משעמם במילא
שם: גרייס גיל: 16 מיקום: ת"א האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא לפה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? סטרייטית, מרחק, חוסר פרטיות אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? את הקשר ? לא יודעת. את הבחורה עד כלות הנשמה והוא, אוהב אתכם? הקשר? לא יודעת, הבחורה... כן איך הכרתם? אינטרנט/הופעה מה אתם הכי אוהבים בו? את לב הזהב ואת השוני ממני מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? נתתי את כולי ומעבר אתם רבים? כן האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? טכנית הרבה, אבל רציני 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא רומנטית האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי לחזור יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: חברמניות, אופטימיות, סבלנות (אני צריכה קצת יותר) מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אתם לא מכירים אותן במילא מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? באוטו שלה מה הדבר שהכי פוגע בך? שמזלזלים בי ובעיקר באהבה שלי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טמטום, חוסר נימוס, ברבריות וכאלה שמדברים יותר מדי מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אינטיליגנציה, מסתוריות, קשיחות, כנות, הרפתקנות, נועזות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שאלה קשה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? היא התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אתמול מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא זוכרת ובגלל בת? אתמול מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני כמה חודשים, באמון של אבא למה? כי הוא לא מבין אותי והוא חודר לי לפרטיות מתי בפעם האחרונה התנשקת? שבוע שעבר עם מי? איתה היה כיף? הכי יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? לא על כולם מישהו ידע עליהם אי פעם? לא חושבת מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שבוע שעבר איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לא ממש מעניין אותי הטרנדים האופנתיים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? לא ממש מעניין אותי הטרנדים האופנתיים למי אתם הכי מתגעגעים? אליה איזה מקצוע לעתיד תרכשו? צילום איפה תואילו בטובכם להתגורר? דרום ת"א או משהו בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? בלי באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כבר החלטתי את ההחלטה הזאת בלב ... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב מדי ולא רחוק מדי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? אם יהיו לי ילדים אז אני אחנך אותם לחיות את החיים כמו שהם רוצים ואיך שהם בוחרים מהו השיר שתקוע לכם בראש? gravity מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? מסרט איזה פרסומת את הכי אוהבת? פרסומות של קוקה-קולה את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? כן מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בחורה איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא כל כך מכירה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? כמה שיותר עצובה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מזרחית ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? יש לי ספקות ברוב המקרים מה הכי חשוב לך בחיים? חופש ועצמאות מה הרגש שהכי חסר לך? שלמות, חופש, שלווה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצב, פסימיות, בדידות, ריקנות, געגועים... ועוד מהו הפרי האהוב עליך? מנגו ואבטיח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה 5 אחוז איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא יודעת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? הרבה אבל מזמן לא משתמשת באיסיקיו איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? לא יודעת האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שהיא תפסיק לאהוב אותי באמת שוקו\\תה\\קפה? קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את היכולת הזאת להגיד את כל האמת בפרצוף ולראות דברים באובייקטיביות אתה מצונן עכשיו? ככה ככה את מי בא לך לחבק עכשיו? אותה למי בא לך להרביץ עכשיו? לאבא ממה הכי נמאס לך בחיים? מחוסר פרטיות, מלהיות תלויה באחרים, ממוגבלות, מכפייה ומהתיכון מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי אבל מאוד חשוב שתהיה משיכה חיצונית... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודעת בדיוק, אבל זה היה בדרך מסן-פרנסיסקו לLA מה הדבר האחרון ששתית? קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? בעקרון לא אוהבת את ההגדרות האלה אבל המשיכה כאן חזקה לכיוון נשים דו?בעקרון לא אוהבת את ההגדרות האלה אבל המשיכה כאן חזקה לכיוון נשים איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת איך אתה מרגיש: רע הבנאדם הכי יפה שראית: קארי-אן-מוס (המוכרת בתור טריניטי) חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: רכיבה על סוסים וטניס ערוץ מועדף: ערוצי סרטים בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא איזה צילצול יש לך? beep של הפוסיקט דולס, וsummertime בשבילה הקול הכי יפה ששמעת? שמעתי הרבה קולות יפים (של זמרות), אבל הקול הכי נעים הוא כמובן הקול שלה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו אבסטרקטי בכחול ושחור ושומר מסך? לא משתמשת אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מתי יגיע הבוקר שאני ארגיש חזקה ואתעורר עם חיוך. או הלוואי ויכולתי להמשיך לישון או שאני חוזרת על החלום שחלמתי בראש קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת איך הייתה הנשיקה הראשונה? הנשיקה הראשונה האמיתית היתה מרגשת עם מי? איתה את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לא עניינכם אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:לא עניינכם מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:לא עניינכם מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:לא עניינכם במכונה, קרם, חוט או שעווה:לא עניינכם איזה חברה:לא עניינכם כמה בשמים יש לכם: 3 אילו:ארמני מאניה ולשאר אני לא זוכרת איך קוראים קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: קרמה פין או פות: כוס ורק כוס בשבילי תודה ישנים ערומים?: לא לגמרי מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא לאחרים אבל יש לי ניקים אלמוניים למיניהם שונאים את עצמכם?: כן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כמו מה? אם כן, רוצים תירס? אה... לא. השיר האחרון ששרת: gravity הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא צחקתי היום ולגבי אתמול לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: סבא וסבתא הדבר האחרון שאמרת: קר לי הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: ordinary world - duran duran הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא ראיתי את אמא יותר משנה חוץ מפעם אחת קצרה הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אבא ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? חברה טובה איזו הופעה אחרונה היית? שילה פרבר נראה לי איזה סרט אחרון היית? שנה מופלאה מה השמות חיבה שלך? אין תוסיפי תמונה שלך!