היי!

etieti1

New member
אני:)

שם:אתי גיל:16.5 מיקום:בסלון האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שאנחנו אנשים שונים לגמריS: מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק........ אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כן את שתייהם אבל לא מבחינה זוגית חח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?חחח לא רוצה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:1.אוצר מילים 2.להיות רומנטית 3.להצחיק אנשים חח מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא זוכרתXD מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?מיכל,מטר ושקמה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?פעם אחרונה שהייית בת"א עם חברים חח מה הדבר שהכי פוגע בך?אמממממממממ לא יודעת איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?מוזרותXD מה הכי מושך אותך אצל אנשים:לא יודעתD: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?אל יודעת על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?לצייר!D: מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?מטרוש החמוד התכוונת לזה?ברור! מתי שיקרת?לאח שלי אתמול שלקחתי את הלבה לטיולXD מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?אף פעםXD ובגלל בת?הרבההההההה מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא יודעת מתי בפעם האחרונה התנשקת?לא זוכרתXD יש לך סודות?אה האXD מישהו יודע עליהם?כן מישהו ידע עליהם אי פעם?אכן כי כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?השבוע שעזרתי לאחותי לשטוף את המכוניתXD איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?לא יודעת מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?לא יודעת למי אתם הכי מתגעגעים?להרבה אנשים חח איזה מקצוע לעתיד תרכשו?לא יודעת חח איפה תואילו בטובכם להתגורר?ת"א! בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?1 קמצנית שכמוני חיחי באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?24 חח האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?רחוקקקקק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?לאאאאא איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?דין דין אביב-מוכרת לי מפעם מתי בפעם האחרונה התרגשתם?לא זוכרת:S איזה פרסומת את הכי אוהבת?של איגייייי!!!!! את חושבת שאת מאושרת כרגע?בערך חח את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנות חיחי וכרגע? את אוהבת בת או בן?אף אחד איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?חביב:) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?דכאוניתתת[לא מזרחיתXD] לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אייל גולן ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?אמממממ לא יודעת חח מה הכי חשוב לך בחיים?משפחה מה הרגש שהכי חסר לך?לא יודעת חח מהו הפרי האהוב עליך?כלום גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?כלום ח איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?ארץ נהדרת?חח כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?100 בערך חח איזו חברת טלפון נייד יש לך?פאלפון מה לא תעשה לעולם?סקסXD האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?דיכאון שוקו\\תה\\קפה?שוקווווו והרבה! מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?מתיקות חח אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?מיכאל:) למי בא לך להרביץ עכשיו?לא יודעת ממה הכי נמאס לך בחיים?לא דעת מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי!!!! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?לא יודעת מה הדבר האחרון ששתית?מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד;) את לסבית/אתה הומו?לסבית גאה חח דו?לא איזה כיתה את:יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת חח איך אתה מרגיש:סבבי הבנאדם הכי יפה שראית:מיכל חח חג מעודף:פורים!:) יס או הוט:יס

אני חדשה כנסו :)

שם: ירדן גיל:17 מיקום: תל אביב האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הוא נכנס לכלא מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי תמיד אמרו לי שהוא לא גבר של אישה אחת אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך פעם בשבוע יש ביקור בכלא איילון אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? נראה לי איך הכרתם? הוא נכנס אליי הביתה דרך החלון מה אתם הכי אוהבים בו? את הכריזמה מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הסתרתי אותו אצלי שבועיים ונתתי לו את המכונית של הוריי אתם רבים? לפעמים האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן ברור האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 8 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? בני האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? בני תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: נדיבות צניעות וקריזמה מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שתפסו את בני מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? בני ס., נופר מ. ודליה רביקוביץ' מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?הפגישה הראשונה עם בנינ מה הדבר שהכי פוגע בך?שראיתי את בני עם אישה אחרת איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?צניעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: יובש בכפות רגליים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? שעזרתי לבני לברוח על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? טיפשות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? ב=נ=י התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? שאמרתי לנופר שהיא החברה הכי טובה שלי ושאני מתה עליה מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?אתמול בגלל בני ובגלל בת? היום בגלל ליאת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני שבוע שהלשנתי על בני למה? כי נמאס לי ממנו מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול עם מי? עם אחד שראיתי ברחוב היה כיף? נחמד מינוס יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? כן מישהו ידע עליהם אי פעם? כו מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שהתחלתי לענות על השאלון הזה איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? חולצות בטן מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? סקיניי למי אתם הכי מתגעגעים? בני איזה מקצוע לעתיד תרכשו? תואר במלצרות איפה תואילו בטובכם להתגורר? סביון בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 65 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? וואלק לא יודעת איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? טררם טררם חליליעגד דיעגחישאע כיחבלדכיגב ווואהההההה מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? פיקאצ'ו מת בפרק האחרון של פוקימון וואלק שבר לי תלב איזה פרסומת את הכי אוהבת? אין לי טלויזיה את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני חדשה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? דיכאון ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרט מה הכי חשוב לך בחיים? זה מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבות מהו הפרי האהוב עליך? בננה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?60000000000 איזו חברת טלפון נייד יש לך?אורנג' מה לא תעשה לעולם? וואלק לאדעת האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שבני יפרד ממני שוקו\\תה\\קפה? קולה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הלוואי שהיה לי אחד כזה אתה מצונן עכשיו? כןןןןןןןןןןןןןן את מי בא לך לחבק עכשיו? בני למי בא לך להרביץ עכשיו? לנופר ממה הכי נמאס לך בחיים?מהחיים ומנופר מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? דיזינגוף סנטר מה הדבר האחרון ששתית? לא שאלתם את זה כבר?!?!?!?! היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד דה את לסבית/אתה הומו?כן דו?אני טרי איזה כיתה אתה: יא'3 בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש מלא איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: בני חג מעודף: טו בשבט יס או הוט: יס ספורט מועדף: ללכת למקרר ולחזור ערוץ מועדף: 3 בזבזן או חסכן? בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא מתקשרת בני מתקשר כי יש שיחות חינם בכלא איזה צילצול יש לך?טררם טררםםםםםםם חיגלי ןלגויח'י גחלי ןןא הקול הכי יפה ששמעת: של חיים יבין ורפי גינת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מסך שחור ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע? אה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אוף בצפר קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? וואלק אני לא זוכרת זה היה מזמן עם מי? לא זוכרת את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: שאלה טובה.. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:כנ"ל אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אני שמה סתם נייר מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:יום חמישי מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:גם במכונה, קרם, חוט או שעווה:שעווה איזה חברה: לא יודעעע כמה בשמים יש לכם:2 אילו:רושאס לגבר אז מה זה ריח טוב ו212 לאישה קשקשים, יש/אין?לפעמים זה מהקרם אתה יודע.. איזה שמפו:הוואי של ילדים פין או פות:פין ופות ישנים ערומים?:כן מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: רק לשירי ל. שונאים את עצמכם?:כן וגם את זו שאני מתחזה אליה אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כןן אם כן, רוצים תירס? כן השיר האחרון ששרת:טררם טררם וחגןחיוגגחךח לגחיד ו הדבר האחרון שצחקת בגללו:טררם טררם הפעם האחרונה שבכית:בגיל ערך האדם האחרון שראית:נופר הדבר האחרון שאמרת:אמרת הדבר האחרון שאכלת: סופגי הדבר האחרון ששתית:קולה לימון הדבר האחרון שקנית: כרטיס למימד השיר האחרון ששמעת: טררם טררם הדיסק האחרון שקנית: אני לא קונה דיסקים אבל יש תאוסף המשולש של יהורם גאון שהוא מצוין אני ממליצה בחום. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ------- הדבר הכי מטורף שעשית: עברתי באדום עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?עם נופר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?מבני איזו הופעה אחרונה היית?של אבי גואטה איזה סרט אחרון היית?המסור מה השמות חיבה שלך?מיטי תוסיפי תמונה שלך! וואלק לא בא לי

Sinner16

New member
הממ..

שם: נתן. גיל:17 [וחצי.] מיקום: כפר סבא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? חחח, כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? עד שגיליתי שיש לו בן זוג. כמה אקסים יש לכם? לא יותר מ-10. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? גם לא. נגמר אז נגמר. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אני מסופק במה שיש. אולי איזון היה עוזר. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? 2 ידידות קרובות מאוד וכלב. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: זה הכל ביחד. עיניים ממש עושות לי את זה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אני לא זוכר. [כלומר, כבר המון זמן שלא.] התכוונת לזה? בהחלט. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? 3 שנים ככה.. אני מניח. ובגלל בת? 4 שנים אני מניח. אלא אם כן בגלל סבתא שלי זה נקרא ואז לפני איזה שבוע בגלל ריב מטופש. מתי בפעם האחרונה התנשקת? אני חושב שלפני איזה שבועיים ככה. לא לתפוס במילה. עם מי? עם דייט. היה כיף? היה חביב. יש לך סודות? לא כל כך. אולי מעטים מאוד. מישהו יודע עליהם? בהחלט. מישהו ידע עליהם אי פעם? - מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אני לא מתחרט על דברים שאני עושה. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? החגורות מעל החולצה, נוראי. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הקרוקס זה אחד הדברים הנוראים. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? פסיכולוגיה, קרימינולוגיה או משפטים. אני מניח. איפה תואילו בטובכם להתגורר? אם ירצה השם [וגם אם לא.], לונדון. או סן פרנסיסקו, גם נחמד. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? נכון להיום, 0. אבל יש מצב לשניים ככה. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? שיבוא האדם המתאים, זה לא קשור לגיל. [אוך, הפלצנות.] האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? זה לא משנה. גם מרחוק הם לא יהיו מושלמים. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אני מקווה להשאר. אבל עם איך שאני רואה את ישראל כיום, אין מצב. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חיולני על גבול מסורתי. לתת להם את האפשרות לבחור. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Alanis Morissette - Univited מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול בלילה. ממה? שנהגתי בלילה ב-3 לפנות בוקר והיו המון כוכבים.. ן-6 מעלות בחוץ. גררר. וגם שמעתי מוזיקה מתאימה בטירוף. את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא מאושר אבל גם לא מדוכא. מצב סטטי כזה. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא. רק אפלטונית, מן הסתם. מה את מעדיפה? בנים או בנות? לסקס- בנים. לעבודות מטבח- בנות. חחח, סתם.. סתם.. בנים. ^^ כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שקטה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא קיים. אני פתוח לכל הסגנונות. מה הכי חשוב לך בחיים? להרגיש בטחון. מה הרגש שהכי חסר לך? אושר. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? דאגה. מהו הפרי האהוב עליך? המממ.. מנגו זה נחמד. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אני לא רואה תוכניות אירוח. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? Never say Never האם טסת פעם? חחח, כן. שוקו\\תה\\קפה? מוקהצ'ינו. שניים סוכר. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שתמיד יש על מה לדבר. אתה מצונן עכשיו? קצת, כן. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד. אני לא אלים. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שאלה טיפשית. ברור ששניהם. אי אפשר בלי אחד מהם. מה הדבר האחרון ששתית? מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית/אתה הומו? טוב, אני מודה.. אני לסבית. דו? בערך. איזה כיתה אתה: י"ב. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: ג'וגינג זה נחמד. ערוץ מועדף: לא יודע. אני מתלבט בין hot3 לאקסטרה הוט לבין 22. [רק בגלל סקס והעיר הגדולה.] בזבזן או חסכן? בזבזן. אבל לרוב פשוט אין לי על מה. איזה צילצול יש לך? Aerosmith - I don't wonna miss a thing הקול הכי יפה ששמעת? אנסטסיה, סליון דיון, ריטה, כריסטינה, הסולנית של נייטוויש, איימי לי.. אני יכול להמשיך ככה בלי סוף.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איילון ריק ממכוניות ואנשים בשעת לפנות בוקר שכזאת. אחת התמונות היפות. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "טוב, אם אני אשן עוד 5 דקות לא יקרה כלום.." קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? חצי-חצי. איך הייתה הנשיקה הראשונה? Could've been better עם מי? עם איזה אחת.. חח. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול לפני שיצאתי. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אני מעדיף קוטקס. ישנים ערומים?: עם בוקסר צמוד. לא כזה רחוק.. השיר האחרון ששרת: Evanescence - Like You איזו הופעה אחרונה היית? יום נוער ברעננה עם עברי לידר, סינרגיה וכאלה. [אבל אחת לפני זה הייתה סלין דיון בלאס וגאס!!! אעעע!] איזה סרט אחרון היית? אתמול ראיתי אחד. לא זוכר איך קוראים לו :/

Dark L

New member
אוהבתתת... :)

שם: לילי גיל: 16 ו-8 חודשים חעחע מיקום: חולון האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא אוהבת לדבר על זה >< הבלגתי.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא נתתי לו להתקרב אליי.. כ"כ מצטערת. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אהא 3> אם כן, אתם אוהבים אותו? אני חושבת... P: והוא, אוהב אתכם? זה מה שהוא אומר.. אני יודעת? P: איך הכרתם? בנמל ת"א, אחרי מסיבה חע. ממש במקרה.. והכרתי את חבר שלו בכלל P: מה אתם הכי אוהבים בו? תתחת
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אופס.. >< אתם רבים? לא חח אין לנו זמן לזה... האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כה.. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? דהה.. כמה אקסים יש לכם? אקסים או אקסיות?
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי, תודה. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כההה.. אבל כרגע, לא חע. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, לעולםםםם אעאע תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: איפוק, סבלנות ו... נמממ... לא יודעת. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? עוד פעם זה? >< מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, שני ומורן :) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שהיו לי ראסטות חעחע מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי, שמרמים תי ושמשפילים.. |: איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שיהיה רמאי או שקרן.. או מניפולטור!!! שונאתתת את זה!!!!! מה הכי מושך אותך אצל אנשים: תחת, אדישות [לא יותר מידי] ו.. כל השאר כבר תלוי :) אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? סיטואציה לא נעימה עם מישהי שרציתי ולא ידעתי מה להגיד ואיך אז יצא לי משו אדיוטויייייייייייייייייי דאאאאיי... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שאני ג'וקרית. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? ליאת :) התכוונת לזה? דאאאאאייי בטח! מתי שיקרת? יומשישי על הסעותתת חח אני לא משקרת.. סתם אמרתי לחברות שיש הסעה כדי שיבואו, הן לא רצו לצאת מהמיטה כי היה קר.. קציצות. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בגלל בן? לא זוכרתת גאאאד.. ובגלל בת? לא זוכרת מתי אבל זוכרת בגלל מי |: מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לעולם לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה? כי שונאת שעושים לי אז אני יעשה לאחרים??? מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבוע... מה? הוא בצבא!! עם מי? משה 3> היה כיף? דהה.. יש לך סודות? יש. מישהו יודע עליהם? כע. מישהו ידע עליהם אי פעם? כע. רק על אחד אפחד חוץ מאמא אפחד לא יודע... |: מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? עודפעם זה? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מכנסי סאנטרופז.. חחחחח מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? זה עם החגורות מתחת לציצייייייייי זה נוראייייייייייייייייי!!!! פאק! למי אתם הכי מתגעגעים? משה. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? במאית ב"ה!!! איפה תואילו בטובכם להתגורר? יפן או משו דרום אמריקאי כזה... ואם לא אז או ראשון או ת"א נשמע לי סבבה.. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? ממש ממש לא חושבת על זה כרגע. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אם בכלל אז אחרי גיל 25... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? די קרוב זה כדאי.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? מקווה לרדת! ואם לא אז גם סבבה.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חינוך ע"פ איך שאני התחנכתי... שיעשו מה בא להם. מהו השיר שתקוע לכם בראש? חחחחחחח יש לו אישה מטומטמת של מה קשוררר אעאע מתי בפעם האחרונה התרגשתם? די חח הכל קשור למשה פה.. יומשבת וראשון הזה...
ממה? הההממ..
איזה פרסומת את הכי אוהבת? ממ.. לא יודעת. נראה לי שאין כזו.. את חושבת שאת מאושרת כרגע? כה.. טוב בערך.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כה
בגדת פעם? מה זה בגדת? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? די אל תשאלו אותי את זה טוב? דווקא אותי..

Dark L

New member
המשך..

וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? דאאאאיי... רעוע. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דיכאונים חעחע לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא יודעת............................ ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? אותה שאלה ב-20 וריאציות שונות? לא יודעת. מה הכי חשוב לך בחיים? אמא והחברות הכי קרובות! מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת נו.. שאלות קשות.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? דאאאאאאיי נו.. מהו הפרי האהוב עליך? פומלה ותפוח ירוק גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5!! מושלם!! איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא רואה כבר טלויזיה.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? פעם אחרונה שבדקתי זה היה 270 ומשהו... לפני כמה חודשים חעחע איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפוןןן יאק מה לא תעשה לעולם? לא יודעת יש לי ראש פתוח חעחע האם טסת פעם? כע מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? די די שאלות מעצבנות.. שיבגדו בי, שיעשו דברים מאחורי הגב.. כאלה. שוקו\\תה\\קפה?תה!! פסיפלורה מלון ליתר דיוק! P: מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהן הכי נאמנות בעולם!! אתה מצונן עכשיו? בקטנות את מי בא לך לחבק עכשיו? דאאאאיי.. את משה :) למי בא לך להרביץ עכשיו? למעיין!@#$!#$ ממה הכי נמאס לך בחיים? מהמצב עם אבא!~@#$ מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אי אפשר אופי מדהים עם יופי מתחת לאפס ולהיפך.. שילוב! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ים המלח! מאוהבתתתת!! מה הדבר האחרון ששתית? סודה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד עם שותפים אומשו.. את לסבית/אתה הומו? אני לילי. דו? לילי. איזה כיתה אתה: כיתה........................... יא' בעיקרון. בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה ארוךךך.. איך אתה מרגיש: בסדר. איך את\ה? הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה ג'וליייייי 3> חג מעודף: פסחחח נהננהה יס או הוט: הוט לפניייים ספורט מועדף: כדורסל וריקווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד ערוץ מועדף: ספורט אקסטרים ולוגיייי חח בזבזן או חסכן? בזבזנית שאין לתאר!!!!!!!!!!! אל תתנו לי כסף, באמאשלכם! למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא חחחחחחחחח איזה צילצול יש לך? מלאנטלאפיםםם. כל מי שמתקשר, יש לו צלצול אחר אצלי חחחח הקול הכי יפה ששמעת? של זמר\ת אומשו? טוב נו נזרום - כריסטינה אגילרה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל חברות מהאסקייפ מתישהו.. ושומר מסך? של ווינדווס XP אתה יודע מה אני יודע? בטח. מה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מתי הוא יתקשר היום....... המ....... קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? חחחחחחחח אני מאחרת כרונית. איך הייתה הנשיקה הראשונה? דאאאאאאאאיי.. פסדר. מי זוכר? עם מי? שי >< את מאמינה באהבה? כה, נראהלי. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפני שבוע אומשו.. גאאאאאד אני באמת צכה לעשות! תודה על התזכורת חיחי P: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: לא תחבושות. אבל קוטקס ופלייטקס חחח מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני שבוע וחצי אומשו... מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: שלשוםםם חחחחח במכונה, קרם, חוט או שעווה: חוט, לעצמי :) איזה חברה: החוט? בטח ג'יג'י... T_T כמה בשמים יש לכם: 5 אילו: מיריקל, פלוואר, ג'אדור, מידנייט ונואה... אקס אפקט גם נחשב בושם? P: קשקשים, יש/אין? עד כמה שאני יודעת, אין. איזה שמפו: הרבל אסנס פסיפלורה,אשכולית ורודה ואוכמניות חחחחחחח פין או פות: דיי נו.. ישנים ערומים?: תלוי מתי.. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: בטחחחח זהוא תחביבי הגדול מכולם! שונאים את עצמכם?: לפעמים כ"כ שבא לבכות!!! אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כל יום אם כן, רוצים תירס? חע חע חע... השיר האחרון ששרת: חחחחחחחחחחח לא אשכח את המיליייייייייייייייייייייייייייייייייייייים... של דוד בודה.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שחר חסון המלךךךךךךךךךךךךךךךךך!!! הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים.. האדם האחרון שראית: אחי הקטן P: הדבר האחרון שאמרת: הקטן P: הדבר האחרון שאכלת: במביייייייי.. כאילו במבה.. :) הדבר האחרון ששתית: סודה נווווו שאלת כבר! הדבר האחרון שקנית: מכנסיים אומשו.. השיר האחרון ששמעת: צ'ורי צ'ורי בגירסאת הדאנסססס חעחע הדיסק האחרון שקנית: חחחחחחחחחחח פייייייי נראה לי של סיסטם מלפני... 4365467 שנה? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. ילדה למופת אני :) הדבר הכי מטורף שעשית: נטרפתי? עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ליאתתת נהנה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? ממורן איזו הופעה אחרונה היית? של עידן יניב חחחחחחחחחחח [לא בגלל רצוני, זה היה באסקייפ] איזה סרט אחרון היית? שנייייייייים שלא הייתי בסרט.. מה השמות חיבה שלך? לילוש ולילי פוד [אל תשאלו למה אעאע] תוסיפי תמונה שלך! מה זה פקודה? היא לא ממש עדכנית...

grace00

New member
משעמם במילא

שם: גרייס גיל: 16 מיקום: ת"א האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא לפה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? סטרייטית, מרחק, חוסר פרטיות אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? את הקשר ? לא יודעת. את הבחורה עד כלות הנשמה והוא, אוהב אתכם? הקשר? לא יודעת, הבחורה... כן איך הכרתם? אינטרנט/הופעה מה אתם הכי אוהבים בו? את לב הזהב ואת השוני ממני מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? נתתי את כולי ומעבר אתם רבים? כן האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? טכנית הרבה, אבל רציני 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא רומנטית האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי לחזור יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: חברמניות, אופטימיות, סבלנות (אני צריכה קצת יותר) מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אתם לא מכירים אותן במילא מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? באוטו שלה מה הדבר שהכי פוגע בך? שמזלזלים בי ובעיקר באהבה שלי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טמטום, חוסר נימוס, ברבריות וכאלה שמדברים יותר מדי מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אינטיליגנציה, מסתוריות, קשיחות, כנות, הרפתקנות, נועזות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שאלה קשה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? היא התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אתמול מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא זוכרת ובגלל בת? אתמול מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני כמה חודשים, באמון של אבא למה? כי הוא לא מבין אותי והוא חודר לי לפרטיות מתי בפעם האחרונה התנשקת? שבוע שעבר עם מי? איתה היה כיף? הכי יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? לא על כולם מישהו ידע עליהם אי פעם? לא חושבת מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שבוע שעבר איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לא ממש מעניין אותי הטרנדים האופנתיים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? לא ממש מעניין אותי הטרנדים האופנתיים למי אתם הכי מתגעגעים? אליה איזה מקצוע לעתיד תרכשו? צילום איפה תואילו בטובכם להתגורר? דרום ת"א או משהו בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? בלי באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כבר החלטתי את ההחלטה הזאת בלב ... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב מדי ולא רחוק מדי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? אם יהיו לי ילדים אז אני אחנך אותם לחיות את החיים כמו שהם רוצים ואיך שהם בוחרים מהו השיר שתקוע לכם בראש? gravity מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? מסרט איזה פרסומת את הכי אוהבת? פרסומות של קוקה-קולה את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? כן מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בחורה איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא כל כך מכירה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? כמה שיותר עצובה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מזרחית ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? יש לי ספקות ברוב המקרים מה הכי חשוב לך בחיים? חופש ועצמאות מה הרגש שהכי חסר לך? שלמות, חופש, שלווה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצב, פסימיות, בדידות, ריקנות, געגועים... ועוד מהו הפרי האהוב עליך? מנגו ואבטיח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה 5 אחוז איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא יודעת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? הרבה אבל מזמן לא משתמשת באיסיקיו איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? לא יודעת האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שהיא תפסיק לאהוב אותי באמת שוקו\\תה\\קפה? קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את היכולת הזאת להגיד את כל האמת בפרצוף ולראות דברים באובייקטיביות אתה מצונן עכשיו? ככה ככה את מי בא לך לחבק עכשיו? אותה למי בא לך להרביץ עכשיו? לאבא ממה הכי נמאס לך בחיים? מחוסר פרטיות, מלהיות תלויה באחרים, ממוגבלות, מכפייה ומהתיכון מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי אבל מאוד חשוב שתהיה משיכה חיצונית... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודעת בדיוק, אבל זה היה בדרך מסן-פרנסיסקו לLA מה הדבר האחרון ששתית? קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? בעקרון לא אוהבת את ההגדרות האלה אבל המשיכה כאן חזקה לכיוון נשים דו?בעקרון לא אוהבת את ההגדרות האלה אבל המשיכה כאן חזקה לכיוון נשים איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת איך אתה מרגיש: רע הבנאדם הכי יפה שראית: קארי-אן-מוס (המוכרת בתור טריניטי) חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: רכיבה על סוסים וטניס ערוץ מועדף: ערוצי סרטים בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא איזה צילצול יש לך? beep של הפוסיקט דולס, וsummertime בשבילה הקול הכי יפה ששמעת? שמעתי הרבה קולות יפים (של זמרות), אבל הקול הכי נעים הוא כמובן הקול שלה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו אבסטרקטי בכחול ושחור ושומר מסך? לא משתמשת אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מתי יגיע הבוקר שאני ארגיש חזקה ואתעורר עם חיוך. או הלוואי ויכולתי להמשיך לישון או שאני חוזרת על החלום שחלמתי בראש קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת איך הייתה הנשיקה הראשונה? הנשיקה הראשונה האמיתית היתה מרגשת עם מי? איתה את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לא עניינכם אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:לא עניינכם מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:לא עניינכם מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:לא עניינכם במכונה, קרם, חוט או שעווה:לא עניינכם איזה חברה:לא עניינכם כמה בשמים יש לכם: 3 אילו:ארמני מאניה ולשאר אני לא זוכרת איך קוראים קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: קרמה פין או פות: כוס ורק כוס בשבילי תודה ישנים ערומים?: לא לגמרי מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא לאחרים אבל יש לי ניקים אלמוניים למיניהם שונאים את עצמכם?: כן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כמו מה? אם כן, רוצים תירס? אה... לא. השיר האחרון ששרת: gravity הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא צחקתי היום ולגבי אתמול לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: סבא וסבתא הדבר האחרון שאמרת: קר לי הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: ordinary world - duran duran הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא ראיתי את אמא יותר משנה חוץ מפעם אחת קצרה הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אבא ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? חברה טובה איזו הופעה אחרונה היית? שילה פרבר נראה לי איזה סרט אחרון היית? שנה מופלאה מה השמות חיבה שלך? אין תוסיפי תמונה שלך!

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך, זה שתלווי לי טיפה גובה..:]

למעלה