... מקדונלדס. את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לכו מפה. בגדת פעם? לכו משם, גם. מה אתה מעדיף? בנים או בנות? בנים. וכרגע? אתה אוהב בת או בן? אני אוהב... סנדלית. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אילו מהם? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? דקלון.
ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? באמצע. מה הכי חשוב לך בחיים? האנשים שאני אוהב. [אבל אני עובד על זה.] מה הרגש שהכי חסר לך? רוגע? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אי-שקט? מהו הפרי האהוב עליך? לאדע. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'. כמה שיש. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאירלפיד.
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? אין לי. איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון. מה לא תעשה לעולם? Never say never. האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? ש...העולם יקרוס לתוך עצמו? שוקו\\תה\\קפה? שוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? המונת'ה דברים. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? טל. למי בא לך להרביץ עכשיו? חלילה, אלימות.
ממה הכי נמאס לך בחיים? עזבו. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי, לטווח הארוך. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? יש לי זיקה מסוימת לגן הזה שמאחורי הבימה בשעה מסוימת של היום. מה הדבר האחרון ששתית? כוס מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עם ההורים, כרגע. את לסבית/אתה הומו? הומו. דו? אם אני הומו, אני לא דו. }-[ איזה כיתה אתה: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "מה זה מזל טלה עם קשת באופק? שווארמה!" איך אתה מרגיש: בסדר. הבנאדם הכי יפה שראית: לאדע. חג מועדף: פורים. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף:
!!! ערוץ מועדף: AXN, כרגע. בזבזן או חסכן? בזבזן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אור.
איזה צילצול יש לך? היהודים - אלה. הקול הכי יפה ששמעת? לאדע. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חוף כזה. ושומר מסך? אין כזה, הוא עיצבן אותי. אתה יודע מה אני יודע? אני יודע שאתה יודע שאני יודע שאנ'לא יודע כלום. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אעעע!!!". קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בדרך כלל בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? נהדרת. עם מי? נמרוד. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בצהריים. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: מעולם לא. טוב, התגלחתי בפרצוף אתמול. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: קוטקס הדק הזה שנדבק למצח.
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אתמול הגבות של טל היו פרועות אז הזזתי אותן. זה נחשב? מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: התגלחתי אתמול. במכונה, קרם, חוט או שעווה: מה זה השאלון הזה. :| איזה חברה: עינויי ימי הביניים בע"מ. כמה בשמים יש לכם: אחד. אילו: רושאס.
קשקשים, יש/אין? אני יצור נעלה מדי בשביל קשקשים. איזה שמפו: פנטן. פין או פות:
!!! פין. ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: לא. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כבר עשיתי את השאלה הזאת. אם כן, רוצים תירס? לא תודה, זה ייתקע לי בגשר. השיר האחרון ששרת: Dresden Dolls - Missed Me. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבדיחה שסיפרתי. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: "אה." הדבר האחרון שאכלת: לחםבירה.
הדבר האחרון ששתית: שוב, כוס מים. הדבר האחרון שקנית: כרטיסייה. השיר האחרון ששמעת: Dresden Dolls - Missed Me. הדיסק האחרון שקנית: Garbage. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: כזה. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? לין. מי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? טל. איזו הופעה אחרונה היית? קוקהקולה לייב? איזה סרט אחרון היית? לא זוכר. מה השמות חיבה שלך? עומ.

yotem 16

New member
../images/Emo83.gif

שם: יותם. גיל: 16 וחצי. מיקום: כרכור. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? - מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק? אבל אנ'לא חושב שזה טפשי. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? - אתם רבים? - האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? סיפור חיי. כמה אקסים יש לכם? שניים וחצי :) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא, לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? ממש לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: פתיחות, ביטחון עצמי ולא יודע. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? - מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? באמת שאני לא יודע. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אני והדר ביחד בקוקה-קולה לייב. מה הדבר שהכי פוגע בך? - איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? יהירות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: בגוף? ידיים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא הייתי משנה דבר. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור, חוש הומור. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? - התכוונת לזה? - מתי שיקרת? - מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני כמה שבועות. ובגלל בת? - מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודע. למה? - מתי בפעם האחרונה התנשקת? כמה שבועות. עם מי? מישהו כזה. היה כיף? כן. יש לך סודות? כן. מישהו יודע עליהם? אם מישהו יודע על סוד זה לא סוד. מישהו ידע עליהם אי פעם? לא. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? יום שישי בלילה. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לאדע. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? - למי אתם הכי מתגעגעים? - איזה מקצוע לעתיד תרכשו? - איפה תואילו בטובכם להתגורר? מקום שקט שקרוב לעיר. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? בכמה שייצא :) אני מקווה מינימום שלושה P: באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מתי שייצא. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? רק בארץ.
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? כמו שחינכו אותי. חילוני אבל עם איזהשהי שמירה על דברים מסויימים (קידוש בשבת, חגים יהודיים וכו'..). מהו השיר שתקוע לכם בראש? Broadway- Goo Goo Dolls. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? הימים האחרונים. ממה? - איזה פרסומת את הכי אוהבת? - את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא יודע. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? - בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות. וכרגע? את אוהבת בת או בן? - איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מזרחיים כבדים. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? כשזה סמוך להחלטה- מתחרט. עם הזמן מאושר. מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אכפתיות. מהו הפרי האהוב עליך? מנגו, תותים. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', 5%. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אופרה וינפרי.
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא יודע. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? Never Say Never. האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? - שוקו\\תה\\קפה? והרבה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? יש כזה? אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? - למי בא לך להרביץ עכשיו? - ממה הכי נמאס לך בחיים? - מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. ניסיתי את העניין של ללכת עם היופי- באמת שלא הלך :) מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לאדע. מה הדבר האחרון ששתית? דיאט קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? כרגע עם ההורים, בהמשך לבד. את לסבית/אתה הומו? סטרייט. דו? שלא ידעו. איזה כיתה אתה: י"א2. בדיחה שגרמה לך לצחוק: חירי. איך אתה מרגיש: גרייט. הבנאדם הכי יפה שראית: איתן אורבך.
חג מעודף: חנוכה, פסח. יס או הוט: יס. ספורט מועדף: סקס. ערוץ מועדף: 3. בזבזן או חסכן? שניהם ביחד. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ניצן. איזה צילצול יש לך? Your Star- Evanescence. הקול הכי יפה ששמעת? - איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איימי לי. ושומר מסך? אין. אתה יודע מה אני יודע? מה עשיתי בקיץ האחרון? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בוקר. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? שונא לאחר ושונא מאחרים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? - עם מי? מישהו. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני כמה שעות. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: D: מצונזר אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מעניין לי ת'תחת. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני כמה ימים. ^^ מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לפני שבועיים. במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה. איזה חברה: ;[ כמה בשמים יש לכם: שלושה. אילו: הוגו לגבר, רושס, קלווין קליין. קשקשים, יש/אין? אין. איזה שמפו: הוואי ירוק. פין או פות: פיתה. ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: לא. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן. אם כן, רוצים תירס? אני מלא P: השיר האחרון ששרת: לאדע. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לאדע. הפעם האחרונה שבכית: מקודם ראיתי את הסרט "21 גרם". איזה עצוב זה ;[ האדם האחרון שראית: אבא. הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב. הדבר האחרון שאכלת: לביבות. הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה. הדבר האחרון שקנית: 6 סרטי DVD. השיר האחרון ששמעת: Black Balloon- Goo Goo Dolls. הדיסק האחרון שקנית: The Open Door- Evanescence. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לאזוכר. הדבר הכי מטורף שעשית: חח. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ויולטה. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? עידו. איזו הופעה אחרונה היית? לאדע. איזה סרט אחרון היית? לא הייתי בקולנוע שנה. מה השמות חיבה שלך? יותֵם. תוסיפי תמונה שלך! טוב.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

שם: מג גיל: 16 ולדייקנים - 16 וחודשיים. מיקום: חולון, חדר שלי. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא בדיוק. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד ממחוייבות. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא בדיוק. אם כן, אתם אוהבים אותו? ^^ והוא, אוהב אתכם? ^^ איך הכרתם? ידיד משותף. מה אתם הכי אוהבים בו? לא מכירה אותה בשביל להגיד. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? בינתיים, שמירה על חום גוף נורמלי. אתם רבים? לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כה. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא נראלי. כמה אקסים יש לכם? 1 בן ו2 בנות. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא וטוב שכך. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? ממ לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ^^ האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? נו במת. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יותר אכפתיות, יותר סבלנות ופחות חוסר טאקט. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שבגדו בי, ושבגדתי. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? בזמן האחרון לא מכירים אותי כמו שצריך. מממ מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? 3 שעות של קור עיזים. מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי, שבוגדים בי, שלא סומכים עליי, שאדישים אליי.. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אדיש, בוגד, שקרן ^^ מה הכי מושך אותך אצל אנשים: צוואר, עיניים, שפתיים וכ'ו אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא עולה לי לראש. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כתיבה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חברה טובה התכוונת לזה? נו במת. מתי שיקרת? וואי לא זוכרת..בטח איזה שקר לבן לפני כמה ימים.. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני חודש בערך, על אבא, נחשב? ובגלל בת? לפני 4 חודשים בערך מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני חודש.. למה? סתם..בלי סיבה. מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול. עם מי? מישי היה כיף? נחמד.. יש לך סודות? כן :) מישהו יודע עליהם? אם זה סוד, למה שידעו עליו? מישהו ידע עליהם אי פעם? לאדעת מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? קרציות. לא מתחרטת על דברים. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? שמלות עם נקודות $%# מזעזע. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? קרוקס$%%!#% פור גאד סייק :S למי אתם הכי מתגעגעים? ת'אמת? לאבא. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משו בתקשורת. איפה תואילו בטובכם להתגורר? או מושב או דירה צנועה בת"א..נו ברור. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לאדעת באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מתי שזה יגיע זה יגיע. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר קרוב. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לאדעת..בטח ניסע לשנה שנתיים ונחזור. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מממ חילוני.. מהו השיר שתקוע לכם בראש? היא יודעת - נינט טייב. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול. ממה? מזה משנה!? איזה פרסומת את הכי אוהבת? של גמדים את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן. נראלי. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? את עצמי...נחשב? בגדת פעם? כה מה את מעדיפה? בנים או בנות? יש פה שאלה בכלל? וכרגע? את אוהבת בת או בן? אני לאהוב עצמי.. ועצמי זה בת. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מממ לאדעת..נראלי שפסדר. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שקטה.. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מזרחית, דיכאון וכ'ו :S ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי. מה הכי חשוב לך בחיים? אושר. מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מממ לאדעת. מהו הפרי האהוב עליך? תפוח ירוק, תפוז, קלמטינה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איכ. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? במקרה הטוב - יאיר לפיד. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? מעט מאוד. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? סקס מול מצלמה ולאכול חומוס...נו במת. האם טסת פעם? מזה השאלות המוזרות האלו? Oo מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לאבד אדם קרוב. שוקו\\תה\\קפה? שוקו. לגמריי
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? כנות. אתה מצונן עכשיו? לא, אבל נראלי שזה יבוא בקרוב בהתחשב למזג האוויר ה"קריר" שלנו. את מי בא לך לחבק עכשיו? אבא. למי בא לך להרביץ עכשיו? למחבר השאלון. ממה הכי נמאס לך בחיים? ממוות. הוא לא מועיל. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. אבל צריך גם שאני אמשך אלייה, אחרת מה עשיתי בזה? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? כנרת. מה הדבר האחרון ששתית? דיאט קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עם ההורים, אבל עם יחידת דיור משלי. את לסבית/אתה הומו? אנלא אוהבת הגדרות, אבל נראלי שאני נמשכת לבנות. דו? ^^ איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: פעם פיל נכנס לבר, עמד על הבר וצעק: "אני המלך בבר!!" טחחח...פיל דביל. איך אתה מרגיש: מצויין חוץ העובדה הקטנה שהגוף שלי קפוא למוות. הבנאדם הכי יפה שראית: מממ יש כמה..אבל לדוגמה יש את השחקנית הזאת מהסרט "13"...הבלונדה
חג מעודף: פורים. יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: הוט בידור ישראלי...פףף בזבזן או חסכן? לאחרונה בזבזנית. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה טובה איזה צילצול יש לך? של מלך האריות. הקול הכי יפה ששמעת? נינט טייב. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חוף הים בראשון. ושומר מסך? משו מוזר שזז. אתה יודע מה אני יודע? שאתה הבנאדם היחידי כרגע שהולך לחטוף ממני כאפה לראש? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? פאק כבר בוקר.. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? זוועתית. עם מי? מישו משכבה מעליי. את מאמינה באהבה? כה מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפני שבועיים אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: קוטקס חח מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: ממ לפני שבועיים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לפני יומיים במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה איזה חברה: ^^ כמה בשמים יש לכם: 1 אילו: רושס קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: קרליין פין או פות: כוס..מזה פות!? ישנים ערומים?: בוקסר וגופייה..מספיק עירומה בשבילכם? מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: כן ברור! :| שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא מפתה במיוחד אם כן, רוצים תירס? מצחיק. השיר האחרון ששרת: היא יודעת...נדבקתי נו. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הטמטום של חברה שלי. הפעם האחרונה שבכית: לפני חודש. האדם האחרון שראית: חברה. הדבר האחרון שאמרת: "קר לי" הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: פיצה ודיאט קולה השיר האחרון ששמעת: nelly furtado - try הדיסק האחרון שקנית: פףףף הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: לבשתי בוקסר בלבד בשיא הקור. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חברה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? חברה איזו הופעה אחרונה היית? הופעת מטאל...חחח חברה ביקשה שאבוא. איזה סרט אחרון היית? הבועה מה השמות חיבה שלך? מג, גמד, מגוש, תינוקת, קטנה וכ'ו תוסיפי תמונה שלך! לא רוצה!

Atticus Finch

New member
נחניחיה בלקמניה.

שם: גיל. גיל: 14.7 מיקום: כפר סבא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? רציתי שנחזור והוא לא התעניין בזה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחדתי. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? -- והוא, אוהב אתכם? -- איך הכרתם? -- מה אתם הכי אוהבים בו? -- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? -- אתם רבים? -- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא. כמה אקסים יש לכם? 2. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, ולא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, למחוק את הקשר הראשון ראשון שהיה יבש בטירוף. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: כושר שכנוע, התמדה, ריכוז. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא עולה לי כרגע. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אין לי מושג. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לונה פארק, אתמול. מה הדבר שהכי פוגע בך? כשמשקרים לי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שקרן. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: ברומנטיות, הרומנטיות, בכללי, דברים משותפים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? תחילת השנה, לנסות להתמיד. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? החיוך שלא יורד לי מהפנים. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? ידידה שיש לה יומהולדת היום. התכוונת לזה? אהבה בין אדם לרעהו. מתי שיקרת? שקר רציני-רציני, לא שזכור לי. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בחופש הגדול. ובגלל בת? ביסודי. שזה אומר, לפני איזה שלוש שנים. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכר. למה? -- מתי בפעם האחרונה התנשקת? בחופש הגדול. עם מי? מישהו. היה כיף? היה מעולה. יש לך סודות? לא. מישהו יודע עליהם? -- מישהו ידע עליהם אי פעם? אם כן, רק אנשים שאני סומך עליהם. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכר. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתם מקווים שלא יחזור? בחייאת שאין לי מושג. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? משקפי שמש ענקיות מפלסטיק. למי אתם הכי מתגעגעים? לאחותי שבתאילנד עד תחילת ינואר. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משהו בכתיבה. איפה תואילו בטובכם להתגורר? בתל-אביב או במערב אירופה.
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? במקרה ואתחתן עם אישה, 2-4. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודע. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר קרוב. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אלוהים גדול. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Rock this party של בוב סינקלייר. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול, בלונה פארק. איזה פרסומת את הכי אוהבת? זאתי של התפוזים, עם ג'נג'יס חאן. את חושבת שאת מאושרת כרגע? כרגע אני משוכנע שכן. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? ככה... כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? בלדות פאוור. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא יודע. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר. מה הכי חשוב לך בחיים? יושר וכנות. מה הרגש שהכי חסר לך? שמץ. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? שמחה. מהו הפרי האהוב עליך? תפוח. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? כמה זמן לא אכלתי את שניהם... איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? "הלילה" עם ליאור שליין ויאיר לפיד. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? אין אייסיקיו. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אסקייפ. מה לא תעשה לעולם? פירסינג במקומות שהם לא אוזן גבה ואף. האם טסת פעם? פעמיים אפילו. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא...? שלטון דיקטטורי יעלה לשלטון וישלוט ברוב ארצות העולם. שוקו\\תה\\קפה? שוקו! מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? לא נראה לי שיש לי חבר היכ טוב. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? אף אחד. למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? כלום. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הולנד. מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוזים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד, אבל קרוב להורים. את לסבית/אתה הומו? בי. דו?
איזה כיתה אתה: ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: שמעתי שנפתלי אסף זבל |בדיחה פרטית| איך אתה מרגיש: מעולה, תודה. הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה. חג מעודף: פסח. יס או הוט: יס. ספורט מועדף: כדורסל. ערוץ מועדף: לא יודע. 22? בזבזן או חסכן? בזבזן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע. איזה צילצול יש לך? Infernal - From Paris to Berlin הקול הכי יפה ששמעת? מורן אהרוני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גיטרה עם ג'ינס. ושומר מסך? של ווינדווס. אתה יודע מה אני יודע? לא. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אוף, קמתי. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? משתדל להגיע בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? מהירה וזה היה מצחיק. עם מי? מישהו. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: שלשום
מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לא זוכר. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: -- מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: -- מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא זוכר. במכונה, קרם, חוט או שעווה: -- איזה חברה: -- כמה בשמים יש לכם: 4... אילו: לא יודע, הם מסריחים ואני לוקח תמיד את של אבא שלי, Obsession. קשקשים, יש/אין? קצת. איזה שמפו: Head'n'Shoulders פין או פות: פין
ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: לא. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
אם כן, רוצים תירס? אני לא יכול
השיר האחרון ששרת: From Paris to Berlin הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכר. הפעם האחרונה שבכית: בספטמבר מתישהו. האדם האחרון שראית: אבא. הדבר האחרון שאמרת: "בוקר טוב". הדבר האחרון שאכלת: פיתה עם נקניק. הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים. הדבר האחרון שקנית: קולה. השיר האחרון ששמעת: Magnus Bäcklund - Sweet Catastrophy הדיסק האחרון שקנית: לא זוכר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכר... :-\ הדבר הכי מטורף שעשית: היו המון. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אמא. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מדריכה בנוע"ל. איזו הופעה אחרונה היית? לא זוכר. איזה סרט אחרון היית? "שלוש אמהות", לא שמישהו באמת יקרא את זה וילך אבאל ניחא. מה השמות חיבה שלך? גילי, גילגיל/גילגול (כמה שאני שונא כשקוראים לי ככה), גילוש. (אני יודע?..)

moshe34

New member
אני

שם: משה גיל: צעיר ורענן מיקום: בבית האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אולי מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא היה מספיק רציני מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא זרמנו מספיק אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא רלוונטי והוא, אוהב אתכם? לא רלוונטי איך הכרתם? --- מה אתם הכי אוהבים בו? ---- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? ---- אתם רבים? ----- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? ברור האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? זה ייתכן וזה אפשרי כמה אקסים יש לכם? לא זוכר האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? יש מצב האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא אם כן, זה הצליח? ----- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אולי האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: רצינות והשקעה מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא רלוונטי כרגע מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אני נמנע מלפרסם שמות... מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הטיול לפריז לפני כמעט חודש מה הדבר שהכי פוגע בך? רוגז איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אנלא יודע מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אופי אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? שאלה טובה שאין לי עליה תשובה ולמה? ---- על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ביישנות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא זוכר התכוונת לזה? אולי מתי שיקרת? לא יודע מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא בכיתי ובגלל בת? לא בכיתי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודע למה? כובע... מתי בפעם האחרונה התנשקת? בסוכות עם מי? חסוי היה כיף? אלא מה?..... יש לך סודות? ברור מישהו יודע עליהם? מי שצריך לדעת אז הוא יודע מישהו ידע עליהם אי פעם? כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אנלא יודע איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? היו הרבה מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? לא יודע למי אתם הכי מתגעגעים? הרבה אנשים.... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אלוהים גדול יש עוד זמן איפה תואילו בטובכם להתגורר? תלוי בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 זה מספיק לא? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 25 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? תלוי חושבים שתגורו בארץ? כן התרדו ממנה..? לא איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? עוד לא החלטתי..... מסורתי, משהו טוב באמצע מהו השיר שתקוע לכם בראש? כמה אהבה של הגיימבויז מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? משחק כדורסל, הקבוצה שלי הייתה בפיגור 13 ולבסוף ניצחה איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא רואה כמעט טלוויזיה, יש את המחשב.... את חושבת שאת מאושרת כרגע? ייתכן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? ברור בגדת פעם? אממ לא נראה לי מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים ובנות, מה שבא... כולנו בני אדם, לא? וכרגע? כנ"ל את אוהבת בת או בן? שאלה קשה איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אנלא יודע כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה, תמיד טוב להעלות את המורל לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אביב גפן ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? אולי מתחרט ואולי לא.. מה הכי חשוב לך בחיים? אושר ושמחה מה הרגש שהכי חסר לך? שאלה קשה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? --- מהו הפרי האהוב עליך? אבטיח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? שניהם לא איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? מה איכפת לי כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יותר מדיי.... צריך למחוק כמה.... חחח איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אלוהים גדול, מאיפה אני יודע ... האם טסת פעם? ברור, יותר מדיי מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאירן תפגיז אותנו שוקו\\תה\\קפה? ש-ו-ק-ו... מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? יושר אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? את כולם למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים? שאלה קשה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי !!! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? יורודיסני מה הדבר האחרון ששתית? שוקו היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? כרגע עדיין עם ההורים את לסבית/אתה הומו? דו? דו איזה כיתה אתה: אני נמנע מלענות על כך.... בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש הרבה בדיחות טובות איך אתה מרגיש: מצויין בנאדם הכי יפה שראית: היו הרבה יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורגל וכדורסל ערוץ מועדף: אם היו ערוצים באינטרנט אז ברור שבאינטרנט... בזבזן או חסכן? האבא של הבזבזן.... חיים רק פעם אחת, לא? למי אתה מתקשר הכי הרבה? תלוי איזה צילצול יש לך? נילס הקול הכי יפה ששמעת? תלוי מאיפה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מלון או בעצם הארמון הילטון מלכת שבא אילת ושומר מסך? שעה אתה יודע מה אני יודע? ???? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על סדר היום שהולך להיות לי קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? מרגשת עם מי? מישו את מאמינה באהבה? ייתכן מתי פעם אחרונה התקלחת: הבוקר מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: --- אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: ---- מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: ---- מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אתמול במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה איזה חברה: פליפס כמה בשמים יש לכם: 7 אילו: השמות חסויים קשקשים, יש/אין? אולי פה ושם איזה שמפו: head shoulders פין או פות: מה שבא... ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
באו נחשוב למה הכוונה.... אם כן, רוצים תירס? לא בא לי כרגע השיר האחרון ששרת: לא זוכר הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחה הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: את המחשב הדבר האחרון שאמרת: --- הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס אתמול הדבר האחרון ששתית: שוקו הבוקר הדבר האחרון שקנית: צ'יפס השיר האחרון ששמעת: ואת הדיסק האחרון שקנית: אני לא צריך דיסקים.... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: קודם שאני יעזור לעצמי..... חחח הדבר הכי מטורף שעשית: עניתי על השאלון הארוך הזה עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חבר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אח שלי איזו הופעה אחרונה היית? --- איזה סרט אחרון היית? קזינו רויאל מה השמות חיבה שלך? מוש מי שרוצה תמונה שיגיד לי ואני אשלח באופן פרטי.....

../images/Emo85.gifאת לא קולטת את שורטת לי

שם:שירן גיל:18 מיקום:קרית אתא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אולי מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בגידה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שם מכוער אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כמובן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?ניסיתי לא הצליח מבחינת שנינו יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?וואו מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אוהד יסמין נטע וגילת מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?הופעה לפני שנה וחצי מה הדבר שהכי פוגע בך?צביעות שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שקרן מה הכי מושך אותך אצל אנשים:עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?סבא..להפרד על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?חוש הומור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?וואו. התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?שבועיים? ובגלל בת?איף מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?שבוע עם מי?זה עקרוני? היה כיף?לא יש לך סודות?כמו לכולם מישהו יודע עליהם? מישהו ידע עליהם אי פעם?יכול להיות מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?כל יום איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?גזרה גבוהה מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?קרוקסינל למי אתם הכי מתגעגעים?אוהד עומרי שחף איזה מקצוע לעתיד תרכשו?עובדים על זה איפה תואילו בטובכם להתגורר?מרכז בטח בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?כשירצה האל האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?ארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?המתוקות האחרונות מתי בפעם האחרונה התרגשתם?היום ממה?מהילדים איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?אולי בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?אנרעף כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?מזרחי דיכאון ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?תלוי מה הכי חשוב לך בחיים?שפיות מה הרגש שהכי חסר לך?אותו אחד מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך?תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?270 איזו חברת טלפון נייד יש לך?אורנג' מה לא תעשה לעולם?ארצח האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?נס קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?נאמנות אתה מצונן עכשיו?כן את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ירושלים מה הדבר האחרון ששתית?קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?סטרייטית דו? איזה כיתה אתה:סיימתי בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש:מצוין הבנאדם הכי יפה שראית:אוהד! חג מעודף:חנוכה יס או הוט:הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף:3 בזבזן או חסכן?בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?יסמין איזה צילצול יש לך?שנינו שווים-אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת?אביב גפן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?כנל ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע?לא אכפת לי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?למה עדיין חושך קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?תלוי איך הייתה הנשיקה הראשונה?מקסימה עם מי? את מאמינה באהבה?משתדלת מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:לפני שבועיים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:אבוי במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם:2 אילו: קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו:הד אנד שולדרס פין או פות: ישנים ערומים?:לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?לא אם כן, רוצים תירס?לא תודה השיר האחרון ששרת:מחוץ לתחרות הדבר האחרון שצחקת בגללו:אימא הפעם האחרונה שבכית:שבוע בערך האדם האחרון שראית:אימא הדבר האחרון שאמרת:איף הדבר האחרון שאכלת: מרק הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת:המתוקות האחרונות הדיסק האחרון שקנית: מוש-מסע ומתן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?אוהד ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?חן איזו הופעה אחרונה היית?אביב גפן מתישהוא איזה סרט אחרון היית?הטינה 2 מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך!לעולם לא

Sapir00sh

New member
וואו. ממש השקעתי. ../images/Emo209.gif

שם: ספיר גיל: 17 מיקום: ראש העין (לא, זה לא אומר בהכרח שאני תימניה). האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? השאירו אותי על standby ארבעה חודשים ובסוף זה היה לא. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? סיבה טפשית היא לא סיבה. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן איך הכרתם? דרך אח שלה. מה אתם הכי אוהבים בו? בעיקרון, הכל. אבל הכי...את החיוך. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הברזתי מבית הספר והלכתי לבית הספר שלה (הייתה לי סיבה טובה). זאת הייתה הפעם היחידה בחיים שלי שהברזתי מיום שלם
אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 9. 2 בנים, 7 בנות. אבל אף אחד לא היה יותר מחודש וחצי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. אבל התנצלתי והיא סלחה, אני חושבת שזה בסדר גם ככה. בהתחשב בזה שלא באמת אפשר לחזור לעבר
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות, זכרון טוב, חרשנות
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא זוכרת. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? נעמה, אפרת ותובל. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? זכרון די רע. עדיף להדחיק
מה הדבר שהכי פוגע בך? שאומרים לי שאני מתכוונת למשהו מסויים במעשה שאני עושה. ובעצם אני מתכוונת למשהו אחר. ולא מאמינים לי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? סרחון? XD מה הכי מושך אותך אצל אנשים: במראה - עיניים או שפתיים. באופי - יצירתיות. לרוב, בנות שכותבות שירה. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא מתעסקת בעבר, אי אפשר לדעת לאן הייתי מגיעה עכשיו אם הסיטואציה ההיא הייתה שונה. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שירה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? החברה. התכוונת לזה? כן, כן ו..כן! מתי שיקרת? היום כשאמרתי לאח שלי שדיברתי בטלפון 50 דקות, כשבעצם דיברתי שעה. שקר נורא!
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא חושבת שזה קרה
ובגלל בת? שלשום. וזה לא *בגללה*, אלא בהקשר אליה. מהגעגועים. וזה לא היה בכי היסטרי. רק כמה דמעות. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני כמה שבועות. האמון של אמא שלי. למה? סיבה לא מספיק טובה, זה לא היה בסדר מצידי. מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני יותר מידי זמן. עם מי? החברה. היה כיף? אה-הא
יש לך סודות? אני מניחה. מישהו יודע עליהם? אם כן אז הם לא היו סודות
מישהו ידע עליהם אי פעם? אולי. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני כמה שבועות. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? האמת שאני לא שמה לב לגמרי לטרנד העכשיווי. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? גזרה נמוכה *מידי* (?) למי אתם הכי מתגעגעים? לחברה שלי... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אני מניחה שמשהו בתחום המחקר, בביוטכנולוגיה כנראה. איפה תואילו בטובכם להתגורר? איפשהו במרכז הארץ. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? שניים ^^ באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? הייתי רוצה להתחייב כבר עכשיו. אמנם אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד. אבל אני מקווה ששום דבר בנושא הזה לא ישתבש. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? עם הורים כמו שלי? קרוב! ^^ חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?השיר שכתבתי אתמול והקלטתי היום ואני שומעת אותו עכשיו *נרקיסיזם*. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום עם החברה בטלפון XD ממה? מילים קיטשיות ונקבתיות
איזה פרסומת את הכי אוהבת? הייתה פרסומת שמראה שני הורים פורצים בלילה לקופה של הבן שלהם. משהו על תכנית חיסכון
זה היה נורא משעשע. את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. אני חושבת שהאושר בא ברגעים הקטנים האלו שבהם אתה מרגיש בשמיים.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? פעם אחת, לא בחברה העכשיווית. -.- וזה לא היה לגמרי בגידה. אבל בכל זאת. זה ממש לא היה לא בסדר. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת... איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? רעוע מעט, אני לא הרבה בפורום. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית כמובן. דכאונית זה טוב גם כששמחים XD לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אין כזה. *ראש פתוח* ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? ברוב הפעמים אני פשוט מודעת לכף שזה מה שעשיתי וככה אני צריכה לקבל את זה
מה הכי חשוב לך בחיים? כרגע? להישאר איתה. למרות הגורמים החיצוניים שרוצים להפריד. מה הרגש שהכי חסר לך? ממ..ביטחון קצת.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? דאגה. מהו הפרי האהוב עליך? קיוי!! גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', 5%. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא יודעת.

Sapir00sh

New member
המשך כמובן. ../images/Emo188.gif

כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא משתמשת בו ממש. במסנג'ר יש בערך 90. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? ארצח(?) האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שניפרד. שוקו\\תה\\קפה? לא יודעת. שוקו משאיר טעם רע. תה הוא לא טעים. וקפה יכול להיות נחמד, אבל תלוי במצב רוח
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? ראש פתוח והשתלבות בכל מצב. אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? (רוצים לנחש?) למי בא לך להרביץ עכשיו? אח שלי. הוא פשוט כ-ל כ-ך עיצבן אותי היום! ממה הכי נמאס לך בחיים? מאנשים שלא מבינים שהחיים קצרים מידי כדי לבזבז אותם על בעיות שלך או גרימת בעיות לאחרים! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי יותר חשוב כמובן. היופי גם חשוב במידה כלשהי, כי צריך משיכה, אבל בטח לא יותר מהאופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מפלי הניאגרה. מה הדבר האחרון ששתית? בירה שחורה דיאט היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? הייתי רוצה לגור איתה. אבל אם לא..אז...עם ההורים. מי יאכיל אותי?
את לסבית? כן דו? לא איזה כיתה אתה: יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: השאלון הזה ארוך מידי כדי שאכתוב בו בדיחה שלמה
איך אתה מרגיש: נחמד :] הבנאדם הכי יפה שראית: החברה שלי. (לא, אני לא משוחדת. זה בשיא הרצינות!) חג מועדף: פסח. נו. החופש הכי ארוך
יס או הוט: לא בטוחה, אף פעם לא היה לי יס. ספורט מועדף: באולינג(?) ערוץ מועדף: ביפ בזבזן או חסכן? לא זה ולא זה. משהו באמצע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? החברה...(כמה לא צפוי) איזה צילצול יש לך? "Here I Am" השיר ההוא מסוס פרא, אם אני לא טועה הוא של בריאן אדמס. הקול הכי יפה ששמעת? של מעיין. (ילדה שנמצאת איתי בהרכב הקולי). איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחד מברירת המחדל. זה לא מחשב *רק* שלי. ושומר מסך? אין. אתה יודע מה אני יודע? אמ. לא. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אוי. בוקר. צריך להתארגן. ולצאת מהמיטה הנעימה והחמה.." קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? לרוב מאחרת..אבל לא בהרבה. ולא בכוונה. איך הייתה הנשיקה הראשונה? אחלה דווקא. עם מי? מישהו בשם ירדן. את מאמינה באהבה? בטח. מתי פעם אחרונה התקלחת: שלשום בערב
(נו. אז פסחתי על יום אחד. עוד מעט אני הולכת להתקלח, אמא!) מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שלשום בערב. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולוויס אולטרה. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אתמול בבוקר. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא מורידה.. במכונה, קרם, חוט או שעווה: - איזה חברה: - כמה בשמים יש לכם: שניים. אילו: לא זוכרת קשקשים, יש/אין? מה זאת השאלה הזאת?! איזה שמפו: הד אנד שולדרס
פין או פות: המ. פות. אני מניחה. ישנים ערומים?: לא. יש איתי עוד אנשים בבית! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם זאת נקניקיה ואני רעבה אז כן *תמימה* אם כן, רוצים תירס? לא, תודה השיר האחרון ששרת: "במקום" (שיר שכתבתי אתמול) הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שאורי (ידיד) שהיה אצלי אמר. הפעם האחרונה שבכית: שלשום. האדם האחרון שראית: אח שלי (שכמובן בא להציק...) הדבר האחרון שאמרת: "מה אתה רוצה ממני?! לך כבר!" הדבר האחרון שאכלת: שאריות אוכל סיני מהצהריים. הדבר האחרון ששתית:דיאט בירה שחורה...לא הייתה כבר שאלה כזאת? הדבר האחרון שקנית: מן סוג של ספוג לאמבטיה... השיר האחרון ששמעת:"במקום". הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ..קיפלתי כביסה שלשום. הדבר הכי מטורף שעשית: הברזתי מבית הספר ונסעתי לבית הספר של החברה שלי... עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? החברה. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? חן איזו הופעה אחרונה היית? לא זוכרת
איזה סרט אחרון היית? "אני, אתה והוא"..אני חושבת. מה השמות חיבה שלך? סאפ, סאפ-סאפ, ספי, ספירי, ספירוש.

עונה =]

שם: נתנאל גיל: עוד מעט 18 מיקום: י-ם האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אני לא בטוח שזאת היתה אהבה, וכנראה שנינו היינו ביישנים... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שלא היה כלום בנינו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא היתה סיבה טיפשית אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך, יש לי שניים שבקטע שלי... אבל לא הולך כלום, הכל תקוע. אם כן, אתם אוהבים אותו? אהבה אמיתית? לא, אבל הם ממש נחמדים, אני אוהב אותם. והוא, אוהב אתכם? אחד אני יודע כמעט שמחבב אותי, השני לא בטוח. איך הכרתם? אהמ... הראשון בעיר והשני בבית קפה לנוער. מה אתם הכי אוהבים בו? את המראה... מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לא חשוב
אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן... כמה אקסים יש לכם? אין
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ראיה עמוקה, הבנה, התנהגות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? עזבתי את החוג בלי לדבר עם נדב
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אחד אני לא יכול לחשוף את השם שלו, אורית ורוזי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אורית ורוזי... מה הדבר שהכי פוגע בך? ערסים תוקפנים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? רוע לב. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם הם נראים ילדונים, חלקים... אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לפני שנתיים בערך, לנסות ללמוד. לא יכלתי ללמוד כי ילדים הציקו לי, והייתי מאוד רוצה להצליח. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? טוב לב. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? ידידות שלי. התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אתמול. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני שבוע וחצי בערך ובגלל בת? לא בכיתי. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא בגדתי למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? היום עם מי? ידידות וחברים. סיגריה זונה ואמת או חובה. היה כיף? כן יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? כן מישהו ידע עליהם אי פעם? מי שקשור לסוד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל השלוש חודשים האחרונים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? ג'ינסים עם פעמונים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? סקיני ג'ינס למי אתם הכי מתגעגעים? אולי אפרת.. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אין לי מושג. איפור, ריקוד, קריירה מוזיקלית, תכנות וכו'. לא סגור על עצמי. איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מה? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 30
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי או דתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? Fall to Pieces מתי בפעם האחרונה התרגשתם? התגרשנו? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? הפרסומות לבשמים של בריטני ספירס את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא ממש בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? כרגע? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? חלק סבבה, חלק לא. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית, לפעמים שמחה כדי לעלות את המצב רוח. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אורן חן ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרט מה הכי חשוב לך בחיים? למצא זוגיות מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? פגיעה מהו הפרי האהוב עליך? מנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ד"ר פיל או ריקי לייק כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 600 איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? אחתוך את עצמי עמוק האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לגדול שוקו\\תה\\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? כיף לדבר איתו אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? דניאל למי בא לך להרביץ עכשיו? סופיה ממה הכי נמאס לך בחיים? מהחרא של החיים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? לא עונה על זה. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אילת מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוזים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לא יודע את לסבית/אתה הומו? הומו דו? לא סגור איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל מיני איך אתה מרגיש: לא טוב הבנאדם הכי יפה שראית: נדב
חג מעודף: פורים או פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: MTV בזבזן או חסכן? בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אודליה איזה צילצול יש לך? סינס יו בין גון הקול הכי יפה ששמעת? אהמ... נראה לי ידידה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דגים ושומר מסך? כל מיני מקומות בעולם אתה יודע מה אני יודע? כן. סתם
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? החלום שחלמתי עליו. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה? למדתי להתנשק עם מי? ידיד את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: הצהריים מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: הצהריים אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: בצהריים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: מזמן במכונה, קרם, חוט או שעווה: בעקרון שעווה איזה חברה: קוסמטיקאית כמה בשמים יש לכם: 1 אילו: קליניק הפי קשקשים, יש/אין? כה איזה שמפו: יש כמה... פין או פות: מה? ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: בערך שונאים את עצמכם?: כן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לאאאאאאאאאאאא אם כן, רוצים תירס? כן
השיר האחרון ששרת: פול טו פיסס הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכר הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע וחצי האדם האחרון שראית: המשפחה שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: מתנה לידידה השיר האחרון ששמעת: פול טו פיסס הדיסק האחרון שקנית: האלבום האחרון של בריטני הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכר הדבר הכי מטורף שעשית: לא מספר... עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אודליה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מיי הסקסית איזו הופעה אחרונה היית? אביב גפן ושירי מימון איזה סרט אחרון היית? לא זוכר מה השמות חיבה שלך? נתוש ונתי. תוסיפי תמונה שלך! טוף

מממ...בבקשה

שם: איתי גיל:21 מיקום:חדרה עיר הרפאים האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? האופן שבו הוא סיים את הקשר מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא לא היה אשכנזי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, החלטתי בסוף שלא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאתה מכיר שהיית רוצה שיהיו לך: חוצפה, בטחון עצמי,בגרות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? הX האחרון שלי - הפרידה שלו מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? הX, אחי, חברה טובה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אתה ממש לא רוצה לדעת... מה הדבר שהכי פוגע בך? שיורדים עליי (ולא לי) איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שיהיה מתנשא מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חכמה, אינטלגנציה גבוהה אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? העזיבה שלי מהעולם החרדי, בגלל הכאב שעשיתי לארוסתי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אמיתי, תמיד ! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" - אח שלי התכוונת לזה? בהחלט מתי שיקרת? זה יישמע לא אמין ואולי ייראה כשקר, מעולם לא שיקרתי מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני חצי שנה ובגלל בת? לפני חודש מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? מעולם לא מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני חצי שנה - הצעות יתקבלו בברכה עם מי? הX היה כיף? תמיד יש לך סודות? את רובם אתם יודעים מישהו יודע עליהם? כן מישהו ידע עליהם אי פעם? כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כן, שאמרתי לX שלי שאני שונא אותו איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכם ואתם מקווים שלא יחזור? ג'ינס גזרה גבוהה מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר ? חולצות בצבעים מזעזעים למי אתם הכי מתגעגעים? לאח שלי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עיצוב איפה תואילו בטובכם להתגורר? מקווה שבאיזה קיבוץ/כפר בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מינימום 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? ברגע שיהיה למי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? נישט היר נישט דער - קרוב אבל רחוק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? מאמין שכן, לא מאמין שאעזוב איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? i will never stop מתי בפעם האחרונה התרגשתם? בייום חמישי שעבר ממה? השלמתי עם הX החלטתי שלא שווה לשנוא איזה פרסומת אתה הכי אוהב? מקדונלדס את חושבת שאתה מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לעולם לא מה אתה מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? גארנישט איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני חדש, מקווה שייזמו משהו כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית (לא מזרחי חלילה) לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר מה הכי חשוב לך בחיים? להיות מאושר מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגישות מהו הפרי האהוב עליך? בננה (מעניין למה?) גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 9% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי ליייק כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? די התבגרתי איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אבגוד האם טסת פעם? יאפ מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאתחייב למשהו שלא אעמוד בו שוקו\\תה\\קפה?נס קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהוא אוהב אותי לא משנה מה אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו? גבר כלשהו למי בא לך להרביץ עכשיו? מישהו מהעבודה ממה הכי נמאס לך בחיים? משקרים, צביעות מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? על מנת לגלות את האופי לפעמים דרוש קודם היופי, חייבים את שניהם שהמרכיב הכללי הינו אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא זוכר מה הדבר האחרון ששתית? בייליס היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? פייגעלע דו? לא חובב כוס איזה כיתה אתה: פחחח... בדיחה שגרמה לך לצחוק:אין לי כח. איך אתה מרגיש: נייס הבנאדם הכי יפה שראית: הX הראשון שלי חג מעודף: פסח יס או הוט:הוט ספורט מועדף:אני הומו כאילו ערוץ מועדף: מי צופה ? בזבזן או חסכן? בזבזן אטומי למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה מהעבודה איזה צילצול יש לך? סוף... הקול הכי יפה ששמעת? כל יום אני שומע כזה מאיזה מתוק בן 18 בצד השני של הטלפון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף ושומר מסך?סביבון קווים אתה יודע מה אני יודע? מה ? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? האם אני חייב ללכת לחדר כושר, אולי נוותר קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? לפני איך הייתה הנשיקה הראשונה? סוף עם מי? הX הראשון את מאמין באהבה? מאוד מתי פעם אחרונה התקלחת: כל יום מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפני שבועיים כמעט מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לעולם לא מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא היה לי במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה, שעווה איזה חברה: בראון כמה בשמים יש לכם:5 אילו:נו באמת. קשקשים, יש/אין? יש הד אנד שולדרס בשביל זה, עור רגיש פין או פות: רק פין ישנים ערומים?: רק בזוגיות מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לפעמים אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? ויותר אם כן, רוצים תירס? לא השיר האחרון ששרת: HURT הדבר האחרון שצחקת בגללו: גומרות הולכות הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע האדם האחרון שראית:ניפ טאק הדבר האחרון שאמרת:לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: מרק תימני הדבר האחרון ששתית: מיץ פטח תפוזים הדבר האחרון שקנית: נעליים השיר האחרון ששמעת: חתיכות של חלום הדיסק האחרון שקנית: מי קונה ? אימיול הפעם האחרונה שעזרת לאמא: תמיד הדבר הכי מטורף שעשית: מצצתי למישהו באמצע הרחוב עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? הX שלי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? חברה שלי איזו הופעה אחרונה היית? למי יש זמן ? איזה סרט אחרון היית? מקובלים מה השמות חיבה שלך? בוצ', כרובי

Animal Instict

New member
"בנות צורחות כשהן רואות אותי"

שם: מורן גיל: עוד חודשיים 17 מיקום: חיפה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עזבו זה עוד טרי חח.. לא בא לי לדבר על זה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? גיל.. אבל היא כבר התחרטה על זה אז על הזין =) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? חח כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 5 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? חס וחלילה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? ניסיתי והצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: חוסר רגישות, לא לקחת ללב יותר מדי ואומץ. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? עזבו מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אני עצמי ואנוכי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מאתמול מה הדבר שהכי פוגע בך? שמסננים אותי.. למרות שזה לא קורה הרבה איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? זין מה הכי מושך אותך אצל אנשים: גוף, לבוש, פנים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא הייתי משנה כלום על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הכישרון שלי להקסים בנות :) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? פחחח עדיף שלא נדבר על זה התכוונת לזה? לצערי כן מתי שיקרת? היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אף פעם ובגלל בת? עזבו מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? ממזמן.. למה? ככה מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבוע עם מי? עם חברה סטרייטית היה כיף? כה. פעם ראשונה שסטרייטית מכניסה לשון :) יש לך סודות? :| מישהו יודע עליהם? כה מישהו ידע עליהם אי פעם? כה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אף פעם איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? ממ השרשרות האלה של הפקאצות.. העיגולים האלה.. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הנעלי סירה האלה.. זה זוועת עולם, צריך לרצוח את האנשים שהמציאו את הנעליים האלה למי אתם הכי מתגעגעים? למישהי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אין לי שמץ איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א זאת השאיפה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? תאמינו לי שאתם לא רוצים ילדים ממני באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 18384585 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? הכי רחוק שאפשר חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אני אישאר פה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? הכי חילוני בעולם מהו השיר שתקוע לכם בראש? סייב מיי סול של עופר ניסים מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמוללל ממה? =) איזה פרסומת את הכי אוהבת? זה עם הסופגניות של פלאפון את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות לייק דה =) וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא אוהבת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מצויין כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא יודעת.. כל המזרחית למיניהם ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? אין לי מושג מה הרגש שהכי חסר לך? לא חסר לי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת מהו הפרי האהוב עליך? לא אוהבת פירות גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה וכמה שפחות איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי לייק כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? המון איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? לעולם אל תגידו לעולם לא האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אמות? P: שוקו\\תה\\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא כמוני ואפשר לצחוק איתה על הכל =) אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? את הכלב שלי למי בא לך להרביץ עכשיו? אני לא בנאדם אלים P: ממה הכי נמאס לך בחיים? מאמא שלי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? יופי ברור מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? המיטה שלי מה הדבר האחרון ששתית? שוקו היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לסבית דו? לא איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת איך אתה מרגיש: טוב תודה הבנאדם הכי יפה שראית: מממ שאלה קשה.. חג מעודף: מה שיש בו הכי הרבה חופש.. פסח נראה לי יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: 3 בזבזן או חסכן? באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה הכי טובה שלי איזה צילצול יש לך? בלאגן- שקט הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעתתת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתולה שלי ושומר מסך? לא יודעת אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? תמיד מגיעה בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא משהו עם מי? אקסית את מאמינה באהבה? בזמן האחרון לא ממש כמה בשמים יש לכם: פייי יותר מדי אילו: אין לי כוח לכתוב את כולם קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: הד אנד שולדרס פין או פות: פות ישנים ערומים?: איזההה.. קר רצח בלילה מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: ברור שונאים את עצמכם?: מזהההה לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא אם כן, רוצים תירס? חה חה חה :| השיר האחרון ששרת: מממ ברגעים אלו.. עופר ניסים- סאמר נייט סיטי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: ממש לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: עוד לא אכלתי היום הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: בורקס בקפיטריה של הלשכת גיוס =) השיר האחרון ששמעת: סאמר נייט סיטיייי הדיסק האחרון שקנית: פחחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: יצאתי מהארון בפני ההורים? חחח עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חברה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? חברה איזו הופעה אחרונה היית? לא זוכרת איזה סרט אחרון היית? לא זוכרת מה השמות חיבה שלך? מוסה תוסיפי תמונה שלך! סבבה P:

למעלה