בסדר, בסדר.
שם: עומר. גיל: שיהיה 16. מיקום: חולון. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עבור. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? עבור again. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? 2 וחצי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? תמותו כולכם אחד אחד. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? Why doesn't the world die? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יכולת היקשרות של אור, שלמות עצמית של טל, גישה קלילה של יובל. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לאדע. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? טל, אור, רננה(?) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הנשיקה הראשונה שלי? מה הדבר שהכי פוגע בך? שהורסים לי את האמון. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צרעת.
מה הכי מושך אותך אצל אנשים: כלמיני. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? החיים שלי בסדר. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כלמיני. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לין, לדעתי. התכוונת לזה? כמובן. ^^ מתי שיקרת? לאדע. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא לפני כל כך הרבה זמן. ובגלל בת? ג'י... גן חובה? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? שנה שעברה? למה? כי הייתי אידיוט, מה למה? יש לך סודות? כן. מישהו יודע עליהם? כן. מישהו ידע עליהם אי פעם? כן. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? וואו, לא יודע. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכ ואתם מקווים שלא יחזור? אע, לא יודע. מאיזה טרנד נוכחי הייתם רוצים להפטר? מגפיים מעל ג'ינס.
למי אתם הכי מתגעגעים? למוות של מי שחיבר את השאלון הזה. אולי הוא יבוא כבר? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מתכנת מחשבים. איפה תואילו בטובכם להתגורר? מקום של טחונים. ^^ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? שניים. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? זה למי?
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קריטי. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא יודע. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Dresden Dolls - Missed Me. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא עניינכם. ממה? גם זה לא. איזה פרסומת אתה הכי אוהב? Off the top of my head... מקדונלדס. את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לכו מפה. בגדת פעם? לכו משם, גם. מה אתה מעדיף? בנים או בנות? בנים. וכרגע? אתה אוהב בת או בן? אני אוהב... סנדלית. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אילו מהם? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? דקלון.
ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? באמצע. מה הכי חשוב לך בחיים? האנשים שאני אוהב. [אבל אני עובד על זה.] מה הרגש שהכי חסר לך? רוגע? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אי-שקט? מהו הפרי האהוב עליך? לאדע. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'. כמה שיש. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאירלפיד.
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? אין לי. איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון. מה לא תעשה לעולם? Never say never. האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? ש...העולם יקרוס לתוך עצמו? שוקו\\תה\\קפה? שוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? המונת'ה דברים. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? טל. למי בא לך להרביץ עכשיו? חלילה, אלימות.
ממה הכי נמאס לך בחיים? עזבו. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי, לטווח הארוך. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? יש לי זיקה מסוימת לגן הזה שמאחורי הבימה בשעה מסוימת של היום. מה הדבר האחרון ששתית? כוס מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עם ההורים, כרגע. את לסבית/אתה הומו? הומו. דו? אם אני הומו, אני לא דו. }-[ איזה כיתה אתה: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "מה זה מזל טלה עם קשת באופק? שווארמה!" איך אתה מרגיש: בסדר. הבנאדם הכי יפה שראית: לאדע. חג מועדף: פורים. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף:
!!! ערוץ מועדף: AXN, כרגע. בזבזן או חסכן? בזבזן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אור.
איזה צילצול יש לך? היהודים - אלה. הקול הכי יפה ששמעת? לאדע. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חוף כזה. ושומר מסך? אין כזה, הוא עיצבן אותי. אתה יודע מה אני יודע? אני יודע שאתה יודע שאני יודע שאנ'לא יודע כלום. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אעעע!!!". קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בדרך כלל בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? נהדרת. עם מי? נמרוד. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בצהריים. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: מעולם לא. טוב, התגלחתי בפרצוף אתמול. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: קוטקס הדק הזה שנדבק למצח.
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אתמול הגבות של טל היו פרועות אז הזזתי אותן. זה נחשב? מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: התגלחתי אתמול. במכונה, קרם, חוט או שעווה: מה זה השאלון הזה. :| איזה חברה: עינויי ימי הביניים בע"מ. כמה בשמים יש לכם: אחד. אילו: רושאס.
קשקשים, יש/אין? אני יצור נעלה מדי בשביל קשקשים. איזה שמפו: פנטן. פין או פות:
!!! פין. ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: לא. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כבר עשיתי את השאלה הזאת. אם כן, רוצים תירס? לא תודה, זה ייתקע לי בגשר. השיר האחרון ששרת: Dresden Dolls - Missed Me. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבדיחה שסיפרתי. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: "אה." הדבר האחרון שאכלת: לחםבירה.
הדבר האחרון ששתית: שוב, כוס מים. הדבר האחרון שקנית: כרטיסייה. השיר האחרון ששמעת: Dresden Dolls - Missed Me. הדיסק האחרון שקנית: Garbage. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: כזה. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? לין. מי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? טל. איזו הופעה אחרונה היית? קוקהקולה לייב? איזה סרט אחרון היית? לא זוכר. מה השמות חיבה שלך? עומ.