היי!

אם את אומרת.. ../images/Emo3.gif

סתם נו, איתי לא מתווכחים! [כלומר- אם אמרתי שאת, אז את
] [איזה פלצניות אנחנו :]

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif יא, תתחתני איתי?

אוף עכשיו את שמה תמונה? כשהחלטתי שאני סטרייטית? חח :]

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

שם: אוהד. גיל: 18. מיקום: צפון. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא רצה אותי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לאדע. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? דה. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כע. כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אין מושלם ממני. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שלא הייתה את מידה M בחנות היום בקניון ;[ מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אליאור שחף ושירן אני חושב. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שאני צריך למצוא זיכרון ואנלא מצליח. מה הדבר שהכי פוגע בך? אוי נו. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? דביקות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: היופי. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? אמממ... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הטוב לב שלי
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אנעארף. התכוונת לזה? כנראה שלא. מתי שיקרת? היום. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אתמול. ובגלל בת? הרבה זמן. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אנעארף. למה? כי בא לי? מתי בפעם האחרונה התנשקת? אממממממממ... חודש? עם מי? המלצר. היה כיף? לא. יש לך סודות? כמובן. מישהו יודע עליהם? כמובן. מישהו ידע עליהם אי פעם? כמובן. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? היום. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? הדפסים של חיות. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? קרוקס. למי אתם הכי מתגעגעים? אליי. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אנעארף. איפה תואילו בטובכם להתגורר? מה? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מה? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מה אתה רוצה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? להפך. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור בה. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מה ילדים, מי רוצה ילדים בכלל. מהו השיר שתקוע לכם בראש? אנעארף. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? הרבה זמן... ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? אין מושלם ממני. את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנימים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? אף אחד P: איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב מאוד עד שנאה הדדית. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אמממ שאלה קשה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? זה חצוי. מה הכי חשוב לך בחיים? סבתא. מה הרגש שהכי חסר לך? חסור רגש יותר חסר לי. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אוי נו מה, ריקי לייק ממש. מהו הפרי האהוב עליך? גו ריקיייי גו ריקי!!!11 פטל. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גם וגם. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי לייק
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? דקה נבדוק. אני לא ידע איך. איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון. מה לא תעשה לעולם? לעולם אל תגיד לעולם לא. האם טסת פעם? אכן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מוות של חברים או משפחה. שוקו\\תה\\קפה? שוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שלא נמאס לו ממני. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו. למי בא לך להרביץ עכשיו? דיי נו. ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? יופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? בולגריה. מה הדבר האחרון ששתית? קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. ואני גר ככה :p את לסבית/אתה הומו? הומו. דו? לא. איזה כיתה אתה: מה? בדיחה שגרמה לך לצחוק: דיי נו. איך אתה מרגיש: חרא. הבנאדם הכי יפה שראית: הוא. חג מעודף: פסח. יס או הוט: יס. ספורט מועדף: פחחח עוד מעט תשאלו ספר מועדף. ערוץ מועדף: יס + בזבזן או חסכן? בזבזן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא. איזה צילצול יש לך? מארש חתונה. הקול הכי יפה ששמעת? טוב נמאס לי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך!

Saint Marco

New member
אנייי

שם: אור גיל: 19 מיקום: רחובות האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?בערך.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כן. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? חח....לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא מעוניין. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן ולא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך?לא יודע איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?נקיסיזם מה הכי מושך אותך אצל אנשים: תחת אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? עזבו.. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?אחותי התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא זוכר ובגלל בת? לא נראה לי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? שאלה טובה למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? אוהו.... עדיף לא לדעת עם מי? היה כיף? לא יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? חלק מישהו ידע עליהם אי פעם?כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני 3חודשים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מה שהולך עכשיו מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? אחותי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? וטרינריה איפה תואילו בטובכם להתגורר? תל אביב כנראה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? נראה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה24 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא יודע עדיין איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? Harash מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא זוכר ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא רואה טלויזיה את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? סוסים וכרגע? את אוהבת בת או בן? סוסים איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?לא מעורב יותר מידי כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? גם וגם לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אומ קולטום ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? תלוי מה הכי חשוב לך בחיים? כלום מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? תמימות מהו הפרי האהוב עליך? אשכולית אדומה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 100 ומשהו איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אזדיין בלי קונדום האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? ..... שוקו\\תה\\קפה? תה וקפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? השטויות שלו אתה מצונן עכשיו? כן את מי בא לך לחבק עכשיו? אף אחד למי בא לך להרביץ עכשיו? אדר ממה הכי נמאס לך בחיים? מהצבא מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך שוויץ מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? SOLO את לסבית/אתה הומו? לא הוחלט דו? יש מצב איזה כיתה אתה: צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: לא טוב הבנאדם הכי יפה שראית: בעע... חג מעודף: שבועות יס או הוט: יס ספורט מועדף: רכיבה על סוסים ערוץ מועדף: לא רואה- אבל אם כבר אז הולמארק בזבזן או חסכן? חסכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? always look on the bright side of life הקול הכי יפה ששמעת? JOSH GROBAN איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? טירה ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שבא לי להשר במיטה קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה? כיתה י' עם מי? מישהי את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: המון זמן אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: השנה מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: כל הזמן במכונה, קרם, חוט או שעווה: ניסיתי הכל איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 5 אילו: קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: האד אנד שולדרס פין או פות: חחחח ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: קצת אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? ברורררר אם כן, רוצים תירס?לא השיר האחרון ששרת: לא זוכר הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכר הפעם האחרונה שבכית: הצבא האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: קרקר שוודי הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: לא זוכר כבר השיר האחרון ששמעת: HARASHO הדיסק האחרון שקנית: לא קונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: תמיד הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? לפני 10 דקות ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? הילה איזו הופעה אחרונה היית? לא אוהב מה השמות חיבה שלך? מרקוביץ',מרקו תוסיפי תמונה שלך!

probably

New member
פאק! הדבר הזה ארוך! [השאלון! סוטים]

שם: ינאי. גיל: 14 ורבע. [בגיל הזה, כל יום משנה. כזה עלוב.] מיקום: ת"א, ביתי הקט, אחרי מסעות ארוכים בארון שלי. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן. אמא שלי. חה! 3>. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מישהי מאד איכזבה אותי בהתנהגות שלה כלפי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? תזמון. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו?לאאא!!! אתם גורמים לי להרגיש לבד. שאלון של זונות1 והוא, אוהב אתכם? אני אכה אתכם. איך הכרתם? תמותו. מה אתם הכי אוהבים בו? זה השלב של המכות! מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? או.קי. מישהו פה שונא אותי. אתם רבים? אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההע. הלו? אין פה מי שיצנזר! האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? 2. לא ממש. בערך. אולי. נגיד ש. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ולא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: טואטליות באהבה כלפי מישהו, רוגע ושלווה, התמודדות מול הפחדים. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אי-אפשר להסביר את זה ממש. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ניצן, לי ואמא. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מסיבת ההפתעה שעשו לי השנה. מה הדבר שהכי פוגע בך? כמזלזלים בי. כן! זה פוגע. אנשים! שימו לב למה שאתם אומרים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? ציניות חסרת-מעצורים. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אצל גברים- גבריות, אצל נשים- נשיות. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?אין שום דבר שאני מתחרט עליו, מה שקרה- כנראה הוביל אותי למקום שאני נמצא בו היום. בעיני, לטעויות יש מקום בחיים שלנו ואולי אפילו השלכות חיוביות שנותנות פספרקטיבות חדשות. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? תיאטרון. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אבא שלי. התכוונת לזה? כן. מתי שיקרת? אתמול. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני שבועיים. ובגלל בת? לפני יומיים. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני חושב שאף פעם. אולי כשהייתי ממש צעיר. למה? אני לא ממש זוכר. מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני יותר מידי זמן. בחופש נראה לי. עם מי? לא מגלה. P: היה כיף? כן. מאד. יש לך סודות? מבחינה שטחית, לא. מבחינה נפשית, כן. מישהו יודע עליהם? כן. מישהו ידע עליהם אי פעם? כן. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אני לא ממש מאמין בלהתחרט, כי אני מאמין שהכל יוביל אותנו למשהו. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? החגורות מותן המזעזעות מבד ובצבע מטאלי או צועק. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? טוניקות. למי אתם הכי מתגעגעים? לגלי. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עיצוב אופנה+ עיצוב תעשייתי. איפה תואילו בטובכם להתגורר? ניו יורק או לונדון. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? כלום. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אני לא בטוח שזה יקרה. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? להפך! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? נרד במהירות ממנה. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? אני מקווה שלא יהיו כאלה שאאלץ לחנך. מהו השיר שתקוע לכם בראש? only hope- mandy moore. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום. ממה? מתרגיל שעשיתי בסנדת התיאטרון. איזה פרסומת אתה הכי אוהב? לא אוהב פרסומות. {אני מיואש, אני בקושי באמצע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!} את חושבת שאתה מאושר כרגע? די מאושר עם ups ו-downs. את אוהב מישהו/מישהי כרגע? דלוק. בגדת פעם? לא. מה אתה מעדיף? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהב בת או בן? נאדה. XD. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? די טוב, עם חלקם המכריע. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. מאד דיכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא יודע. אני די פתוח בקטע הזה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? הרגשה חמוצה-מתוקה. מה הכי חשוב לך בחיים? לשמור על האיזון. לעצב בגדים. מה הרגש שהכי חסר לך? היכולת להבין שאוהבים אותי. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? פחד. מהו הפרי האהוב עליך? תפוז או מלון. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? 3%. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד, jay lano. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יש לי מסנג'ר, ובסביבות ה-200.

probably

New member
המשך- של ה*** הזה.

איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? אחטיף למישהו מכות. האם טסת פעם? כן. בסביבות המיליון פעם. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? להדרדר לסמים. שוקו\\תה\\קפה? קפה טוב ממש או שוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אמפתיה. אתה מצונן עכשיו? לא. יש לי אלרגיה תמידית. את מי בא לך לחבק עכשיו? את כולם. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאלוהים. אבל כזה מכות בצחוק. XD. ממה הכי נמאס לך בחיים? מלעשות פיפי. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ונקובר ואיזה יער שאני לא זוכר איך קוראים לו ליד. מה הדבר האחרון ששתית? מרטיני, במקרה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לסבית/אתה הומו? הומו. דו? על הזין שלי@ איזה כיתה אתה: ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך מישהו נפל מצוק ולא קרה לו כלום? כי אבא שלו מוכר זיתים. [המון אינטיליגנציה יש לי!]. איך אתה מרגיש: מעולה. אני מאושר. הבנאדם הכי יפה שראית: יש יותר מידי. חג מעודף: אני לא אוהב חגים. יס או הוט: yes rules!!!!!!!!! [יצאתי כזה ילד בן שנה! חה!]. ספורט מועדף: ריקוד. ערוץ מועדף: ערוץ E. בזבזן או חסכן? האמא של הבזבזנים. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברים שלי. איזה צילצול יש לך? יותר מידי. הקול הכי יפה ששמעת? קרן פלס. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרגיל של הווינדווס, כי אני חננה. ושומר מסך? מה זה? אני לא מבין ממש במחשבים. אתה יודע מה אני יודע? כן, שהשאלה הזאת מטומטמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? כלום, הראש שלי ריק ורק רוצה להתקלח! קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים. תמיד. איך הייתה הנשיקה הראשונה? אין קול ואין עונה. עם מי? אין קול ואין עונה. את מאמינה באהבה? נראה לי שכן. מתי פעם אחרונה התקלחת: ל]פני חצי שעה, ולפני 6 שעות ובבוקר. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: בגלגול הקודם? אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אני לא אשה. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: היום. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לפני שבוע או יותר. במכונה, קרם, חוט או שעווה: אני מתגלח פור קריינג גוד אאוט לאוד! איזה חברה: gillete. מה זה החדירה הזאת לפרטיות? אני כ"כ מיואש מכמה שהשאלון ארוך!!!!!!!!1 כמה בשמים יש לכם:3. אילו: אין לי כוח לפרט! קשקשים, יש/אין? יש. איזה שמפו: crema. אבל זה משתנה מעת לעת. פין או פות: פין! ישנים ערומים?: לא! זה מגעיל אותי. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. י-ש ל-י ח-י-י-ם. שונאים את עצמכם?: לפעמים במקצת. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? זה ממלכד! אם כן, רוצים תירס? כן. השיר האחרון ששרת: לא זוכר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: צחקתי על מישהו בסנטר. הפעם האחרונה שבכית: באוטובוס. היום. אבל ממש טיפה. האדם האחרון שראית: אמא? הדבר האחרון שאמרת: "אני צריך עוד בגדים". הדבר האחרון שאכלת: קרקרים. הדבר האחרון ששתית: מה זה הזיוני שכל האלה? הדבר האחרון שקנית: ג'ינס. השיר האחרון ששמעת: רכבת באירופה של קרן פלס. הדיסק האחרון שקנית: אם אלה החיים- קרן פלס. כן, אני לא קונה דיסקים בכלל. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשית. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם ניצןץ ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איתי. איזו הופעה אחרונה היית? לא הייתי בהופעות, אני לא ממש חובב של דברים כאלה. איזה סרט אחרון היית? פשוט מאוהבת- מומלץ בטירוף. ראיתי אותו אתמול. מה השמות חיבה שלך? ינאיקיפליץ, ינאיצ'וק, חמודי, קושי, יפה, ינאיוש, ינאיכפרה. תוסיפי תמונה שלך! אוסיף. השקעתי השקעתי, בנאדם אחד אפילו לא קרא את זה.

f r e e h u g

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שם: מירי גיל:17 וחצי מיקום:ירושלים האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?...לא ידוע עדיין... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?מממ..שהיא שיקרה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?חחח היא הייתה סטרייטית?.. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא בידיוק.. אם כן, אתם אוהבים אותו?=\.זה טרי... והוא, אוהב אתכם?לא יודעת... איך הכרתם? אינטרנט מה אתם הכי אוהבים בו?הכל מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?חחח זה ממש טרי..? אתם רבים?לא יצא עדיין.. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן..
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן.. כמה אקסים יש לכם?1 וחצי חח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?לא..יש סיבה שהם נקראים אקסים.. אם כן, זה הצליח?... יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא מתחרטת על דברים... תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:..משמעת עצמית, עצבים..(חח זה נחשב תכונה?)..ו.מממ..אהה..אני רוצה ליהיות רעה לפעמים..סוג של מנגנון הגנה.. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? פרוייקט שעשיתי עם הילדים בשכונה שלי(וזאת שכונה גדולה..60 אלף תושבים)..ניסיתי להחדיר להם ערכים..כי הם ברברים..אבל היו קצת בעיות בדרך מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? רושל, אתי ונועה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?חח שטרקטור כמעט דרס אותי כשהייתי בת 3 מה הדבר שהכי פוגע בך?..שבירת אמון איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?צבוע מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חוש הומור אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה?מממ הייתי מנשקת מישהי כשהייתה לי הזדמנות... ולמה?כי לא היה לי מה להפסיד..גם ככה עם כל מה שאמרתי לה..ידעתי שאני לא אראה אותה שוב על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?מממ..קלילות וחוש הומור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?היא התכוונת לזה?כן... מתי שיקרת?ממ..לא יודעת..כיצאתי לאיזה מקום ולא אמרתי לאן נראה י..לא זוכרת.. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?חח בכיתה ח'.. ובגלל בת? לפני שנתיים..בכיתה י' מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני שנה. למה?.כי רציתי שהיא תעזוב..חשבתי שזה יהיה פחות כואב מאשר להגיד לה..(בדיעבד טעות גדולה..) מתי בפעם האחרונה התנשקת?..=\..יותר מידי זמן..חצי שנה בערך עם מי? בחורה היה כיף?כן יש לך סודות?חחח לא?..לכם? מישהו יודע עליהם? כולם כמעט... מישהו ידע עליהם אי פעם?כנ"ל מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?אני לא מתחרטת, כבר אמרתי..אבל אולי אמרתי משהו למישהו שלא הייתי צריכה להגיד... איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?מממ...גזרה גבוהה למכנסים! מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?לא יודעת למי אתם הכי מתגעגעים? אליה איזה מקצוע לעתיד תרכשו?מנהל עסדקים ושיווק איפה תואילו בטובכם להתגורר?או ירושלים או ת"א.. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?הרבה!! 4-6 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?מקום טוב באמצע.. חושבים שתגורו בארץ?כן התרדו ממנה..?אולי רק לכמה שנים..אבל אין כמו בארץ... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?אני אראה להם את כל האופציות..שיבחרו לבד.. מהו השיר שתקוע לכם בראש? מעוז צור..
מתי בפעם האחרונה התרגשתם? שמישהי חמודה הביאה לי פרח..=] ממה?.. איזה פרסומת את הכי אוהבת?חחח של החסידות האלה...של לאומית..ההיא עם החוקן את חושבת שאת מאושרת כרגע? ממ די..כן.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא דיברנו על זה? בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?גם וגם יותר בנות אבל.. וכרגע? את אוהבת בת או בן?..בת.. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מקווה לטוב
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? ממ זה מתחיל דיכ אוני ועובר לשמח לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?איכס..כל השירי מוות בכי האלה..מזרחי..בעע.. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר מה הכי חשוב לך בחיים?אושר מה הרגש שהכי חסר לך?שאלה יפה..עצב נראה לי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא מעצבן אותי..אבל שמחה מהו הפרי האהוב עליך?תפוז קיווי בננה..לא יודעת..מלא.. גבינה או קוטג'?חח גבינה? -כמה אחוזי שומן?=\..5? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? וואי..שנותנים להרגיש בבית.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?לא יודעת.. ממ 60 נראה לי איזו חברת טלפון נייד יש לך?פלאפון מה לא תעשה לעולם?never say never האם טסת פעם? יאפ מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?בגרות במתמטיקה שוקו\\תה\\קפה? תלוי מתי ביום... מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שהיא שם.. אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?אותה למי בא לך להרביץ עכשיו?..למשרד החינוך..? ממה הכי נמאס לך בחיים?לא נמאס מכלום מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אני לא אהיה יפת נפש ואגיד שהדבר הראשון שאנימתסכלת עליו זה האופי..אבל אחרי 5 דקות..אם אין אופי..אז זה לא שווה כלום..לכן זה שילוב.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?..בארץ!!! מה הדבר האחרון ששתית?שוקו היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבדדדדדד את לסבית/אתה הומו? דו?דו איזה כיתה אתה:יב" בדיחה שגרמה לך לצחוק: חח התוכנית האחרונה של ארץ נהדרת... איך אתה מרגיש: מצויין ואתם? הבנאדם הכי יפה שראית:גררר..יש מלא ..אני לא יודעתת... חג מעודף: פסח..יש חופש ארוך יס או הוט:יש לי הוט..אבל יס יותר שווה ספורט מועדף:הכל!! אבל בעיקר כדורסל ערוץ מועדף:..3 בזבזן או חסכן?באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברה שלי איזה צילצול יש לך? kiss me הקול הכי יפה ששמעת?..של איזה שדרנית ברדיו.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה מהטיול שנתי באילת ושומר מסך?שחור אתה יודע מה אני יודע? שאני לא יודעת כלום... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?..גררר מי שם תשמש הזאת פה?!?! קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?משתדלת בזמן..אבל קורה פה ושם איך הייתה הנשיקה הראשונה?..סיפור עצוב.. עם מי?=\..עזבו

f r e e h u g

New member
המשך

את מאמינה באהבה?כן מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני 10 דקות מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: זה פרט הכרחי?..שבוע בערך.. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אה?!?!?..חחח.. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:יומיים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 3 אילו: קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו:פאנטן פין או פות:חחח כמו בגן..=] פות ישנים ערומים?:לא.. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?לא : שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?חחחחח אם כן, רוצים תירס?חחחחחח השיר האחרון ששרת:הנרות הללו שאני מדליקים..בהדלקת נרות הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה.. הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת..שנה בערך.. האדם האחרון שראית:תמסך? הדבר האחרון שאמרת: "צ'וצ'י.. הדבר האחרון שאכלת:טוסט הדבר האחרון ששתית: שוקו..גם על זה דיברנו... הדבר האחרון שקנית:מגפיים השיר האחרון ששמעת:
הדיסק האחרון שקנית:שורטי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני חצי שעה.. דבר הכי מטורף שעשית:מממ..סקס בתא הלבשה עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?חברה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?ידיד איזו הופעה אחרונה היית?..יום שלשישי יהיו הרבה איזה סרט אחרון היית?קליק מה השמות חיבה שלך?...יש הרבה

למעלה