היי!

סתם כי משעמם ../images/Emo3.gif

שם:
דנה גיל:
14 ושמונה חודשים
צור הדסה [ליד ירושלים] האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מחזירה אהבה אבל לא כמו שאני רוצה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
ברגע שאמרתי לה שאני אוהבת אותה, היא הסתכלה עלי כאילו אני מוטציה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
שהיא חברה טובה שלי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו?
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
אתם רבים?
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
למען האמת כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
כמו תמיד -_- כמה אקסים יש לכם?
1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
אולי לא יודעת האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
כן ניסיתי, וזה לא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
יש לי רק אקסית אחת -_- האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
יאפ תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:
אני לא רוצה תכונות של אנשים אחרים, אני מי שאני. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
לא זכור לי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
שיר, תום וזהו מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
שהכרתי את תמר
מה הדבר שהכי פוגע בך?
שבוגדים בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
שאלה טובה
מה הכי מושך אותך אצל אנשים:
עיניים ירוקות
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
לא יודעת, הכל נקבע מראש אי אפשר להתחמק מהגורל על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
כשרון הכתיבה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?
תמר
התכוונת לזה?
לא הייתה פעם שלא התכוונתי מתי שיקרת?
אתמול מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?
כיתה ז' ובגלל בת?
אתמול בלילה מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?
לא זכור לי למה?
מתי בפעם האחרונה התנשקת?
לפני בערך חודש עם מי?
חברה טובה שלי לצערי היה כיף?
היה קצר יש לך סודות?
למי אין? מישהו יודע עליהם?
שיר ותמר מישהו ידע עליהם אי פעם?
נראלי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?
לא זוכרת, אני בד"כ לא מתחרטת על דברים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
אני לא בקטע של טרנדים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
לא יודעת למי אתם הכי מתגעגעים?
תמר
איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
ראפ, אני אהיה ראפרית איפה תואילו בטובכם להתגורר?
ת"א בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
לא יודעת מה שיבוא יבוא באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת לא אכפת לי, מצידי עכשיו חחח האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
תלוי מי ההורים שלכם חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?
אני אשאר איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?
מה שיתחשק להם מהו השיר שתקוע לכם בראש?
"את לא כאן" של סינרגיה מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
שלשום ממה?
כשאמרתי לתמר שאני אוהבת אותה איזה פרסומת את הכי אוהבת? החדשה של פלאפון את חושבת שאת מאושרת כרגע?
דיי מאושרת את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
תמר
בגדת פעם?
נופ מה את מעדיפה? בנים או בנות?
וכרגע? את אוהבת בת או בן?
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
בסבבה תמונה

המשך...

כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?
שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?
תמיר גל ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?
רוב הפעמים אני מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים?
אהבה מה הרגש שהכי חסר לך?
בכי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
אהבה מהו הפרי האהוב עליך?
מנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
לא אכפת לי איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
לא אוהבת תוכניות אירוח כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
70 -_- איזו חברת טלפון נייד יש לך?
סלקום מה לא תעשה לעולם?
אבגוד האם טסת פעם?
נופ מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
לא יודעת לא אכפת לי שוקו\\תה\\קפה?
שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
שהיא יודעת להקשיב אתה מצונן עכשיו?
יאפ את מי בא לך לחבק עכשיו?
תמר ותום למי בא לך להרביץ עכשיו?
לאח שלי ממה הכי נמאס לך בחיים?
בצפר מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
אופי, בטח אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
הכינרת
מה הדבר האחרון ששתית?
מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
לבד את לסבית/אתה הומו?
לסבית דו?
נופ איזה כיתה אתה:
ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:
עכבר אחד רואה עטלף, רץ לאמא שלו אומר "אמא ראיתי מלאך"
איך אתה מרגיש:
מצויין הבנאדם הכי יפה שראית:
תמר חג מעודף:
פורים יס או הוט:
הוט ספורט מועדף:
כדורגל ערוץ מועדף:
AXN בזבזן או חסכן?
לא יודעת למי אתה מתקשר הכי הרבה?
שני איזה צילצול יש לך?
של נוקיה הקול הכי יפה ששמעת?
מממ של תום איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
שני חתולים ושומר מסך?
לא יודעת אתה יודע מה אני יודע?
לא יודעת את יודע מה אני יודעת? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
"שיט בצפר" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?
בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?
קצרה עם מי?
חברה טובה שלי -_- את מאמינה באהבה?
ביוודאי מתי פעם אחרונה התקלחת:
אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:
לפני שבוע אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:
לא אכפת לי מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:
לא עושה גבות מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
אין לי במכונה, קרם, חוט או שעווה:
אה? איזה חברה:
כמה בשמים יש לכם:
0 אילו:
קשקשים, יש/אין?
אין איזה שמפו:
הוואי פין או פות:
פות
ישנים ערומים?:
לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
למה לי? שונאים את עצמכם?:
לפעמים אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
לא אם כן, רוצים תירס?
לא תודה השיר האחרון ששרת:
"את לא כאן" של סינרגיה הדבר האחרון שצחקת בגללו:
החתול שלי שהפריע לי באמצע חלום כחול -_- הפעם האחרונה שבכית:
אתמול בלילה האדם האחרון שראית:
אח שלי הדבר האחרון שאמרת:
"זה משהו חשוב" הדבר האחרון שאכלת:
שקשוקה הדבר האחרון ששתית:
מים הדבר האחרון שקנית:
עגילים השיר האחרון ששמעת:
turn the page של מטאליקה הדיסק האחרון שקנית:
של MC שירי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
אתמול עשיתי מדיח הדבר הכי מטורף שעשית:
התחלתי לנבוח על אנשים ברחוב עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?
אבא שלי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?
איזו הופעה אחרונה היית?
אביב גפן בבריכת הסולטן איזה סרט אחרון היית?
הבועה מה השמות חיבה שלך?
דנה-Z, דנדוש, זגר, זינגריה, גזרסון.

חדשה ../images/Emo13.gif

שלום שלום לכולם, אני שיר, בת 17 וחצי [ו-7 חודשים ליתר דיוק :] האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? kind of, זה מסובך למדיי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אני זו שגרמתי אכזבות בד"כ. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היא הייתה סטרייטית. [זה טיפשי!!] אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. אם כן, אתם אוהבים אותו? עוד לא. והוא, אוהב אתכם? יש מצב. איך הכרתם? אטרף. מה אתם הכי אוהבים בו? לא יכולה להצביע על משהו ספציפי.. [לא טוב]. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אנחנו כולה שבועיים.. אתם רבים? עדיין לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? בטח. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? 2 בנות.. ו.. 4 בנים. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? אני והאקסית חזרנו 3 פעמים. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, סעמק. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: חוסר אגו. [זה מספיק]. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שנפרדתי מהאהבה הראשונה שלי בשביל בחורה שלא שווה את זה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? 2 חברות טובות.. ואבא. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? פוזה, התנשאות, ואהבת מוזיקה מזרחית. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אינטיליגנציה, הומור, כנות.. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? עזבו אתכם. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אתמול, חברה [רגילה, טיפשים :]. התכוונת לזה? כן. מתי שיקרת? יום שישי.. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? תרשו לי לגחך [לגכח?].. טחחחח. [: ובגלל בת? היום. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת לפני כמה זמן זה היה, אבל באקסית. למה? ככה. בוקס! מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבוע וחצי... היה לי טיול שנתי ולא יצא לי לראות אותה ): עם מי? my GF היה כיף? הכי [: יש לך סודות? המון. מישהו יודע עליהם? מעטים. מישהו ידע עליהם אי פעם? אני מניחה.. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני חצי שנה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? קרוקס!!@!@!אחד!!@! למי אתם הכי מתגעגעים? לנוכחית. למה היא כ"כ רחוקה? ): איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משחק/משפטים איפה תואילו בטובכם להתגורר? "תואילו בטובכם"? טחח.. האמ, תל אביב. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב לאבא רחוק מאמא. או-הו כמה רחוק! חושבים שתגורו בארץ? בהחלט. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Guns And Roses- Dont Cry..
את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא יותר מידיי. בגדת פעם? אם מחשיבים נשיקה כבגידה, אז כן. לצערי. מה את מעדיפה? בנים או בנות? איזו שאלה רטורית... בנים אלא מה?! סתםסתם
וכרגע? את אוהבת בת או בן? אוי, שקט כבר. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא מכירה אף אחד עדיין.. חוץ מרפי רף
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית.. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? כל-זמר-מזרחי-שהוא [!!!] ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? למה להתחרט על משהו שאין להשיב? [קצת פלצנות לא תזיק לאף אחד :] מה הרגש שהכי חסר לך?: כרגע? אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? קנאה. [ואני לא קנאית.] מהו הפרי האהוב עליך? מנגו. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? מועדון לילה נחשב? [מיה דגן.. עא!] כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? טח, מי משתמש בדבר הזה בכלל? איזו חברת טלפון נייד יש לך? עוד שניה יהיה אורנג'.. בנתיים- פלאפון. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? למי בא לך להרביץ עכשיו? לאמא. שתמות. ממה הכי נמאס לך בחיים? ^ מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. אני הכי כנה. אבל מן הסתם חובה שתהייה משיכה. את לסבית/אתה הומו? דו עם נטיה ברורה לנשים. איזה כיתה אתה: י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: חע, הנה לכם- יום אחד פיל נכנס לבר וצועק- "אני המלך בבר!" חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח לא מצחיק? תתמודדו. [: איך אתה מרגיש: מצוחקקת למדי. הבנאדם הכי יפה שראית: קתרין מואינג.
חג מעודף: מעודף? עודף של מה? [כןכן, יפה לי להצחיק ת'צמי..] האממ.. פסח. יס או הוט: יס יס יס. בזבזן או חסכן? בזבזנית שאין כמותי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי. איזה צילצול יש לך? מעפן. אתה יודע מה אני יודע?: שאתה הולך לחטוף מכות? [: קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת לרוב. איך הייתה הנשיקה הראשונה? בלעכס. עם מי? גבר. [או שמא עליי להגיד- ילדוד בכתה ט'.] את מאמינה באהבה? כ"כ. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שבועיים.. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: שבועיים.. במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה. איזה חברה: סעמק עם השאלות האלה :S כמה בשמים יש לכם: 3 אילו: היפנוטיק, 212 סקסי, אמור אמור. קשקשים, יש/אין?אין.. איזה שמפו: פאנטן. פין או פות: כוס. ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: כל יום. [ציניות ><] שונאים את עצמכם?: לרוב. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?: רק 18? P: אם כן, רוצים תירס? משעשע, אבל זה מה ששינה את תשובתי ל-'כן'. תודה. השיר האחרון ששרת: אביתר בנאי- תיאטרון רוסי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול, מחברה טאמבלית שלי [: הפעם האחרונה שבכית: היום. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: שרתי בקולי הערב [עלק] את השיר "נומי נומי" לאחותי... לפני כמה דק'. [כמה נחמד מצידי :] הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס. הדבר האחרון ששתית: תה וניל.. נאממ. הדבר האחרון שקנית: צמיד ליפה שלי, מהטיול השנתי באילת.. השיר האחרון ששמעת: The Calling- Our Lives הדיסק האחרון שקנית: התכוונתם "צרבתי"
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כל יום, אבל לא מתוך רצון. הדבר הכי מטורף שעשית: אני צריכה לחשוב על זה.. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חברה הכי טובה. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? ידיד טוב [: איזו הופעה אחרונה היית? לא הייתי בזמן האחרון. איזה סרט אחרון היית? משהו גרוע, לא זוכרת אפילו איך קוראים לו. מה השמות חיבה שלך? שירשיר, שירוש, שיריק, חסה [אל תשאלו :] תוסיפי תמונה שלך! אוקיי. יא לחוצים. [: [אני מקווה שאני אצליח להסתדר עם עניין העלאת התמונה.. אני די כושלת בזה]. אה כן, ובתמונה- אני ואחותי הפיצית

למעלה