סיכום שבוע

אחד השבועות הנוראיים בחיי.

דוגמן השבוע: אנחל בונני, סתם נזכרתי בו.
דוגמנית השבוע: אולגה.
משהו טוב שקרה לך השבוע: אוי, לא יודעת.
משהו רע שקרה לך השבוע: המון. ביה"ח, איש אחד דוחה, והכי... רבתי עם החבר.
שיר שלא הפסקת לשמוע: לבן על לבן-דן תורן.
התחדשות השבוע: דיסק...
תוכנית השבוע: שנות ה70
סרט השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא...
מאכל השבוע: מרק ירקות.
יציאת השבוע: לאמשנה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה(?) ולהשלים עם החבר(?)
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החבר...אם נשלים. וידיד שחוזר מהצבא.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סבתא שלי: "מאיה(השם שלי), אני יוצאת היום לפאב(כן, סבתא שלי יוצאת לפאבים.) מה ללבוש? החולצה הזאת חשופה מדי? וגם יש אחד מהפילאטיס שבא ונראה לי הוא בקטע שלי, אז מה ירשים אותו?" חחח... היא יותר נשמעה לי כמו חברה, ולא כמו סבתא. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא רוצה לחשוב על זה, דברים רעים.
לסיכום,איך עבר עלייך השבוע: נוראי!!!! צברתי מלא צלקות.

innocence

New member
למה שלא תשלימו?

הכל עניין של רצון. אני לא יודעת ספציפית מה קרה איתכם, אבל רק רוצה להגיד שלפעמים צריך לבלוע קצת את הגאווה וליזום בעצמנו. אני אחזיק לכם אצבעות:)

זה קצת בעייתי פה בגלל ש,

הוא היה אדיוט מוחלט!! ויותר מדי בשבועיים האחרונים אולי יותר. אבל היום אנחנו נפגשים סוף סוף ואני מקווה שנפתור דברים, תודה רבה! |4u|

elina002

New member
אני

דוגמן השבוע: אין דוגמנית השבוע: סינדי קרפרד משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי הבייתה פגשתי חברים קיבלתי מתנות משהו רע שקרה לך השבוע: לא יצא לי לפגוש מישהו שיר שלא הפסקת לשמוע: never let me down התחדשות השבוע: תחתונים וחזיה מH&M מחו"ל תוכנית השבוע: נמלטים סרט השבוע: אין ספר השבוע: ג'ין אייר מאכל השבוע: עוף עם תפוחי אדמה יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום כי אני בבסיס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לסיכום,איך עבר עלייך השבוע היה אחלה שבוע...

elina002

New member
*תיקון

סינדי קרופרד... ברח לי ה-ו'... וזאת לא היא בתמונה...

../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif א = נ = י ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif

דוגמן השבוע:אנחל בונני :) דוגמנית השבוע:שחף המדהימה מהפורום !!
משהו טוב שקרה לך השבוע:צילומים למאפרת לירי נחום המקסימה, עם קרן המדהימה שלנו ... והדוגמניות שחף {מהפורום} ומורן המהממות
משהו רע שקרה לך השבוע:רבתי קצת עם אמא וכמו תמיד היה לה מין יציאה:"את יושבת חודש בבית!!!" באותו היום יצאתי
שיר שלא הפסקת לשמוע:תמיד אהבה-רמי קליינשטיין התחדשות השבוע:קרוקס אפורות הכי יפות בעולם
תוכנית השבוע:פרוייקט מסלול :) סרט השבוע:החופשה ... פעם שנייה חחח ספר השבוע:אין. מאכל השבוע:סופגניייייייה :) יציאת השבוע:יומולדת לחבררררה משהו מ = פ = צ = י = ץ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שלא תגמר השביתה :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אנשים נחמדים באמצע הדרך. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"חלאס להסתכל עליי אבל חללללאס!" חחח או "די די די! אני כבר אדומה
" התוכניות שלי לשבוע הבא:להנות מכל רגע כמו שעשיתי עד היום !!! לסיכום,איך עבר עלייך השבוע:שבוע מעולה, כן ירבו כאלה
:)

שליי

דוגמנית השבוע: מישל משהו טוב שקרה לך השבוע: יצא לי להכיר במציאות את מישל קרן ונעמה מהפורום משהו רע שקרה לך השבוע: נשברה לי ציפורן ממש על הבשר וזה ממש ממש כואב שיר שלא הפסקת לשמוע: y ahora que התחדשות השבוע:לא קניתי כלום לעצמי אבל קניתי מתנה לחברה שהייתה לה יומולדת תוכנית השבוע: התמכרתי לפטיטו סרט השבוע: יש לה בייצים ספר השבוע: -- מאכל השבוע: -- יציאת השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת של חברה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלא ראיתי מלא זמן אבל היא כבר אמרה לי שבסוף היא לא תבוא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוףף אף פעם אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי לסיכום,איך עבר עלייך השבוע: עבר טוב

למעלה